"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 505
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 135
Дуспиииииииииииииииииииииииии!!!! 23х23
Честно да ви кажа и аз съм разочарована.  Cry Cry Cry
ноо... какво да се прави......
Тандури.... довечера при теб.... или довечера при нас.....
И аз мисля че трябва да заковем темата на "Зайче в гората". Пък да видим кой-как го разбира. Честно казано, годишнината ме устройва защото мога да я "пробутам" за подарък  на две дати /ще хвърлям чоп/. Това  е шега, разбира се. Наистина ще правя торта за годишнина, но вероятно тя ще е с изисквания.
Нямам търпение, да приключи деня.....

# 136
моя приятел има РД на 27 юли, ще му направя една сватбена торта по случая, може да се приеме като намек  Mr. Green

# 137
аз предлагам да се пусне нова накета с първите 3 позиции във временното класиране и да имаме право само на един глас. Така ще се поизяснят нещата, че в момента с толкова много възможности се размиват. Аз бих променила гласуването си, ако можех.  Thinking

# 138
  • София
Не се разочаровайте толкова от гласуването, все пак човек може да се жени през ваканцията...Ако оставим темата да съвпадне с категорията, фантазиите са неизброими и може дори да си нагодите идеите към потребностите. Нашата годишнина мина, ваканция не се очертава тази година, така че мога да си фантазирам и за двете без прагматични ограничения...Това ме ентусиазира изключително - ще си я направя изцяло за удоволствие (дано само не си го помрача по време на изпълнението:))

# 139
аз предлагам да се пусне нова накета с първите 3 позиции във временното класиране и да имаме право само на един глас. Така ще се поизяснят нещата, че в момента с толкова много възможности се размиват.   

подкрепям те напълно  bouquet

# 140
Оф и аз съм за сватбените , още повече че аз само за тях пуснах глас. Сватбена торта едва ли ще се отдаде на всеки да направи  а ваканционна -днес му хрумва на човек , мята една торта , малко пясък , мидички или сняг и ски и готово.
 Може ли аз да помоля тези които няма да се включат в правенето на тора , да не гласуват. Някакси няма да е честно ( извинявам се ако засягам някой)

# 141
  • София
Пак ви казвам, не се настройвайте много предварително за темата. Ако ви се стори обикновена тази, която победи, направете нещо необикновено като техника, някакво предизвикателство за средствата за реализация, нали идеята да се научим на нещо, да се предизвикаме...Така или иначе няма да има приз за оригиналност. И аз не съм гласувала за ваканция, но започвам да се замислям...Не е чак толкова скучна, въпрос на гледна точка...Може през ваканцията да се прибереш в България и да идеш в Родопите, където да гледаш възстановка на стара българска сватба:))) Няма клишета.

# 142
хе-хе, Димитрина, ние ако го интерпретираме така, каквато и да е темата все ще правим каквото ни се прави - къде е ваканцията, къде е сватбената торта, къде е България...    то се губи смисъла да има тема, ако ще правим така.    Аз примерно мога да направя диван, че за такова имах идея, пък през ваканцията мисля да си лежа на дивана  Mr. Green  Други ще ходят на цирк по време на ваканцията, трети ще четат книга и ще посещават театър...  Confused

# 143
  • София
Да Пина, права си, мисълта ми беше, че всеки може да си вмъкне някой елемент, който най-много го е привличав в друга тема:)))

# 144
АМи прави сте, че хора, които няма да участват не е приятно да гласуват, ама за съжаление не виждам начин да огранича кой да гласува или не? Имате ли някакви идеи?
Примерно тогава направо да се запишем днес и всеки да си представи поименно трите гласа? newsm78

# 145
да, добър вариант е, да гласуваме поименно, тези които мислят да участват.  Малко ще е трудоемко с преброяването...

# 146
  • Пловдив
да, добър вариант е, да гласуваме поименно, тези които мислят да участват.  Малко ще е трудоемко с преброяването...

Едва ли. Убедена съм, че ще участват не повече от 15 дами  Wink

# 147
  • София
Мисля, че принципно сте прави за връзката участие-гласуване, но дали си струва да го правим по-сложния вариант, пак ще има гласуване, пак една част ще работят по тема, която не са избрали...Мисля си още, че понякога, когато ни се наложи да "кажем" нещо по тема, по която не сме мислили преди, можем сами себе си да изненадаме (приятно, имам предвид) Simple Smile)

# 148
ами мене ме е яд за сватбената торта, защото много харесвам този жанр - нежен, елегантен, изящен, а никога не съм правила... Имала съм удоволствието да изпроектирам една - много хубава стана, но нямах възможност да участвам лично. Наистина това е специфична категория, която рядко бихме имали възможност, ако изобщо някога имаме да правим.  Макар, че мен лично ще си ме затрудни...

Другите категории ще бъдат обичайни - марципан, цветни фигурки, малко пластмасово излъчване... и така. Все пак каквато и да е темата, аз ще се включа, защото ми дойде меракът!  Grinning

# 149
  • У дома
Тюх, тъкмо се навих за сватбена и аз.

Общи условия

Активация на акаунт