Много празници съм отървала!
Бини - Честит Рожден ден на Ивето и имен ден на Нати! Да са ги живи и здрави!Радостта и щастието в домът Ви никога да не свършват. Много, много прегръдки от нас!
Мишленце - и теб съм отървала...
Пожелавам ти много любов, много радости, много професионални и житейски успехи. Бъди все така мила, лъчезарна и добричка!

Ади вече ми стана навик да я пропускам
ама тя ще ме извини....
като съм голяма
бяла птица...такаЧестит имен ден на Голяма патерица
Жива и здрава да си!Спокойно Танче - слабост си ми ти
Айде само добри резултати чакаме от теб! 
Ер-ка,2 незнам какво да кажа... вероятно ти е много трудно в момента. Но аз съм твърдо на мнение че щом нещо трайно не върви - то никога няма да се оправи! Вярвам ,че си взела най правилното решение. Краско ще му е трудно в началото, но той е още мъничък и ще се оправи. Не се чуствай виновна спрямо него. За него ще е по добре да живее с двама разделени но спокойни родители, отколкото в една напрегната обстановка в която живеете заедно "в имато на детето" и да не се разбирате, да се карате и всички екстри покрай това. Сигурна съм че нещата ще се наредят.Успех момиче!

Джъмпи - девойките са чудесни. Големи са сладурани!
Незнам! Просто си дадох сметка, че няма нищо по важно за мен от това сина ми да е жив и здрав и вече нищо няма значение! Да си живее живота, може би ще дойде ден в който много неща ще разбере, но тогава едва ли ще има кой да откликне... Тежко е да си сам, самотен и празен! Липсва ми дори и това просто да си седим и да мълчим! Истина е, че незнам дали в момента го обичам или мразя за всичко, което пречини на детето! На мен, ок, аз ще го преглътна и по зле и от това съм се чуствала... Това оабче детето ми да се буди посред нощ в просъница плачейки и търсейки баща си няма да забравя! Няма да забравя как като го доведе бяга да си ходи, а детето плаче! Няма да забравя, как седи на портата и чака.... Няма да забравя! Петър го взима в събота или неделя само за през деня и вечер го връща. Всеки ден почти звъни, а аз трябва да лъжа, че се обажда някой друг, защото ако разбере, че е баща му почва да плаче! Опитвам се да говоря с Краско и да му обясна по някакъв начин, че ще живеем от сега нататък по този начин само аз и той, а тати ще го взима в събота. Той ми казва "На Ка къщата са Ани, тати и Ка".
но все пак приятелите също помагат доста
в името на семейството ВИ!
) защото преди 29 години в 5.45ч. сутринта мама е родила най-прекрасното дете на света - МЕН