На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 307
  • 852
  •   1
Отговори
# 735
Smurfieta, страхотни снимки и коментари Grinning.Много ми беше приятно да ги разгледам(няколко пъти).Вижда се че сте си изкарали чудесно, а и сте големи сладури Wink В Мармарис явно найстина е много красиво, а и с тези планини наоколо...А водата найстина ли е толкова синя колкото изглежда на снимките?
Целия ден ли бяхте на яхтата?А от къде си купихте екскурзията, от вашата тур. агенция или от някоя случайна?
И ние мислихме да отидем началото на октомври до Мармарис, но времето ни отказа.Нищо догодина живот и здраве няма да пропуснем. Laughing

# 736
И ние ще летим от Варна на 04.10 за Мармарис!
Някой знае ли как е времето и ще става ли за плаж?

# 737
Няма толкова нахални  хора като руснаците и толкова гнусни като немците...

Не мислиШ ли, 4е прекаляваШ ве4е?

4ао моми4ета, спирам да пиШа в таzи тема, 4е да не ви стане гнус  Sick

# 738
  • София
Здравейте, а някой скоро върнал ли се е от Кемер, че сега погледнах прогнозата и лошо ми стана, а ние заминаваме на 04.10, аз досега винаги гледах Анталия, но днес реших да погледна Кемер и то има 6-7 градуса разлика?

Времето ще е супер, ще си изкарате страхотно!!!  Peace Hug
Погледнах Кемер  тук,
не го вярвам, защото преди два дни температурите бяха същите и в Анталия, и в Кемер!

Тани,
не си излизай, заради злостни коментари  Hug Hug Hug
Всеки си има право на мнение, дори и изказано злъчно и грубо!

Горгонич, а аз работя предимно с германци, и .... слава на Бога!!!  Mr. Green

# 739
  • Sofia
Кемер е град на около 30 км. от Анталия. Времето си е еднакво и на двете места винаги.

# 740
  • София
И ние ще летим от Варна на 04.10 за Мармарис!
Някой знае ли как е времето и ще става ли за плаж?
Ето един сайт в който можеш да проверяваш прогнозата за времето и ще си прецениш дали можеш да плажуваш. възрастен човек може спокойно да влезе в морето - водата е топла, но за малки деца ...... но не се притеснявай повечето хотели си имат и басейни където да се забавляват децата

# 741
Здравейте, а някой скоро върнал ли се е от Кемер, че сега погледнах прогнозата и лошо ми стана, а ние заминаваме на 04.10, аз досега винаги гледах Анталия, но днес реших да погледна Кемер и то има 6-7 градуса разлика?

Времето ще е супер, ще си изкарате страхотно!!!  Peace Hug
Погледнах Кемер  тук,
не го вярвам, защото преди два дни температурите бяха същите и в Анталия, и в Кемер!

Тани,
не си излизай, заради злостни коментари  Hug Hug Hug
Всеки си има право на мнение, дори и изказано злъчно и грубо!

Горгонич, а аз работя предимно с германци, и .... слава на Бога!!!  Mr. Green

Мина, и аз там го гледах и нали разбираш, че ме съсипа прогнозата, а преди да си резервираме почивката за 5 години назад съм гледала времето в Анталия за този период и беше супер.Дано да си права!

# 742
Момичета,имам едно малко неудобно питане,надявам се все пак някой ориентировъчно да ме насочи PraynigТа, на 4 октомври за минаваме за Анталия,но много се чудим колко турски лири да си вземем(мисълта ни е да вземем толкова,колкото ще изхарчим,лири не искаме да връщаме);евро отделно ще си вземем,за него не се притесняваме и да го върнем няма лошо,еврото си е евро.МНого се чудим,хотела ни е ол инклузив и всъщност лири ще ни трябват май само за разходките до града(пакетите за екскурзиики доколкто знам са в евро),ще почиваме една седмица.Бихте ли споделили по колко лири сте си взели на човек,и горе долу какви са стандартните харчове(естествено не искам подробности Simple Smile)Ние мислим да вземем по 200 лири на човек,т.е за двамата с мъжа ми общо-400 лири-според вас малко ли са,достатъчно ли са? newsm78
Моля за мнения от вече пътувалите,с опит.

# 743
lucinda, ние смятаме да вземем 200 турски лири и отделно долари, но аз не смятам да се впускам в покупки, не планирам и екскурзии, освен може би едно джип сафари. Според е строго индивидулно, кой колко пари ще изхарчи  Grinning
Момичета, аз има друг въпрос:
май е малко късно вече, но какво трябва да изисквам да ми се даде от туристическата агенция - билет и какво друго  newsm78?
другия ми въпрос е колко дни преди самата екскурзия ви дадоха билетите, защото аз говорих днес с нашата тур. компания, щели да и ги дадат тази седмица  #Cussing out ми вика момата. Ми тази трябва да е я, ние заминаваме в събота сутринта рано  #Crazy
Ще съм много благодарна на отговорите ви   bouquet

# 744
Два-три дни преди заминаването е нормално да ви дадът документите. Трябва да получите самолетни билети (ако не са електронни), ваучер за хотел, в който са описани стаите, нощувките, храненето, броя дни. Застраховка. Евентуално телфонни номера на посрещачите там, последни указания и информация.

# 745
pina, благодаря ти!
Бях се притеснила малко, защото никой агенцията не е много голяма и известна.

# 746
  • София
Silvyy,
виждам, че са ти отговорили  Peace
Аз ползвам Премиер Турс от 6 години
и за Бг, и за почивки и за командировки.
Дори те плащат, преди аз да съм им платила  Wink
винаги си получавам документите 2-3 дни преди заминаването!
Нещо важно да споделя - ВИНАГИ имам и застраховка!!!

lucinda,
ние бяхме ултра ол-инклузив и въпреки всичко носихме около 800 евро с нас.
Похарчихме само за бакшишчета около 100 евро, за седмица
ама с кеф ги дадох - заслужиха си го!!!  Peace
Реално метнахме около 150-200 евро за локум и сувенири  Twisted Evil
не зная за лири, но съжалих, че не носих долари  Confused
а и с кредитни карти е много кофти - взимат ти 15% върху цената  Shocked

Вземи си парички, но имай предвид, че и стотинка може да не похарчиш  Peace Hug

rvatova ,
ще видиш - аз съм голяма прокобка  Wink
Ще е СУПЕР!!!!  Hug

# 747
  • На черешата
Минa ,на мен тези германци ми пийнаха соса. Mr. Green
Е**си народа,все с претенции,все искат още документи,още изисквания.
Не се научиха,че тук трябва да спазват нашите правила. ooooh!

# 748
 ooooh!  А не, наистина спирам да ви 4ета  Stop  Мерси много, 4е така ме обиждахте.

# 749
  • София
Фантич - спиш  smile3534

Говорим за Турция и за крайни изказвания  Peace

Минa ,на мен тези германци ми пийнаха соса. Mr. Green

А той един сос мааааа - нъл си дебелана  Joy Joy Joy

Стига спам, ама ЕС си е ЕС, а и аз спазвам техните  Wink

п.с.
Танич бре - ти си си БГ  Hug Hug Hug
стига се връзвА бе мило  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да не казвам как на Крит ме питаха, как така съм българка  Mr. Green
българите сме били черни и миришещи специфично  #Cussing out