Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 240
  • E-CLM & CH-VD
Момичета здравейте какво трябва да се прави наиграта от 0,50 която е с онези кранчета н ми е ясно нещо

Tрябва да въртиш всяко от четирите кранчета, имаш 8 позиции на всяко, и като избереш позиция, въртиш бялото кранче. Ако си уцелила вярната позиция, всички тръбички светват зелено и минаваш нивото. Записвай си кое кранче на коя позиция слагаш при всеки опит, за да не повтаряш. Позициите са от 0 до 8, като завъртиш кранчето, не можеш да го върнеш назад.

За четвъртата стрела - трябва да се има хх,77 парички и да се изиграе 2 или 4 ниво на играта с влакчето, само тогава я дава. И я дава в самата игра, просто се появява върху релсите.
На мен ми остават още 2 луковици да намеря, но ги чакам на късмет, в седмичните игри за триене. Кога ще дойдат.. кой знае.  Crossing Arms

# 241
  • Бургас
Аз пък имам всички луковици smile3534

# 242
  • E-CLM & CH-VD
Ееее, ама че си лоша  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Отивам да пиша писмо на дядо Коледа, и ще включа и двете луковици в списъка с желанията  Laughing Laughing Laughing

# 243
  • Бургас
Да ви споделя нещо странно. Влизам днес в Tresora и изведнъж на куестпака се появява тръбичката за Bonus Touch+ нещо си. И ей така на майтап взе,че ми даде куестпак. Единственото,което направих,е че активирах Mashine Babyloniene.Това е машината за луковички. Много съм доволна Laughing.
А вдигна ми и ранга

# 244
  • E-CLM & CH-VD
Да ви споделя нещо странно. Влизам днес в Tresora и изведнъж на куестпака се появява тръбичката за Bonus Touch+ нещо си. И ей така на майтап взе,че ми даде куестпак. Единственото,което направих,е че активирах Mashine Babyloniene.Това е машината за луковички. Много съм доволна Laughing.
А вдигна ми и ранга

bowuu И аз активирах машината, след като намерих и последните 2 луковици, и това дава един безплатен куестпак. Сега съм пред вратата, и се опитвам да наредя четирите стрели, но тази вечер не успях, а дава само по един опит на ден  Crossing Arms, така че утре пак. И ако я отворя, минавам на трето ниво  Party

A, и да се похваля, днес на влакчето ми даде 0,50 пиуиз Crazy Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 01:51 от Bec

# 245
A, и да се похваля, днес на влакчето ми даде 0,50 пиуиз Crazy Mr. Green
Whistling ууууу, многУ бе  Crazy. Браво  Wink

# 246
  • На края на света !
Отдавна не съм играла ,ама като слушам ,тук куестове ,алабала ,май ще отделя време за игра. Laughing

# 247
Момичета я да ви попитам днес играх на една от игрите и ми даде кръгла зелена монетка вътре с детелинка и ми изписа браво какво значи това Rolling Eyes

# 248
  • E-CLM & CH-VD
Хм, не съм го срещала това.  Thinking

Аз минах вратата, и отидох на 3 ниво. Там първата игра е за събиране на мрамор. Трябва да се съберат 138 тона. Събира се с триене на играта с влакчето. Там дава по 10 тона на триене, а на ден максимално може да се събере 120 тона. Трябва 2 пъти да се съберат, доколкото разбрах.

# 249
  • Бургас
А отнема ли много време да се подредят стрелите? Аз съм все още с три Confused
Даде ми я. Едит: вече съм с четери Party. И най-странното, е че не бях на **,77 piwiz

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 19:55 от kalka

# 250
  • E-CLM & CH-VD
Записвай си как си ги подреждала, защото дава само е 1 опит на ден Crazy, аз успях да уцеля правилната подредба на 2 опит.

# 251
  • Бургас
Иха, много си добра Laughing

# 252
Здравейте!
Искам да попитам как се събират тези символи, които трябват за да се отключат игрите, защото има нещо ново и някаква врата в Les conquetes

# 253
  • E-CLM & CH-VD
Лемончо, потърси моите постове в темата, обяснила съм всичко до 3 ниво.  Peace За следващата тема, всичко ще се събере, и ще бъде в 1 пост.

Аз събрах вчера необходимите 138 тона мрамор, но отливката се оказа.... напукана  Crazy Close, и не ми призна нивото. Сега от тази вечер - пак отначало  Crossing Arms Tired

# 254
  • Бургас
Как се трие акаунт в Tresor-a?

Общи условия

Активация на акаунт