Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 57 855
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета бях питала напред в темата,но никой не ми отговори,та пак да питам.Някой имали това http://www.laredoute.fr/vente-short-jupette.aspx?productid=32407 … tegoryid=32406815 тъничко ли е....и ако може размери  Praynig
И аз се интересувам от това, най-вече от размери, че няма малки а започват от 38...

# 316
Ако някой го има в синьо ще съм му благодарна ако също пусне реална снимка... Може и на лични newsm08

Ако до утре никой не ти е пуснал реална снимка на розовото,ще снимам и ще покажа,че малката спи,да не тропам. Peace
Pebs, благодаря, но rumbich ми пусна снимка на лични.

# 317
Спокойно, това е само началото  Twisted Evil

# 318
Пак за размери ще питам- за нещата на Талиссиме-знам,че са големи, но има ли някъде таблица с размерите на тази марка?

# 319
Поръчвал ли е някой балеринки на roxy?Дали си отговарят на номера.Ще помоля ако някой има 38 или 39 номер,да измери стелката.Благодаря предварителноЕто тези имам предвид http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5846706& … ue&ksource=-1

# 320
Момичета от два дена не мога да платя.  smile3511  Непрекъснато ми изписва Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse. Говорих с банката и ми казаха , че има пари в картата, тя си е наред , но дори не е правен опит да се плаща с нея. Направо полудявам вече.   #2gunfire   Някой друг има ли такъв проблем?  Направо се чудя дали да не прехвърля парите в друга карта и да пробвам пак newsm78..... ама дали е от картата...

# 321
Момичета, искам да помоля някой да се опита да сложи това яке, (размер 36, черно) в кошницата си. Дава го налично в този цвят и размер, а като го сложа в кошницата, ми го огражда и го дава като изчерпано  Confused Отдавна го дебна и сега е на супер цена, но не мога да разбера изчерпано ли е наистина или проблемът е в моя телевизор  newsm78

# 322
Пак за размери ще питам- за нещата на Талиссиме-знам,че са големи, но има ли някъде таблица с размерите на тази марка?
Има отделна таблица на Талиссиме. Влез в някой артикул от марката и отвори под него линка за определяне на размера - Guide des tailles 

# 323
Момичета, искам да помоля някой да се опита да сложи това яке, (размер 36, черно) в кошницата си. Дава го налично в този цвят и размер, а като го сложа в кошницата, ми го огражда и го дава като изчерпано  Confused Отдавна го дебна и сега е на супер цена, но не мога да разбера изчерпано ли е наистина или проблемът е в моя телевизор  newsm78

Няма го и при мен,изчерпано е

# 324

При мен го дава налично, но като го добавя в кошницата го огражда в оранжево.

# 325
  • Пловдив

И при мен се огражда и в кошницата цената му е 159,90 ?.

Момичета, имате ли проблеми с разглеждането на предпочитаните продукти? При мен не се отварят, излиза момичето с книгата. А самите продукти не са изчерпани, защото в сайта си ги има.  smile3514

# 326
Благодаря ви, момичета   bouquet Пробвах и с някои други номера, които уж ги има налични и пак става същото  newsm78

# 327
Има отделна таблица на Талиссиме. Влез в някой артикул от марката и отвори под него линка за определяне на размера - Guide des tailles 
Много ти благодаря, ориентирах се   bouquet

# 328
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Някой може ли да ми отговори?

# 329
Момичета, някой има ли това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6063896& … ue&ksource=-1
отговаря ли си на номера? Както и тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6933440& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт