Рамкиране с Фотошоп - 54 тема

• 18 451
  • 260
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Млечко, прости ми, че пропуснах, но честит рожден ден на малкия сладур Алекс! Много здраве, щастие, игри и веселие му желая.  bouquet
Аз също открих летния сезон в рамкирането: Laughing

# 31
  • София
Ехаааа, РУмка - и аз искам на мореееееееееееееее  newsm45 newsm45 newsm45

Иления, много хубави снимки   bouquet

И от мен днес две  Mr. Green

# 32
  • Варна
Дам, не плачи, ще дойде и твоето време за моренце Hug Много хубавки рамки Peace

# 33
  • София
Ооо, имаме си нова тема най-накрая ...  Grinning

Честит рожден ден на сладкия Алекс и на красивата Ния!!! Да растат мноооого здрави, щастливи и да имат прекрасно детство!!!

Отново страхотни рамки сте направили, момичета   bouquet
Дамаянти, подаръкът е жесток!!! Както и тази, където сте двамата, много ме кефи  Grinning
Румка, твоите също  Grinning
Млечко, прекрасни рамки, браво!!!
Иве, мнооого готини рамки, много свежи и сладки!!!
Лати, Димика, Jmoto, много нежни рамки!

# 34
# 35
  • Вече в моята си приказка...
Цоп, запис и от мен!
Млечко, страхотни са рамките ти. Досега разглеждах последната тема, от която малко трябваше да наваксам! Браво на теб!
Имаше още доста рамки, които много ми допаднаха - на Дамаянти, Румка, IvelinaAtanasova, Деситка /малката Дея доста е пораснала. Страхотен бонбон!/

# 36
  • Бургас
Мира  Hug

Диди96, това ми прилича на Дамаянти  newsm78 Познах ли  Rolling Eyes

# 37

Диди96, това ми прилича на Дамаянти  newsm78 Познах ли  Rolling Eyes

Peace  Laughing

# 38
  • София
Хехе, Диди  Hug Благодаря ти  Grinning Party Как ми отива таква колица  Laughing

Румка, много сладка рамка  Hug

Весииии, хайде идвай си вече  дееее  Laughing Hug

# 39
Хехе, Диди  Hug Благодаря ти  Grinning Party Как ми отива такава колица  Laughing

Пак заповядай!  Hug Другата снимка , която ще ти направя е как затваряш вратата на гаража и отвътре се подава задницата на колицата !   Peace

# 40
  • София
Малко коментари от мен:
Атанасова, много харесаха рамките с черно-белите снимки!
Жмо, прекрасни очи има твоята госпожица, и рамката е много нежна!
Млечко, както вече казах, изглеждаш прекрасно, дори по бански, рамката е чудна, то това е ясно!
Димика,Лати- много хубави рамки!
Дам- подаръкът е чудесен, браво!!!
Иления, макар и с огромно закъснение искам да честитя Рождения ден на твоята принцеса!Да е здрава  и все така красива, разгледах и снимките- страхотни са, плачат за рамкиране Laughing
Руми - страхотни рамки!!!
Диди -много добре ти се е получило, браво!Но имам една забележка, този аватар дето си сложила постоянно ми отвличаше погледа, гледам Дам, и аха вече в ляво ми се отместили очите, усилия ми костваше Grinning

# 41
 Joy Joy Joy EliG , подкосяват ли ти се краката ?  Heart Eyes Това е тактика - да не виждате недостатъците по рамките !  Mr. Green

bouquet

# 42
Румка -много са готини морските,Дам ,Диди, чудесни рамки. Hug И аз отивам на моренцето след няколко дни и нямам търпение вече.Една рамчица и от мен

# 43
 Lati , на мен ми харесва рамката , въпреки че по принцип ми допадат такива с по-малко елементи !  Peace Добре подбрани стилово са и ефектът е красив !   bouquet

Защо не мога и аз така?!
  Crossing Arms

# 44
Lati , хубава е ! Седя ,гледам и пак реших да пиша !  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт