неадекватни истории със суетящите се роднини

• 10 166
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, много смешни истории има, но това със зъбите направо ме разби.
На мен пък, когато ми изтекоха водите, бях сама в къщи, а мъжът ми - на работа. Та обаждам му се аз по телефона и му казвам: "Миличко, ела да ме закараш до болницата, че ми изтекоха водите." А той: "Миличко, а ти защо мислиш така?" Аз: "Защото изтичат тук от мен едни води... та затова" А той: "Колко изтичат?" Аз: "Приблизително колкото една чаша." Той: "Чаша от кафе или чаша от безалкохолно?" Чак, когато му казах, че е чаша от безалкохолно, чак тогава ме взе насериозно. Дотогава си мислел, че понеже съм си останала в къщи и започвам да изперквам. Тъй като ден преди това още ходех на работа, чак колегите ми се бяха притеснили, че ще им се наложи да влизат в ролята на акушери. Joy
От горе на всичкото докато траеше безумния ни диалог той бил в колата с един негов колега, който до ден днешен с голямо удоволствие разказва историята като пример за самообладание.

# 61
На изписването мъж ми беше забравил и дрехите на детето и парите, за да се разплатим с болницата. И цъфна в София /ние сме от Благоевград/ само с моите дрехи, но мислил човека за мен, та ми взел и слънчевите очила  Simple Smile

На първото къпане, аз се отказах от тази чест, защото ме беше шубе, двете баби - едната адски спокойна, другата ужасно нервна, направо му разказаха играта на детето. Питам свеки, защо се е разбързала така, вярно че е зима но в стаята жега, та се не трае, а тя - ми щото детето още няма кръв в тялото  Shocked

Педито като дойде да я прегледа в деня след изписването и като видя как е облечена, вика - вие на разходка ли ще излизате с тези шапки и ръкавици. Сега ми е смешно, но тогава нищо не разбирах и само се лутах кое е правилно и кое не.

# 62
# 63
  • Стара Загора
Моя мъж беше видимо спокоен като ме закара в болницата в 4 ч сутринта с контракции доста на често.Ама  само видимо. Mr. Green После пратил един смс на майка ми "Р...е в родилното, като се събудиш ми звънни" Как се спи при такова съобщение  JoyМайка тръгва с колата към нас.Решават да я оставят пред блока и двамата с нашата кола да дойдат до болницата.Навън още тъмно и има мъгла - майка ще паркира назад, мъжа ми ще е навигатор уж...бум чупи мигача на съседната кола.Събират стъклата , местят колата да заличат следите и айде при мен Laughing На другия ден си признаха за белята де и платиха разноските на човека  Laughing
А докато чакал майка измил чиниите ,изпил ...енайсет кафета и още се чуди що не е отишъл той да я вземе newsm78  Mr. GreenПаника  Laughing

# 64
А,свежа тема пак Grinning/имаше преди време една подобна за издънки при изписването/......,но понеже покрай първото ми раждане почти нямаше адекватни моменти-не мога да не се разпиша......
Значи, преносвах с два дни и бях на консултация сутринта,но доктора беше категоричен,че няма да раждам...и аз като една видна чистница реших,че ще пера пердетата в хола и ще мия прозорци.....та отметнах тая работа и уморена ще полягам да подремна следобед/че вечерта пък сестра ми правеше прощален купон-заминаваше за чужбина/..обаче както се надигам от леглото-и като плиснаха едни води......явно ще се ражда...ама нали да не разбере никой/майка ми беше дошла на гости да помага,пък и за изпращането на сестра ми/.....и обяснявам аз на половинката,че трябва тихо и спокойно да се изнесем....да ама паниката не прощава....пък и за наш късмет забравихме документа с кръвната група,та от родилното го върнаха да го донесе/естествено той обърнал къщата докато го намери и естествено ,че майка ми разбрала какво става/,отделно,че по пътя до колата сума ти народ ни видя/пък аз вървях като пате,че текат тия води-не спират/......след  това човека решил,че тя тая работа може да се проточи,пък в болницата му било нервно и все пак си отишъл на купона-и оттам по телефона през пет минути звънят да питат докъде съм я докарала/но не само на мен,ами и в отделението на стационарния-да сверят версиите...та по едно време една от акушерките ме помоли да им кажа на агитката,че те все пак имат и друга работа освен да дават информация/...и така-родих аз-купона от изпращане станал черпене за бебето...и явно бая са се почерпили,щото на сутринта идват мъж ми и кума.........ама изглеждаха като заварявали без очила.......и кума се напъна да каже нещо мило,но единственото което успя беше:"Ми,ти нали роди,`що още си с корем?",мъж ми пък  едвам зацепваше какаво му се обяснява и трябваше пет пътида му кажа да ми донесе превръзки,но накрая се видя,че няма да  вдене и се обадих на нашите........имаше и доста други бисери покрай престоя ми,но да не пропусна изписването:Посред февруарския студ се оказа,че идват да ме прибират без обувки,......аз само с едни джапанки-и то мокри,че се бях къпала.....върна се той до вкъщи-донесе ми ботуши/ама тези с които ходих да раждам и за мой ужас-също мокри-от водите дето са текли вътре Sick/,след което се оказа,че и връхна дреха не са ми взели-та айде пак обратно до вкъщи/то наблизо беше,ама аз побеснях-защото всичко беше приготвено предварително от мен-само якето и обувките бяха в антрето,не в торбата/......а и през това време акушеркта три пъти вади и прибира бебето-че нямаше на кой да го връчи.....накрая с кисели физиономии си го получихме официално,позирахме с усилие на видеокамерата.....и на другия ден като пуснахме филма се оказа,че приятелката дето снимаше не махнала капачката от обектива,та сега си имаме аудиозапис на изписването/ Mr. Green/.......виж с второто раждане всичко беше доста по-адекватно..............а и таткото присътваше,защото сестра му го беше навикала яко първия път,че аз съм се мъчила,а той купонясвал през това време.......
А,да не пропусна,че като се прибрахме у нас-пердетата си ме чакаха  сгънати в легена,посред хола......,но не пречили на черпещите се,ме осведоми таткото......

# 65
  • София
Как само ме развеселихте в този скучен следобед  Joy
Дано да се сетя и аз нещо интересно.

# 66
Просто няма пост, който да не съм прочела и да не съм се смяла  Laughing Laughing Laughing
Много забавни историйки! Peace

# 67
  • София
....................ми щото детето още няма кръв в тялото  Shocked

- вие на разходка ли ще излизате с тези шапки и ръкавици.

Joy  Heart Eyes

# 68
  • София
Изписват ни. У дома най-близки роднини и няколко приятели. Суетня. В един момент привечер се усещам, че на бебето памперсът не е сменян, откакто педиатърката си замина и го смени тя.  Embarassed Отварям, поглеждам и...  ooooh! решавам, че ще я мия на чешмата. Да, ама не отивам там сама, а цялата тумба се изсипва в банята с мен. Едвам с беба стигнах до мивката от народ (тесничко е). Всеки дава акъл, всеки нарежда, а майка ми се опитва да надвика всички: "Дупето се мие само с преваренаааааа водааааааааа" Shocked Пък тя 3 деца е родила, последните две са още тийнейджърки, не очаквах такова шашардисване точно от нея Tired

Как ги изтърпях и аз не знам. Изпратихме всички вечерта, че само пречеха и всяваха смут и паника.

# 69
  • Пловдив
Аз като родих и пред родилна зала чакаше цялата рода. Акушерката вади бебето и казва: момче е 2400 гр., 45 см. Майка ми изцепва: "Ааа, трябва да има някаква грешка. Това не е нашето бебе. Ние чакаме над 3 кг." /така казаха същата седмица на видеозона/. Акушерката се смутила и се върнала да провери. Само че аз бях останала единствената родилка, пак излезнала навънка и казала: "Ами вашето бебе е, рекламации не приемаме."

# 70
изписват ни с първороден син. аз- горда мъжка майка, гледам първата среща на татко и бебе и се умилявам, защото на таткото очите се пълнят със сълзи. аз си мисля, че от радост... по- късно той ми сподели, че като видял бебето, си помислил колко е грозно и как заради това няма да му върви в живота. но той пак щял да си го обича.
smile3532 smile3501 Това ме разби тотално....

# 71
  • Стара Загора
Много смешни истории Joy

# 72

Леле Люба....  Crazy Crazy Crazy то си е било цяло приключение при вас!  Mr. Green

# 73
искам да следя...после ще пиша
Страхотна е темата Grinning

# 74
Финално се паркираме с мъжа в къщи след изписването и разотиването на родата и следва първа баня. Изкъпахме си детето без никакъв проблем, но трябва да дадем отчет на майка ми /по стечение на нещата и личен педиатър/. Звъни гордия татко и съответно баба се интересува какво правим и дали сме изкъпали малката, а нашия отговаря със супер спокоен глас:
"Е как да я изкъпем? Я ела ти да бръкнеш в тая гореща вода...?" И каза, че отсреща се носело само хълцане и заекване - баба си беше глътнала граматиката. Той си се кефи страшно да се майтапи с майка ми и баща ми, оставайки супер сериозен.
Още се смеем как баба даде "заето".

Общи условия

Активация на акаунт