LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 205
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Моля ви кажете ми тези дънки хубаво ли стоят, отговарят ли си на номера и плътни ли са  Praynig Praynig Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3929612& … ue&ksource=-1

# 676
Моля ви кажете ми тези дънки хубаво ли стоят, отговарят ли си на номера и плътни ли са  Praynig Praynig Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3929612& … ue&ksource=-1

Отговарят си на номера и стоят много хубаво  Simple Smile Не са летни, платът е плътен  Peace

# 677
  • Пловдив
Мерси, Петя, ще ги пусна тогава  Hug

# 678
  • Къде ли не...
Момичета, искам да ви питам как мога да върна един бански на французите?Оказа се, че са ми пратили някакъв, който изобщо не съм поръчвала, вместо този който си бях харесала, че и на всичкото отгоре е малък  Sick #2gunfireт.е. грешката е в тях?Благодаря ви!

# 679
  • София
Явно ,че няма да има всичко на по 10 евро,но поне да кажете за кое точно се отнася.Копирам ви това,което ми излиза като натисна линка в мейла си.Дано този път се разбира.http://www.vpredoute.fr/default.asp?
Как влизате в това намаление. Аз си пиша мейла и паролата за сайта, но не мога да вляза?

По принцип регистрацията се прави там, където пише - Vous desirez vous inscrire?
Но, няма опция да избереш България от падащото меню с имена на държави. Аз, въпреки това реших да опитам, накрая ми изписа, че регистрацията не може да бъде направена, защото трябва задължително да въведа телефон и e-mail на друг член на Ventes privees.

# 680
Аз искам да помоля да ми препоръчате бански за моята госпожица.Тя е на 10 месеца и половина-74см.,но ми трябват за около 1 годинка.Те най-малките номера са 86 и се чудя дали ще й станат? newsm78Спомням си,че коментирахте някакво моделче,което е умалено,но кое.....? Rolling Eyes

# 681
  • някъде там
Днес си получих поръчката от 26,07 от намаленията.Точно с кода за безплатна доставка беше  Peace

# 682
При вас действат ли кодовете за БД? При мен - нито един. Само за подаръците. Дори тези, които са за подарък + БД, действа само подаръкът, доставката не ми я маха.  Thinking
A слагаш ли необходимите артикули за да ти даде БД? На мен току що ми подейства 49417 с продукт на SO HOME. Стига да не си го използвала още.
Аз пуснах с това за дъщеря ми.

Сега спретвам втора кошничка Rolling Eyes

Колко е голяма дъщеря ти и кой номер пусна, че голямо чудене се чудя, защото искам да са за другата пролет-лято.Тя сега носи 27 бг - номерация. Моля за съвет ! Praynig

# 683
  • София
При вас действат ли кодовете за БД? При мен - нито един. Само за подаръците. Дори тези, които са за подарък + БД, действа само подаръкът, доставката не ми я маха.  Thinking
A слагаш ли необходимите артикули за да ти даде БД? На мен току що ми подейства 49417 с продукт на SO HOME. Стига да не си го използвала още.
....................

Да, сложих една маска за сън от SO HOME и ми добави подарък, но не премахна таксата за доставка. Свърши то. Пуснах я така. В крайна сметка използвах 40169 -  -15/30 + подарък чанта  + БД при продукт на ANNE WEYBURN с една тениска, но ще си получа само чантата, 6 евро си останаха и ми ги начислиха.
Щом не си използвала все още, пробвай пак 49417, но слагай нещо на SO HOME, което е по-скъпо от 6 евро. При това пак не действа с всичко, така че пробвай различни варианти. Имаше едни чаши за вода за 10 евро, с които не става, а едни плажни кърпи тип пончо за 6 - с тях става Peace Просто пробвай с различни неща, аз току що пуснах от двата си акаунта с този код  Wink
49433 също действа при същите условия, но без подарък.

bar4e, тя е на 7 и й поръчах 33 номер. Според таблиците е за 33, крачето й е почто 20см Peace

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 15:35 от veshti4ka

# 684
  • София-Лагера
I аз съм готова с форумските чаршафи за цялата фамилия.
Детските изглеждат страхотно /футболната топка и животните/
Детските кецове на Адидас също са на много изгодна цена 16 евро.
Поръчах и джапанки за мен на Адидас за 9 евро.
Днес гледах в Мола подобни за 51лв #Crazy

# 685
Какво се прави при дублирана поръчка, връщат ли парите и изобщо каква е процедурата?

# 686
Някой получи ли поръчка от 30.07 ?

# 687
  • Beyond the Frontiers
Не мога да намеря детските чаршафи - може ли линк Peace

# 688
Взех си поръчката от 26.06.  Peace
това сако размер 38. Цвета определено не е тюркоаз, но иначе като материя е хубаво и размера си отговаря.
този лот блузки, размер 86. Симпатични са.
това костюмче, размер 86. Много ми хареса.
тази рокличка, в цвят тюркоаз, размер 114.
още един лот евтини мъжки потници, щото мъжо много си ги хареса.
Тези животинки, които сигнализират кога трябва да се полеят цветята.  fiuuuuuu Още не съм ги изпробвала...
Пратката беше с подарък лилавите чинии и прибори за пикник.
А ето и реални снимкиsmile3509

# 689
  • Бургас
Момичета, тези момчешки дънки плътни ли са или са по-тънки? За какъв сезон са? И, хубави ли са?
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-denim-okaou.a … e&pagesize=16

anji78, комплектчето 86 отговаря ли си на номера?

Общи условия

Активация на акаунт