LaRedoute.fr - 67 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост!

• 32 254
  • 597
  •   1
Отговори
# 510
здравейте,
само не ме  #2gunfire, но имам следната питанка (която може би е хубаво да се напише и на 1 страница) - може ли да поръчам на друг адрес и на името на друг човек ? благодаря  Hug

Да, може. При пускането на поръчката, на стъпката, където ти е написан адреса за доставка /не помня 2-ра или 3-та/, от дясната страна има празни полета, където можеш да напишеш друг адрес.

# 511
menina,/честит ти нов ник  Mr. Green / аз порьчах подобна,до колкото си спомням намаленията тях не ги `хваща`/освен сегашното -20%/,по-добре пробвай с код.

# 512
  • Там....където всичко е възможно ....
РЕДУТА ИЗЧЕЗНА ПРИ ВСИЧКИ ЛИ Е ТАКА?

# 513
  • varna
РЕДУТА ИЗЧЕЗНА ПРИ ВСИЧКИ ЛИ Е ТАКА?
абе при вички Rolling Eyes почти всяка вечер след 12 му правят нещо на сайта-аз си мисля актуализация,ама нъц,на другия ден пак същите неща.яд ме хваща вече аз само след 12ч мога спокойно да зяпам ,а те  бойкот ми правят #Cussing out

# 514
И все още не работи. Като гледам така, май ще осъмнем с нови цени. Само да видим в каква посока ще бъдат...  newsm78

# 515
  • Варна
И на мен на това ми намирисва - нови ценички.  Mr. Green

# 516

Дай Боже да ги намалят още Crazy Тъкмо съм заредила картата.

# 517

Дай Боже да ги намалят още Crazy Тъкмо съм заредила картата.

Щяха да пратят рекламен мейл. По-скоро си мисля, че са нагоре. Ще видим след 10-тина минути, обикновено към 8 часа пускат сайта.

# 518
  • Варна
Тези чехли са намалени, току що ми ги отвори от 22 на 16.50 евро. Може днес да пуснат мейли.  newsm78

# 519
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. И аз се пазя за намаленията Laughing
Останах с впечатлението, че всичко се намалява на 90%, а от преди няколко поста пише че вавира от 75 до 90%

# 520
  • София
Добро утро. И аз се пазя за намаленията Laughing
Останах с впечатлението, че всичко се намалява на 90%, а от преди няколко поста пише че вавира от 75 до 90%
Добро да е! Не всичко е на 90%. Но има достатъчно. Ако има и номера и не свършат докато обработят поръчката е направо супер...  Laughing

# 521
момичета бихте ли ми казали дали мога да взема на мъжо от детската номерация.
Той си е апсолютно стандартен висок 178см.
Харесах му панталон от ADO  има размери за 180 см.
Да ли ще му станат. newsm78

# 522
Момичета,успя ли някоя от вас да се логне .На мен ми се явява жената с книгата и ме приканват да пазарувам от каталога по телефона. Mr. Green

# 523
  • Разпиляна във въображението
Момичета,успя ли някоя от вас да се логне .На мен ми се явява жената с книгата и ме приканват да пазарувам от каталога по телефона. Mr. Green

аз успях

# 524
  • Пловдив
И аз не мога да се логна  Rolling Eyes

Редактирам - успях

Общи условия

Активация на акаунт