LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 255
  • 597
  •   1
Отговори
# 390
  • Там....където всичко е възможно ....
Хубаво ги бяха подредили артикулите по големина на цените,защо ги промениха не мога да разбера Rolling EyesЧак ме е яд сега #Cussing out

# 391
момичета, някой поръчвал ли е това

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-morgan.aspx?producti … 2&prodcolor=1

аз си я поръчах 38/40 , но май ще ми е голяма. нещо не мога да се ориентирам между 34/36 и 38/40 кой размер да избера. аз съм 170, 55 кг?
Въпросната я имам, размер 42обаче, доста е умалена, в сравнение с другите ми неща. Сега поръчвам 38/40 и са ми ок, тя отговаря на този номер.

# 392
По писаното в темите останах с впечатление,че софийските колети на митницата най-много се бавят от останалите градове.Така ли е на истина,закономерно ли е или просто в повечето случаи но не ВИНАГИ?Моята е от 10.06,вчера прочетох,че мацка от друг град вече си я е взела,та за това питам(хващам се за сламка от нетърпение Grinning).
Малко тъп въпрос,но се надявам някое софийско мамче да ми отговори???

# 393
  Flutter
Изчетох всичките 20 страници  Tired видях на две-три места за някакви частни разпродажби, но никъде не е обяснено какво точно е това. Съжалявам, ако го има в предишните 67 теми... newsm78 просто ми е интересно, особено като видях, че има и на Билабонг. Мерси!

# 394
Понеже последните дни съм с тази пола и все си мисля да ви кажа, че е много удобна, тя ми е от зимата още получена де  Laughing

Смин може ли реални снимки на полата, тънка ли е?

# 395
  • Beyond the Frontiers
Хубаво ги бяха подредили артикулите по големина на цените,защо ги промениха не мога да разбера Rolling EyesЧак ме е яд сега #Cussing out

и ти можеш да си ги подреждаш така. В ляво горе има едно прозорче PRIX  като му дадеш du-cher au+ cher ти подрежда артикулите от този с най-ниска цена възходящо.

По писаното в темите останах с впечатление,че софийските колети на митницата най-много се бавят от останалите градове.Така ли е на истина,закономерно ли е или просто в повечето случаи но не ВИНАГИ?Моята е от 10.06,вчера прочетох,че мацка от друг град вече си я е взела,та за това питам(хващам се за сламка от нетърпение Grinning).

Не е закономерно. Може би се бавят най-много, защото митническит известия минават и през пощите и става дълга и широка. Но не е задължително.

# 396
elku - elena много ти благодаря  bouquet,на много полезно нещо ме научи  bouquet  bouquet

# 397
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Хайде и аз на отчет след получената ми вчера поръчка от 8.06 Heart Eyes

Общо взето съм доволна макар че ми се искаше този панталон да ми става:

http://media.laredoute.fr/product/picture/38214935o_aix.jpg
Цветът му е rose pivoine - пепел от рози според мен. Чудесен е, а и е 100% лен, но...голям ми е много, а поръчах 38 размер, както обикновено Sad Отива директно в продавалника...За парите си е прекрасен, обаче ако го поръчвайте, имайте предвид, че е уголемен и е много широк, особено в крачолите.

Аз днес получих този панталон и влезнах без проблем в № 36, при положение че досега съ мси взимала 38. Ще си поръчам и друг цвят. Много е приятен за носене
Може ли размери

Довечера става ли

Талия 78 см
ханш 96 см.
дълбочина 27 см
крачола от чатала е дълъг 79 см.
бедро 56 см

# 398
Малко ревю http://www.youtube.com/watch?v=eb19HXfGByk&NR=1
и това http://www.youtube.com/watch?v=s6DVwuVRprI&NR=1

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 21:23 от kras8204

# 399
# 400
  • Sofia

Абсолютно закономерно най-нетърпеливите си получават пратките последни Peace

# 401
  • Plovdiv
Днес си взех поръчката от 05 юни, ето това са нещата, всичко ми харесва:

и аз съм хвърлила око на обувките-моля за малко инфо нали си отговарят номерата

# 402
  • Пловдив
dida_t, отговарят си точно  Peace имам ги

# 403
  • Sofia
Аз пак да попитам:какво е  молетон?

# 404

Някой може ли да ми помогне с размера на този панталон baby_neutral
Талия  84
Ханш 95
  bouquet

Размер 38,който mamaВ беше дала скоро е:
талия-37,ханш-50,дълбочина-25,5,дължина-40/18.

Общи условия

Активация на акаунт