Бебета Август 2008

• 33 754
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Феб,доки каза,че раждането(за естествено става въпрос) ще мине по-лесно именно заради скъсената шийка

Брит мен при пробръщане ме боли отзад в ляво под кръста,но мен там ме боли и при ходене и при ставане от леглото и се чудя дали може да се мажа с нещо  newsm78
столчета на Макси Кози има в Бебе Маркет в квартал Изток

# 121
оля момичета как сте,

наистина гладенето си е доста физическо усилие в сравнение с миенето на чинии, но аз снощи му хванах цаката- гладя седнала, верно големите неща се гладят с усилие, но за бебешките дрешки...те са толкова мънички едва ли ще ни коства нещо:) не бих се лишила от това удоволствие Mr. Green

и аз извършвам всяко нещо три пъти по-бавно с 5 пъти повече усилие.. Embarassed имаше един виц такъв "докато се наведа да го взееемааа и охлювчето шмуг в храстите..."  Mr. Green общо взето на час по едно нещо правя ако е дребно  Mr. Green Mr. Green

и всички които ходят около мен и разхвърлят направо ме вкарват в ужас, иде ми да  #Cussing out не стига че се мъча да подредя къщата и ми коства толкова много, гледам всеки как оставя каквото пипне където му скимне тук чаша, там чиния, всичко в трохи ааааааааааааа  #2gunfire #2gunfire #Cussing out полудявам!

офф айде да се връщам на тръстиката:) довечера сме на доктор, после ще се отчета, пак ще ми правят запис-голяма досада е това ей! 30 мин на едно място трябва стоя с два супер стегнати ластика през корема... Crazyняма такава гадост, как ще издържа не знам Crazy Crazy

# 122
Здравейте и от мен. Да се отчета, ходих на доктор и от днес ми текат 45 дни болничен. Всичко и е нормално на дъщеричката, лежи си, кеф и е. Мисля, че може да откара там догодина, ама аз вече не издържам. Със сигурност ще ми липсва ритането и когато я родя, но сега вече не издържам. Натиска надолу и рита и ме боли вече. Доктора ми каза, че съм покрила всички нормативи за големина и височина на матката. Утре съм на последни изследвания а на 09.07 съм на последна цитонамазка. Всичко е ОК, само дето аз също чистих цяла сутрин и сега съм гроги, та отивам да си полегна. Благодаря Ви на всички за полезната инфо за слинга. Мъжа ми е във възторг и много иска да носи бебка в слингче. Супер много ми харесаха тези с халките. май ще си набавим и от двата вида. пазете се от слънцето, че навън е ужасна жегааааа.

# 123
Стели, ха дано поне един позитив да измъкнем от това неудобство. Hug Но ти си почивай, чета мераци имаш да ходиш на курсове, но както и Меган също спомена, лежането помага. А информация има навсякъде-все ще се понаучим на нещичко. Само да сме здрави  Peace

Ани, ти ме изненада много приятно. Да, от Пазарджик съм родом и си нося все още носталгията по родният град. Във Варна дойдох за висшето си образование а и открих половинката си - та така си станах и морско чедо. От тогава минаха доста години, но пък няма начин да не сме се засичали все някъде.  bouquet

# 124
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259120

Ето снимките от морето и шкембето, които обещах преди!  Mr. Green

# 125
милички само аз ли не мога да отворя албумите или пак някой ни е саботирал  Shocked

# 126
Стели, там са. Сайта нещо дава проблеми от време на време.

# 127
Здравейте!
И аз мисля утре да отида на тази лекция утре, организирана от "спиание 9 месеца". Късно разбрах, че  есъс записване и сега звъннах, една жена ми се накара и каза да съм се обадила по-рано. Въпросът ми е - става ли без записнване?

# 128
  • Бургас
Здравейте!
И аз мисля утре да отида на тази лекция утре, организирана от "спиание 9 месеца". Късно разбрах, че  есъс записване и сега звъннах, една жена ми се накара и каза да съм се обадила по-рано. Въпросът ми е - става ли без записнване?

Става, не вярвам да има чак толкова незаписани, че да не им стигнат рекламните материали Hug

# 129
Здравейте.
Помагайте, моля ви! Знаете ли в какво се проличава албумина, освен чрез изследвания. Едно време ми обяснаваха, че много се подували краката, но не просто подуване, а като натиснеш с пръст и сякаш остава дупка. Досега не се бях заглеждала, но преди малко както си лежах кръстосала крака и после направо ми останаха вдлъбнатини където ми бяха стъпалата. Това признак ли е, че имам албумин?  newsm78 Аз утре мисля да й се обадя на доки-то, но до тогава се обръщам към вас за успокоение. Яна, къде ти е табелката "СПОКО" ?

# 130
Здравейте.
Помагайте, моля ви! Знаете ли в какво се проличава албумина, освен чрез изследвания. Едно време ми обяснаваха, че много се подували краката, но не просто подуване, а като натиснеш с пръст и сякаш остава дупка. Досега не се бях заглеждала, но преди малко както си лежах кръстосала крака и после направо ми останаха вдлъбнатини където ми бяха стъпалата. Това признак ли е, че имам албумин?  newsm78 Аз утре мисля да й се обадя на доки-то, но до тогава се обръщам към вас за успокоение. Яна, къде ти е табелката "СПОКО" ?
аз доколкото знам, след натискане трябва да остава по-бледа следа от обикновено. подута ли си?

# 131
Отоците може да са напълно физиологични - от жегите, от бременността, не е задължително да са от загуба на албумин.
Така че - СПОКО Simple Smile
При всички видове отоци остава "вдлъбнато".
Имаш ли апарат за кръвно вкъщи? Измери си го. Ако се шашкаш за пре-еклампсия, тя върви в комбинация с високо кръвно. Но силно се съмнявам, че ти има нещо.
СПОКО СПОКО СПОКО  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 132
Мисля, че може да е от жегата. Досега забелязвах, че се подувам, но не и вдлъбнатини. Дори и не мисля, че съм чак толкова подута. Само в краката и най-вече стъпалата и глезените, а ръцете и лицето - не са. Но работата е там, че много ме боли кръста като лежа по гръб, дори и да е за малка. Така не мога да си опъна кръста и да си вдигна нагоре краката. Лежа само на една страна. А преди малко като се стреснах и устисках да полежа малко по гръб и с вдигнати крака. Кръвното предполагам, че не съм го вдигнала, защото аз съм с постоянно ниско 100(90) / 60. И когато го вдигна на 110 или 120 вече ми е високо и не се чувствам добре, а сега не се усещам така.
За албумина не знам много, но при миналата ми бременност пак лятото и за една седмица няколко души ме стреснаха, че съм била много подута, да не би да било от албумина. Като отидох стресната при докторката, тя ми каза само, че изобщо не ми били страшни отоците и е по-зле когато остават такива вдлъбнатини (а тогава нямах). И затова сега като ги забелязах и доста се стреснах.
За всеки случай мисля утре да й звънна на докторката да я питам, но май се поуспокоих като полежах малко и поспаднаха.

# 133
Звънни й, пусни си една урина, ама не се вторачвай толкова Simple Smile
Аз май мисля да залязвам, сутринта станах по никое време да редактирам един превод и вече ми натежават клепачите Simple Smile

# 134
И аз съм се подула, особено дланите и стъпалата, но нямам албумин.Била ми само кисела урината казаха newsm78.
Относно помпите, и аз чух че тази на медела е по-добра и няма от онова вещество, но все пак ще си взема авент-ел, тя има и механична към нея и електронния стерилизатор-500лв е удоволствието, но няма този път да се лиша от него, защото от механичната страшно ме боляха ръцете.За водичка съм си взела нук стъклени сшироко гърло и смятам да ги пускам на стерилизатора авент.
За 2-3 дни и аз ще поотсъствам-отиваме на вилата, тя е в планината, ох, малко хлад.

Общи условия

Активация на акаунт