LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 255
  • 597
  •   1
Отговори
# 165
Бях обещала размери на това: . Извинявам се за забавянето Embarassed
38 номер : дължина: 106, по вътрешния ръб - 80, от колана до чатала - 27, талия - 39, ханш - 100. Моделът преполага да се носи по-широк. Джобовете стоят по-издадени, а не прибрани като на снимката. Ако има друго - питайте Peace

# 166
Може ли някой да ми каже действащ код за раничката за момче. Питах и в другата тема, но тук влизат повече хора и затова реших да си задам въпроса още веднъж

# 167
  • Варна
Annitka, благодаря за мнението, явно ще се въздържа и ще си търся някоя от тук.   bouquet

# 168
  • София
Здравейте, може ли някой да ми каже 174 от детската номерация на кой номер от дамските отговарят, че вече тотално се обърках и не знам кой номер да си поръчвам. Почти нищо не съм си уцелила за панталони - едните тесни, другите широки...  Tired

# 169
Момичета, днес ми се случи нещо много странно-бях пуснала на 05 юни една играчка-скоро я коментирахме и едно яке-в една обща поръчка, та днес ми дойде на поща само якето-фактурирано само то -с доставка, ама играчката я няма, не е фактурирата заедно във фактурата с якето, а в профила ми в сайта е фактурирана и парите са изтеглени! На някой да се е случвало подобно нещо-дали ще пратят отделно играчката или е станала някаква грешка? newsm78 Sad

# 170
Някой получавал ли тези чершафи да даде отзиви.
Иначе утре ще вземам поръчка от пощата, направена  е на 8 .06. Чакам раницата пума, една чанта с референтен номер и потничета за малките. Утре ще дам отзиви

# 171

днес я получих раницата много е хубава заслужават си парите Peace

# 172
Момичета, днес ми се случи нещо много странно-бях пуснала на 05 юни една играчка-скоро я коментирахме и едно яке-в една обща поръчка, та днес ми дойде на поща само якето-фактурирано само то -с доставка, ама играчката я няма, не е фактурирата заедно във фактурата с якето, а в профила ми в сайта е фактурирана и парите са изтеглени! На някой да се е случвало подобно нещо-дали ще пратят отделно играчката или е станала някаква грешка? newsm78 Sad

Няма нищо странно в това. Играчките са опаковани в отделен кашон и винаги идват отделно, с отделна фактура и най-вероятно на митница /ако е по-голяма, де/. И обикновено идват по-късно от останалите артикули. Комплектът Грако, с който се обзаведе половината форум, също така идваше. Нямаш никакъв повод за притеснение, просто играчките си имат собствен кашон, не Ларедутски и затова е така.

# 173
Мерси Алекс, аз досега явно само по-дребни играчки съм поръчвала, ама като е за на детето рождения ден и се притесних-да не остане милото без подарък Laughing

# 174

днес я получих раницата много е хубава заслужават си парите Peace
Ау, внесе една утеха и нетърпение в моята душа:) Мерси! Каква поръча? розова ли? Голяма ли е? Мале, нямам търпение до утре

# 175
Не точно черната поръчах сина ми е на 7 год и му стои добре като за първи клас не е голяма но не и малка ако искаш да меря

# 176
не, мерси , ще изтърпя до утре и аз я поръчах с идеята за първокласничката. Благодаря още веднъж   bouquet

# 177
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Дайте линк да раничката, че не я намирам

# 178
# 179
anira абсолютно си заслужават като се има в предвид и цената им каква е в момента.Аз зимата си ги взех но н.40 и ми бяха големи,затова ги подарих на приятелка и си поръчах н.38,но още не са дошли.Предполагам че ще ги получа тези дни и тогава мога да дам размери на 38/ако не ти е спешно/А иначе са много мекички и стоят много хубаво ,крачолите долу се разширяват но в никакъв случай не е натрапчиво и грозно.Лично моето мнение е че са си супер  Peace

Някой поръчвал ли е детски чорапки и чорапогащници?Дали си отговарят като номерация ?
mamaB,благодаря,ще чакам да дадеш размери на 38 като ги получиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт