Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 13!

• 38 228
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Успях да се оправя с тази лотария  Mr. Green ама не спечелих нищо  Confused

От тези другите сайтове като се играе... точките как могат да ми помогнат за прайзи  newsm78
И тези кодове... като са евтини какво да ги правя, не мога ли да ги обърна в нещо друго...
Нещо не мога да се оправя Ич  newsm78

# 181
  • София
На другите сайтове - точките се обръщат за кодове - или направо код за призе, който си го активираш и изиграваш, или за други кодове, които продаваш и като събереш достатъчно си купуваш pack+, което е призе кода....

http://www.codes-discount.com/index.php?parrain=26289 тук става покупката и продажбата на кодове....
Та събиrате точки в сайтовете,в които играете за кодовете,които струват най-евтино и ги продавате.Като съберете колкото струва макс пака можете да си купите кода,а може и да си дръпнете паричките стига да имате кредитна карта и сметка в Pay-pal.
Когато си вземете код от някоя страница и искате да го продадете отивате където пише vendre.В Type the code избирате кодът какъв вид е.Validite the code е времето ,за което искате да го пуснете за продажба.Ако го пускате без време,всмисъл докато го продадете,оставете полето така както си е pas specifie.Prix du code-там написвате цената,за която искате да го продадете.Например ако разполагате с един Findcode ,съветвам ви винаги да го продавате с един цент по-малко от най-ниската цена,която е за този код.Напр. ако най-евтиния код е 0,24 цента,вие го пуснете на 0,23 цента. Prix net pur le vendeur-това са парите,които ще ви се прибавят като го продадете,защото Codes-discount си удържат 2 % за всеки продаден код. Liste de codes( 1 code par ligne)-в това поле вече вкарвате самия код.Гледайте да не сбъркате нещо иначе няма да ви го приеме.Накрая натискате бутона отдолу enregister и сте готови.Можете да видите кодът си,че е пуснат за продажба в Acheter.Когато някой ви го купи ще получите уведомителен и-мейл и паричките ще са ви прибавени в акаунта ви.

Когато съберете нужната сума и искате да си купите Макс пак,отивате в Acheter.Гледайте винаги човека,от който ще купувате да е с повечко звездички и гледайте цифрата под ника му(това означава колко кода е продал),за да не ви измамят с някой фалшив код!
Като си изберете от когото ще си купите код натискате пак Acheter и отивате в Mes achats, там ще го намерите.Успех!

ето ти обяснението как....

# 182
  • Пловдив
 Hug МНого, много благодаря за подробното обяснение
направо ми се разсеяха облаците пред  очите  Mr. Green

# 183
Искам да попитам за www.le8gagnant.com. Когато вляза от менюто в Clic Gagnant и след това си избирам раск+ и натискам банера. Съобщиха ми нещо от рода , че не съм спечелила (май това ми казаха). Даде ми само веднъж да кликна там  и ми каза утре пак да опитам. Та въпроса ми е това пак някакъв вид лотария ли е?

# 184
  • София
явно да.....Wink

# 185
В последно време не мога да продам един код. преди толкова бързо се продаваха, а сега никой не купува. Събрала съм точки в разни сайтове за кодове и направо се чудя какви да взимам, че да се продадат по-бързо.

# 186
  • Троян
Нямаше ме 3 дена а вие сте исписали толкова много.
Да питам,уж си поръчах чорапчето и ми испрати писмо,но не ми се появяваше нищо за потвърждаване  и след 3 дена вече не ми беше в кошницата.Сега уж съм поръчала луминисцентната чаша,но утре ще видя дали съм успяла newsm78 незна м какво не правя правилно.поръчвамя в "Куеуе"(или както там се чете)

# 187
  • София
В последно време не мога да продам един код. преди толкова бързо се продаваха, а сега никой не купува. Събрала съм точки в разни сайтове за кодове и направо се чудя какви да взимам, че да се продадат по-бързо.

нямам такъв проблем. всичко продавам бързо...даже днес някакво мънкипас продадох за някоко часа...направо бавно, но го купиха.....
ти какви кодове продаваш, че имаш такъв проблем....

# 188
поръчвамя в "Куеуе"(или както там се чете)

Чете се "Кю" , чиста и проста сладка думичка Simple Smile

# 189
и аз много бързо продадох тези дни три кода
по - принцип там от където ги купувам гледам да не са много като бройка, ако я пише - по нея преценявам как се харчат от другите потребители - многото бройки значат, че не се взимат много, също така преди да си избера код разглеждам и в codes-discount - ако има много предложения за даден код значи не е много оборотен - общо взето си поигравам известно време преди да реша кой код да взема

# 190
albenapd, незнам що така   33uu Точно там се поръчва,това е опашката.Би трябвало след като поръчаш на другия ден над игрите ти да има един мигащ надпис "Don't forget to confirm your queue".Ако утре пак го няма надписа,отиди си сама при опашката от Gifts,после Queue,и натисни "validation OK".И си потвърдила  Hug Всеки ден се потвърждава!

За тази лампичка ще има да си чакаш...  ooooh!

# 191

нямам такъв проблем. всичко продавам бързо...даже днес някакво мънкипас продадох за някоко часа...направо бавно, но го купиха.....
ти какви кодове продаваш, че имаш такъв проблем....

сега съм пуснала един код Codesauxcliques A и вече 3, 4 дена не мога да го продам, а гледам, че и всички останали, които са пуснали такива кодове си стоят.
Преди това пак доста време продавах един Loupocode. Не продавам за пръв път такива кодове.

# 192
сега съм пуснала един код Codesauxcliques A и вече 3, 4 дена не мога да го продам, а гледам, че и всички останали, които са пуснали такива кодове си стоят.
Преди това пак доста време продавах един Loupocode. Не продавам за пръв път такива кодове.

Codesauxcliques A  и аз го бях пуснала сега в петък или събота, но нещо се зацикли - следях цената тръгна от 0.85, но я подбиха доста и накрая го пуснах за 0,30 - продадох го много бързо
като видиш, че много се задържи даден код и другите пускат по-ниски цени, свалай и ти ако искаш да ги разкарваш бързо

# 193
Какви кодове взимате от джиниокадо за продажба?

# 194
момичета да се похваля и аз донесоха ми ключодържатела на 17.06 са го пратили и вчера ми беше в пощата, а раницата от 06.06 я чакам #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт