Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се мият бебешките шишета правилно?
Какво е най-важното и какво е важно при кърменето?
Къде мога да направя 3D ултразвук?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се мият бебешките шишета правилно?
-
Какво е най-важното и какво е важно при кърменето?
Най-важното при кърменето е желанието да кърмите и поддържането на добра хидратация чрез консумация на много течности, като вода. Освен това изцеждането на гърдите след всяко хранене и приемането на витамин Е под формата на 1/4 таблетка сутрин и вечер може да помогне за увеличаване на производството на кърма. Важно е също така да слушате съветите на лекарите и да посещавате лекции за кърмене, за да сте подготвени за различни ситуации.
-
Къде мога да направя 3D ултразвук?
-
Какви подаръци са подходящи за свекървите?
-
Как да науча бебето си да ходи на гърне без памперси?

. Пиша го за стимул на първочакащите майчета, ако имате възможност не се отказвайте от кърменето ако и да сте суетни и държите на външния вид, неприятните промени не са задължителни
Ноооо използвах случая да й връча списък с покупки за бебето да си избира. Преди да й го покажа каза: "Не го давай на никой, аз ще взема всичко", а като го видя какъв дълъг списък е и ме пита: "Ама аз всичко ли трябва да взема?" 
кажете дали сте полагали някакви допълнителни грижи за бюста - кремове за стягане, студени компреси, специални проблеми. Сутринта точно по тази тема си мислех, че почти всички мами казват, че бюста им се отпуснал след кърмене, а моя си е голям по принцип и си е по-податлив към такива негативни промени. Аз засега съм се спряла на този сутиен
и има ли мами които ще посещават и лекцията в Майчин дом? 
Пожелавам ти хубави резултати от изследванията!
Може и да успея да прехвърчам за лекцията,а после и за срещата,ако е в 13.00 часа,ама хич не знам как да го измисля 
сега пък без сутиен не мога да седя, само като спя го махам.