Laredoute.fr - Всичко за поръчката! - 68 - 3 седмици до голямото намаление!

• 57 855
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да си кажа мнението и аз за прословутото намаление.
По закон лятното намаление 2008 във Франция е от 25.06. до 2-6. 08. /39 до 42 дни/ за различните департаменти, изтеглили са датите по някакви причини.
Аз от 3 години пазарувам от Ла Редут и съм забелязала, че всяка седмица се добавят артикули към голямото намаление, сега не е много голям избора, но след седмица ще има повече, някои от нещата намалени с 40 - 65 % ще ги намалят и тях още повече. Като цяло обаче не 100 % от стоките ги намалят много, а и от друга страна се изчерпват нещата. Кръглите цени ги пускат около 3 седмици след началото на намаленията и пак опира до късмет дали ще има номер или цвят. Понякога стоки, които са изчерпани се появяват отново през 3-4 седмица след първата дата на намалението.

# 346
Нищо от това, което е в кошницата ми не е намалено в нея, независимо, че цената му вече е променена! Струва ми се , че преди променяше цените автоматично  newsm78

# 347
  • София
Моля някой който има от тези маратонки №45 или 46 да ми измери стелката.Много благодаря  bouquet

# 348
  • някъде там
Някой има ли тея сандалки
Хубави ли са newsm78

# 349
Да си кажа мнението и аз за прословутото намаление.
По закон лятното намаление 2008 във Франция е от 25.06. до 2-6. 08. /39 до 42 дни/ за различните департаменти, изтеглили са датите по някакви причини.
Аз от 3 години пазарувам от Ла Редут и съм забелязала, че всяка седмица се добавят артикули към голямото намаление, сега не е много голям избора, но след седмица ще има повече, някои от нещата намалени с 40 - 65 % ще ги намалят и тях още повече. Като цяло обаче не 100 % от стоките ги намалят много, а и от друга страна се изчерпват нещата. Кръглите цени ги пускат около 3 седмици след началото на намаленията и пак опира до късмет дали ще има номер или цвят. Понякога стоки, които са изчерпани се появяват отново през 3-4 седмица след първата дата на намалението.

Напълно споделям това мнение,сега това намаление е само за разгрявка Laughing,а след 2-3 седмици ще дойде още по-голямо сваляне на цените,друг е въпроса дали ще има вашия размер и цвят.Според мене това,което сега е -70% ,после ще стане -90% или ще отиде на кръглите цени.
Та мисълта ми е-не изстрелвайте всички патрони сега,оставете и за после Joy Joy Joy

# 350
  • Sofia
Имам питане, след колко време връщат колета от митница ако не е потърсен?
Понеже пуснах няколко поръчки днес, но на пловдивския ми адрес, а аз ще съм там след 19-ти чак ако престигнат по-рано, което малко ме съмнява и не ги потърся седмица да речем има ли вероятност да ги засилят обратно към Франция.

# 351
  • Sofia
Нищо от това, което е в кошницата ми не е намалено в нея, независимо, че цената му вече е променена! Струва ми се , че преди променяше цените автоматично  newsm78
На мен всичко което бях сложила в кошницата вчера днес ми беше с намалените цени.
Аз мисля сега да си изчакам 3 седмици до следващите поръчки и после чак на кръглите цени ще поръчвам, че още са ми натрупани гардеробите от предишните намаления с дрехи които на никой не стават а са взимани само защото са изгодни.

# 352
Имам питане, след колко време връщат колета от митница ако не е потърсен?

мисля, че 20 дни  Peace

# 353
Вчера получих поръчка от 13.06

http://www.laredoute.fr/vente-le-boxer-short.aspx?productid=3240 … 2&prodcolor=1 - размер 174, но на мъжо му е малко

http://www.laredoute.fr/vente-veste-velours.aspx?productid=32408 … 2&prodcolor=1 - р-р 156, в лилаво, но нещо не съм очарована. Стои ми някак си много дълго. Такъв ли е модела или аз съм дефектна?

Има и още един панталон за мъжо, който не намирам, но той пак му е малък.

Moже ли размери? И аз поръчах на моя мъж такива,да знам какво да очаквам
А за сакото ,ти коя размер носиш,много му се чудя,аз пт дамското взимам 34/36,а от детските 162,дали ще ми стане 156? Благодаря предварително   bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-veste-velours.aspx?productid=32408 … 2&prodcolor=1 - р-р 156, в лилаво, но нещо не съм очарована. Стои ми някак си много дълго. Такъв ли е модела или аз съм дефектна?

Габи,може ли някоя снимка на сакото,облечено на теб Praynig
Хвърлила съм му око,но все го слагам и вадя от кошницата newsm78

Размери на лилавото сако:
гръдна-40см
талия-38см
ханш-45см
дължина- 60см
ръкав - 54см (от ръба на рамото)
от рамо до рамо - 38см
снимки
снимка на мен по-късно, че сега няма кой да ме снима

Размери на мъжките панталонки (всъщност се водят бански)
колан - 33см (не разтеглено положение)
разтяга се до 40см, но с много мъка
дължина - 45см
м/у краката - 18см
снимка

червено сако:
гръдна - 40см
талия - 38см
ханш - 42см
дължина - 53см
ръкав - 60см
рамо-рамо - 38см
Сакото е лен и памук, има и подплата.Тъничко е. Цветът на мен ми харесва. Не мога точно да го опиша.
снимка

# 354

някой има ли ги, в сайта има мнение публикувано, че 38 напр. отговаря едва на 36?
отдвана ги гледам с любоффф, сега ново 20....  Rolling Eyes

# 355
всичко в кошницата ми е без снимки,това значи,че са свьршили,нали?

# 356

харесах си ей този бански.
Дали си отговаря на номера.
Нося оанталони 42 размер . 40 илиу 42 да поръчам как мислите newsm78

# 357
Отчет за поръчката от 13.06
http://www.laredoute.fr/vente-robe-fines-bretelles-femme.aspx?pr … e&pagesize=16
номер 34 в оранжево, материята ми харесва, но шалът (коланът) е доста дълъг
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-femme.aspx?productid=324130 … e&pagesize=16
номер 34 цвят каки, лека материя перфектна за лятото
http://www.laredoute.fr/vente-tongs-rip-curl.aspx?productid=3241 … e&pagesize=16
номер 43, но идват умалени ако някои поръчва +1
останалите неща са коментирани. Ако някой иска снимки да казва. Поръчката беше с кода за чаршафите на лалета и розовата чанта и несесер.

# 358
# 359
Моля, ако някой е поръчвал горен чаршаф за бебешка завивка (75х120) да ми препоръча! И още нещо, не намирам мъжкия бански-шорти от 4 евро. Ако някой го мерне, нека пусне линк  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт