LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 255
  • 597
  •   1
Отговори
# 210
предполагам че ще ми го пратят по обикновенната поща а не по електронната?

# 211
От сутринта имам проблеми със сайта! Първо както си разглеждах различни ваши линкове, изведнъж кошницата ми се изпразни и показва 1 артикул, но като отворя ми дава, 4е нямам нищо!?! Сега не ми добавя нищо в кошницата. Влизах , излизах и аз не знам колко пъти ,но нищо не се променя. Ако някой е имал подобен проблем моля да ми каже как да постъпя!
Предварително благодаря !!

# 212
Момичета, чакам поръчка с кода за чаршафа, чанта и несесер.
Чудя се колко ли ще е тежко, за да знам къде да го търся-на поща или на митница.
Моля ако някоя от вас го е получила, да ми каже колко горе долу тежи тоя чаршаф.

# 213
Здравейте
И аз си взех преди малко поръчка от 10.06 за поща.
Получих маратонките Умбро- мъжките. Взехме ги с 1 номер по- големи и като ги сравних с едни други маратонки на мъжа ми ще му станат/ той ще може чак довечера да ги пробва/

Ето тази жилетка за мен

Ето линк: http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe.aspx?productid=3240712 … e&pagesize=16
и един потник за който не откривам линк   Embarassed

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 14:16 от Arven

# 214
Поръчвам и чета редовно но сега за първи път ми се случва да ми анулират поръчка заради ползване на чужд код а парите са ми изтеглени,какво се случва по-нататък?

Колко време, след като направи поръчката разбра,че е анулирана?

# 215
Криво ми е, май няма да ми мине поръчката с машината за хляб - фактурирана е, обаче нямам потвърдителен мейл, което не ми изглежда никак добре Confused

Ще го преживея, ама все пак Tired

Вчера и аз пуснах поръчка и още нямам потвърдителен имейл, други неща де, не машината за хляба  newsm78

И аз нямам потвърдително писмо от направена поръчка на 14.06,може да не пращат в момента.
Иначе във Suivi de commande срещу номера на поръчката пише:en préparation-подготовка.
Същото ми пише и на предишната поръчка,за която обаче получих потвърдително писмо.
Вчера направих и на приятелка акаунт,за да не и обяснявам 1/2 ден,но и тя все още няма потвърдително писмо newsm78.А иначе си пълни кошницата без проблем.Това ме навежда на мисълта,че може би(и дано) в момента не изпращат поради техни си причини.

# 216
  • Sofia
Направих поръчка вчера след обед и вечерта имах потвърдително писмо на мейла

# 217
Имам поръчка от 16.07 и нямам потвърдително писмо.

# 218
  • София
Ето:
Това е страхотно:

Тези също, и двата цвята:

Това не е страхотно,  а направо жестоко!!!:

Тези също са много симпатични, особено пък за цената си:

Другите неща не ги намирам в сайта. Confused

# 219
От сутринта имам проблеми със сайта! Първо както си ....

Случва се от време на време. На мен ми се случи, когато пробвах кодове. Ще трябва пак всичко да си откриеш наново.

Имаше преди време питане за момичешките гащички, наричани кюлоти  Grinning Четворката на Окаоу след първото пране излезна един ластик. А седемте броя различни цветове - също не са кой знае какво - външния шев е с нещо като ламе за блясък и е доста грубо и остро на пипане.

# 220
Klemy, може ли да дадеш линк към мъжките комплектчета   bouquet

И таз хубава, сега като нямам потвърдителен имейл...как ще разбера, че е анулирана  Rolling Eyes

# 221
предполагам че ще ми го пратят по обикновенната поща а не по електронната?

Чекът - да, ваучерът може да ползваш директно онлайн, стойността му ти намалява цената на бъдеща поръчка. Обяснявам много неразбираемо, затова по-добре прочети написаното от Алекс на първа страница, а и във всяка тема почти има дискусии по повод чекове/ваучери Hug:

ЗА ЧЕКОВЕТЕ:
 Слагате желаните неща в кошницата.
 Принтирате кошницата така, както сте на първа стъпка.
 Взимате принтирания лист и чека, който са ви изпратили и ги слагате в плик.
 На гърба на чека има адрес, на който можете да пратите писмото.
 Ако поръчката ви надвишава сумата на чека, пишете на отделно листче номера на сметката си така, че да могат Ла Редут да изтеглят остатъчната сума.

Можете да събирате няколко чека и тогава да пуснете поръчка. Чекът важи една година.
Няма смисъл да го осребрявате в България, защото таксите на банките са много високи - все пак сме далеч от Европа!

ЗА ВАУЧЕРИТЕ:
Когато стигнете на стъпката за плащане, не се избира плащане с карта, а 1-вата графа "бон датч". Отварят се 6 полета. В първото се изписват цифрите на ваучера.  Ако имате повече от един ваучер, в следващите полета се написват техните номера. Моментално от сумата на поръчката се приспада стойността на ваучера/ваучерите. Ако сумата от ваучерите не достига, може да се доплати с карта. След въвеждането на номерата на ваучерите, се избира плащане с карта, с която се доплаща единствено остатъка от сумата от картата.

# 222
Довечера ще пусна мерките на бермудите и пуловера за момичетата, които се интересуваха.

# 223
  • Перник
Пинка222, и аз преди няколко седмици имах анулирана поръчка, заради използван чужд код. Парите за поръчката ги нямаше веднага в картата, но от това, което съм чела тук, знам че банката само ги блокира, а не ги теглят от Редута. В имейла, в който ми отказваха поръчката, пешеше, че пари няма да ми теглят. В банката не съм звъняла, а просто чакам да ги отблокират. Доколкото съм чела пак тук, срока е различен за различните банки, но най-често е 45 дни.

# 224
  • София
От снощи се опитвам да пусна запитване на адреса от първа страница. Пращат отговор на момичето по пощата, от които разбирам, че има проблем със сървъра. Може и затова да не получавате потвърдителни писма.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт