Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 362
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Второто даже и не мога да рабзера за какво е,
но имаче наистина изглеждат добре.

И аз не разбрах точно, за тяло ли е, за крака и ръце ли ?  Thinking

Иля, скраба е за ръце, крака и тяло, а джусчетата по принцип са за ръце  Wink

Да се разпиша и аз с една бронзираща пудра и хепи  Mr. Green

Дано да е добра  newsm78

# 241
Най-сетне от Бютив ми пуснаха поръчката, получих тракинг номер, но.....без Манията Confused Много съм разочарована, нямало в наличност като съм поръчвала, дрън, дрън, и на следващия ден имаше... Tired
И при мен е така Sad
И какво ще се окаже сега ,че никой май няма да си получи Манията поръчана от Бютив  Mr. Green
Не е честно, и аз си искам парфюма.
аз току-що им написах гневно писмо Mr. Green Искам си парфюма и това е! То ще излезе, че само е било лъжлива реклама, и че изобщо не е имало парфюм на такава цена! Аз като поръчвах имаше още 100 бройки някъде

Thinking Аз още не съм получила писмо с отказ, но като ви чета явно е въпрос на време. Вие имате ли промяна в My Account Information за отказаните парфюми?

ред. Сега виждам, че е отказан  #Cussing out

Unfortunately the item that you have ordered is currently out of stock. Our site is updated with the current stock position every hour, consequently we occasionally sell out during the hour before the update and hence are out of stock of your product. Normally we can obtain more stock within a short period of time, which we try to do at any price, but regrettably we were unsuccessful with the above product.

An amount of $15.90 USD has been immediately credited to your account. Please note that credit card companies tend to take longer to show a credit than they do a charge, but the credit will be posted to your account by your credit provider within 21 working days. We sincerely apologize for the inconvenience. If you have any further queries, please feel free to contact us again.

Sincerely,
Becky Jones
Customer Support Team
www.beautive.com

Толкова съм афектирана, че не мога да разбера - този простак ми предлага с тези пари да купя нещо друго от тях ли?

# 242
argun, и аз имам същото писмо, разбрах, че ще ми върнат парите в картата до 21 работни дни

# 243
argun, и аз имам същото писмо, разбрах, че ще ми върнат парите в картата до 21 работни дни

Благодаря за разяснението. Аз просто не виждам нищо от яд. Трябвали са им пет дни, за да разберат, че по време на поръчката стоката не е била налична!
Като ми мине яда, на спокойна глава ще им дръпна едно възмутено писмо, за да им обясня моята гледна точка!

# 244

Благодаря за разяснението. Аз просто не виждам нищо от яд. Трябвали са им пет дни, за да разберат, че по време на поръчката стоката не е била налична!
Като ми мине яда, на спокойна глава ще им дръпна едно възмутено писмо, за да им обясня моята гледна точка!
То изобщо дали някой ще го получи #Cussing out Май само ни подразниха Tired

# 245
  • Пловдив
Моля, момичетата, използващи Шисейдо да ми препоръчат фон дьо тен за смесена кожа, който да не лъсва на лицето в жегите?! Thinking

# 246
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100022403001

Това пристигна вчера и ефекта е невероятен... направо имам чувството че съм била на няколкочасови спа процедури... Избистри ми тена на лицето така, че кожата ми направо сияе. Мисля че на всички се е случвало понякога да се субудят и страшно да се харесат - отпочинала свежа кожа с равен тен, и да се чудим защо не може всеки ден така...Такъв е ефекта на мен. А да - днес изгорях на солариум доста брутално и кожата ми пареше навсякуде - на нанесените места сега ми е значително по-хладно и комфортно

# 247

Второто съм го ползвала, тук струва 27 лева и според мен определено не си заслужава цената. Мирише невероятно, на момента хидратира добре, но след 5-10 минути вече усещам кожата си опъната. Иначе е лосон за ръце и тяло.

# 248
  • София

Второто съм го ползвала, тук струва 27 лева и според мен определено не си заслужава цената. Мирише невероятно, на момента хидратира добре, но след 5-10 минути вече усещам кожата си опъната. Иначе е лосон за ръце и тяло.

Мина, мерси много !  Hug

Дано някой да се включи и с отзиви за скраб.

# 249
# 250
Момичета препоръчайте ми крем против стрии за бременна,да направя подарък на сестра  ми,че горката се е наплашила как щяла да се нацепи  Praynig Hug  bouquet

# 251
Момичета препоръчайте ми крем против стрии за бременна,да направя подарък на сестра  ми,че горката се е наплашила как щяла да се нацепи  Praynig Hug  bouquet

ползвах ня чико и съм страшно доволнв-нямам нито една! Heart Eyes

# 252
  • София

kaloqnis2007, а комбинираше ли го с нещо или само с него и имаше ефект ?

# 253
За стриите по време на бременност - най-обикновено бебешко олио върши прекрасна работа, аз нямам нито една - отгоре слагах обичайния си хидратиращ лосион за тяло.

# 254

kaloqnis2007, а комбинираше ли го с нещо или само с него и имаше ефект ?

не  само с него ,но мажех от 2рия месец!препоръчвам го с 2 ръце

Общи условия

Активация на акаунт