. Определено съм настояща мама. За списъка Диляна е отрочето. Роди се на 04.06.2008г.

Дано ви е много приятно тук. 
Когато спазваш добрият тон обаче- няма проблем. Пък и като пишеш на кирилица по- лесно те разбираме.
Незнам за заушката, дано не е нищо сериозно и ти и бебчето да сте добре. Прочети в нета, може нещо да пише по въпроса.
), нови мами ехаааааааааа
ама да пишете редовно и да не ви домързи да минете някой път към морската да се запознаем
единици са педиатрите, които при недохранване на детето ще те карат да не му даваш АП и ще те насърчават да си стимулираш лактацията през това време. Поне аз не познавам такъв педиатър. Ако те итересуват координатите на д-р Петрова пиши ЛС. 
Въпреки всичко дано се оправиш и всчко с бебо да е наред
Най - новата мода е катеренето, непрекъснато се качва по секции, бюрото ми и въобще на всяка мебел по висока от метър. Покачен се обръща към мен и се хили
не мога за секунда да го оставя crazyeyes:
Търпение, мила, малко остана. 
Майтапя се ,нали знаеш? Ама като се замисля, що пък не?

ама и аз откачам барабар с него 

ше заслабна недейте тъйй,тряя си поддържам ремаркето все пак.да не загъбя някои друго кило ще стане зян еййй
Търпение, мила, малко остана. 
искам да раждааам ....
, имам още 20 дена , ще видим кога...В АГ болница при д-р Жоро Георгиев ще раждам , аз съм казвала ве4е де, термина ми не е 22 юли/както пише на 1-ва страница/, а 20 , но това не е от значение.Вдруги ден съм на запис на тоновете и може да предизвикаме раждането по-рано
, зависи..Аман .. Не ща вече корем, приличам на къща