И тази година сме на море в Обзор!

• 144 096
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе/София
Няма ме лек път и хубаво време.Весели морски емоции.Чакаме  smile3509 travel bye  grinning039  sport027

# 526
В крайна сметка избрахме хотел "Блек Сий". Преди години бяхме там, а сега разбрахме, че предлагат вече и детски кът. Цените са си същите, е, малко множко ми се вижда 75лв. на вечер за двойна стая, но пък включва и закуска, което е добре за детето. Поне знам, че е на тихо място, близо до плажа. Хотелът не  е нещо особено, но пък има ресторант и по спомен като се връщахме на обяд от плаж винаги предлагаха вкусна топла супа, а това е задължителното меню за дъщеря ми на обяд, друго не ще.

# 527
Къде точно в Обзор са забавленията за деца? Споменавате за Лунапарк. Той къде е разположен?

# 528
Лунапарка е до стадиона(не съм ходила тук го прочетох Laughing)

# 529
  • Русе/София
Луна парка е близо до  Риу Хелиос Бей.До парка също и до бреговата ивица също.http://www.visitnessebar.org/assets/maps/obzor.jpg на тази карта много добре се вижда кое къде е.

# 530
  • Враца
ето ме пак Grinning

през пролетта бях правил азапитване в 2 къщи в обзор, и искам да съм полезна на който си търси място, може да ги хареса.
запитването ми е за до 15 юни, предполагам, че цените през септември са аналогични, ние тогава мислим пак да отскочим до морето, не сме решили къде и с кой още, обаче Grinning

ето запитването ми
здравейте!
може ли да ми кажете какви са цените ви за месец юни.
ние сме двама с дете на 2 г, спящо вкошарка.

датитет са ориентировъчни, но почиваме преди 15 юни.

имате и двор, детски кът, беседка и т.н.

лек ден!

и отговорите, за тази къща

http://bghotelite.com/guest-house-dbogdanova.2715_bg

Здравейте госпожо,
Мога да Ви предложа стая с източно изложение и чудесна морска панорама.Стаята е със спалня и единично легло.Има климатик,кабелна ТВ,малък хладилник,тераса,безплатен интернет.На двора има лятна кухня.Детски кът нямаме,но морската градина /градския парк/ е на 50м.,като там има всичко необходимо за детски занимания.Цената на стаята е 25лв.на ден.
С поздрав:П.Богданов,Обзор

и за тази http://bghotelite.com/guest-house-milevi.2554_bg

Привет!

Намираме се на около 5 минути от центъра и още 5 до плажа.

Улицата ни е тиха.Имаме затревен вътрешен двор с люлки и пързалка.

Цената на стаята в началота на юни е 20 лева,по 10 лева на легло.
Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел,безжичен интернет,телевизор ,хладилник.
Ако сте гостите за нашия дом-добре дошли!

хубав ден!

# 531
Луна парка е близо до  Риу Хелиос Бей.До парка също и до бреговата ивица също.http://www.visitnessebar.org/assets/maps/obzor.jpg на тази карта много добре се вижда кое къде е.
Мерси  Hug

# 532
  • София
Привет, момичета и момче!  Hug
Току-що изчетох темата, благодаря ви
за информацията! Надявам се да ми помогне
да намеря "нашето" местенце.
Ние никога не сме почивали на Обзор,
но смятам тази година да поправим грешката си.  Simple Smile

# 533
Мерси за вниманието Crazy

Цитат
Вие сте за затвор Crazy Веднага палете към Обзор Crazy Crazy

# 534
  • София
Мерси за вниманието Crazy

Цитат
Вие сте за затвор Crazy Веднага палете към Обзор Crazy Crazy

Е, Фори, предвид персоналното внимание,
което получи, смятах, че ще ми кажеш, че
е интелигентно решението ни за Обзор.  Laughing

Иначе не искам аз затвор, предпочитам към
Обзор!  Wink

# 535
  • София
Възползвам се от експерименталното разрешение на потребители с нисък ранг да пишат в раздела

Срещнах тук, няколко страници по-назад, питане за Каза Мартинез, за съжаление никой не се включи с инфо, а много му се нагледах. Привлича ме като магнит местоположението-на пясъка, но ме притеснява евентуалната шумотевица от това заведение до него и батута, а и от прочетеното в темата и показваните тук карти, ми се струва, че се пада точно до споменавания лунапарк... Позната ми препоръча хотел Дуков-почивали няколко години поред в него, много доволни. И до двата хотела писах запитвания по мейла за цени, отговори-тц. В "Дуков" звъняхме по телефона и дадоха инфо: нощувка ВВ (2-на стая)-80 лв, в заведението: супи-до 2 лв, кюфте/кебапче - 1 лв, пил. филе- 7 лв, пържени картофи-2.2 лв.

И ние никога не сме били в Обзор до сега...

# 536
  • Varna
Здравейте.Ние заминаваме за Обзор от 26 юли.Спряхме се на къмпинг Зора,защото ми хареса,че има място за игра на децата.В хотелска стая ще ни подлудят,а все пак и ние трябва да си починем Simple SmileЩе се радвам ако има някой,който ще е в същото време в Обзор да се видим Hug

# 537
И ние май към къмпинг Зора се ориентираме, само че август. Ще чакаме отзиви на завърнали се от там.

# 538
ето ме пак Grinning

през пролетта бях правил азапитване в 2 къщи в обзор, и искам да съм полезна на който си търси място, може да ги хареса.
запитването ми е за до 15 юни, предполагам, че цените през септември са аналогични, ние тогава мислим пак да отскочим до морето, не сме решили къде и с кой още, обаче Grinning

ето запитването ми
здравейте!
може ли да ми кажете какви са цените ви за месец юни.
ние сме двама с дете на 2 г, спящо вкошарка.

датитет са ориентировъчни, но почиваме преди 15 юни.

имате и двор, детски кът, беседка и т.н.

лек ден!

и отговорите, за тази къща

http://bghotelite.com/guest-house-dbogdanova.2715_bg

Здравейте госпожо,
Мога да Ви предложа стая с източно изложение и чудесна морска панорама.Стаята е със спалня и единично легло.Има климатик,кабелна ТВ,малък хладилник,тераса,безплатен интернет.На двора има лятна кухня.Детски кът нямаме,но морската градина /градския парк/ е на 50м.,като там има всичко необходимо за детски занимания.Цената на стаята е 25лв.на ден.
С поздрав:П.Богданов,Обзор

и за тази http://bghotelite.com/guest-house-milevi.2554_bg

Привет!

Намираме се на около 5 минути от центъра и още 5 до плажа.

Улицата ни е тиха.Имаме затревен вътрешен двор с люлки и пързалка.

Цената на стаята в началота на юни е 20 лева,по 10 лева на легло.
Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел,безжичен интернет,телевизор ,хладилник.
Ако сте гостите за нашия дом-добре дошли!

хубав ден!

Здравей трънче!
От писаното в темата оставам с впечатление, че добре познаваш Обзор.  PeaceПо съвет на моя добра приятелка почиваща в Обзор от 4 години, тази и аз се насочих към оферти Обзор-почивка, получих досто добра цена от Хотел Парайзо Бийч - 59лв. на ден на човек ALL INKL. но ми се ще някой да сподели мнения от хотела, дали сте го посещавали, виждали...
Благодаря предварително на всички дали мнение

# 539
  • София
...получих досто добра цена от Хотел Парайзо Бийч - 59лв. на ден на човек ALL INKL.

За кой период е тази атрактивна оферта? Аз като гледах цените в хотела, който много ми хареса от сайта, цените бяха доста по-високи.

Аз се обадих в Каза Мартинез Запазих стая на 3 ет. към вътрешния двор с тераса отстрани на хотела, от която се виждало морето... Казвайте бързо как е около хотела, да знам дали да плащам капарото  Mr. Green Позната на моя приятелка е била, много доволна, но споделила за кръчма с жива музика до хотела. Спирали точно в 23,00ч. всяка вечер, ма знае ли човек...

Общи условия

Активация на акаунт