LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 419
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
Може ли размери, по точно до колко см се разтяга ластика на талията и колко е широка горницата под мишниците например. Много ти благодаря!  bouquet
Комплект Адидас 198 р-р
горница: ширина под мишниците - 66 см, дължина гръб от яка до долен ръб - 76 см, ръкав отгоре от яка до китка 88 см, ръкав подмишница до китка - 63 см
долница: талия неразтегната 45, талия разтегната докрай - 56 см, ханш най-широката част - 68 см, дължина крачол външен ръб - 110 см, вътрешен ръб - 83 см.

# 781
  • Все на втория етаж
За Адидаса -поръчахме размер 198. Моя мъж е 189 см, 108 кг, гръдна 107 см и талия 112 см - леко му е дълъг но с около 2-3 см и то като е бос, с маратонка е добре, въпреки че е с 10 см по-нисък от поръчания размер. И му стои идеално. Май всичко е до физика.....
Може ли размери, по точно до колко см се разтяга ластика на талията и колко е широка горницата под мишниците например. Много ти благодаря!  bouquet

Дали следващия номер ще стане за 135 кг. мъж? Rolling Eyes
И аз ще изчакам мерките.

п.п. Сега видях, че си ги дала. Извинявай, искам само да те помоля за обиколка на бедрото под чатала където е. Blush

# 782
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda.aspx?productid=324113725&a … e&pagesize=16

Някакви отзиви за това. Вече започвам да отслабвам по малко и сьм задьржала за момента ханш 97, талия 82 и мисля да продьлжа да отслабвам - кои номера бермуди да си всема и още нещо - какви номера за дьнки, панталони и поли Praynig Praynig Praynig Последно си купих панталон L и ми пада вече

40-42, а за бермудите отзиви нямам

# 783
Някой да е получил от 28.06 пратка?Май идват много бързо този път.Бях се настроила за края на юли, ама ако дойде тия дни ще е супер. Hug
Вчера четох, че са получили от 25-ти, моята я получих днес, поръчана на 26-ти, ако идват в този ред след 2 дена си ти наред  Laughing

# 784
Някой да е получил от 28.06 пратка?Май идват много бързо този път.Бях се настроила за края на юли, ама ако дойде тия дни ще е супер. Hug
Вчера четох, че са получили от 25-ти, моята я получих днес, поръчана на 26-ти, ако идват в този ред след 2 дена си ти наред  Laughing

Златни ти уста Heart Eyes

# 785
И моята поръчка от 27.06 дойде днес Crazy - много съм доволна от всичко, утре ще пусна отзиви и реални снимки Hug

# 786
  • Варна

И аз ще изчакам мерките.

п.п. Сега видях, че си ги дала. Извинявай, искам само да те помоля за обиколка на бедрото под чатала където е. Blush
Бедрото под чатала, най-широката част е 38 см.
Дано съм била полезна   bouquet

# 787
И моята поръчка от 27.06 дойде днес Crazy - много съм доволна от всичко, утре ще пусна отзиви и реални снимки Hug

в такъв случай да тичам утре до пощата....

# 788
# 789
# 790

Супер, и аз чакам от 27-ми.
Утре съм първа пред пощата, даже още няма да са отворили, когато ще завардя гишето с колетите  Party

# 791
  • София
И аз получих поръчка от 26.06 под 2кг. от поща,предимно бански.Спийдо-то:
http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-speedo.aspx?productid=3241 … e&pagesize=16 го взех на 8 евро ,а май е умалено и 36 н. не ми става,хем ми е тясно ,хем късо,ще заминава в продавалника

Какви са ти мерките, че и аз поръчах 36 номер и сега се притесних, че може да ми е малък. Rolling Eyes
169 см съм,а той ми е къс и много ми дърпа,приплесква ме отпред,направо грозно.Иначе съм 50 кг,нося 36номер,75Б

# 792
  • Все на втория етаж

И аз ще изчакам мерките.

Бедрото под чатала, най-широката част е 38 см.
Дано съм била полезна   bouquet

Полезна си, разбира се. Благодаря! Hug
Утре ще премеря, остава да ме устройва. Simple Smile

# 793
  • Варна
И аз получих поръчка от 26.06 под 2кг. от поща,предимно бански.Спийдо-то:
http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-speedo.aspx?productid=3241 … e&pagesize=16 го взех на 8 евро ,а май е умалено и 36 н. не ми става,хем ми е тясно ,хем късо,ще заминава в продавалника

Какви са ти мерките, че и аз поръчах 36 номер и сега се притесних, че може да ми е малък. Rolling Eyes
169 см съм,а той ми е къс и много ми дърпа,приплесква ме отпред,направо грозно.Иначе съм 50 кг,нося 36номер,75Б

Мерси много, поуспокои ме, аз съм с 8 см. по-ниска и по принцип си поръчвам 34 за дрехи, но бански 34 ми е малък. Дано този да е ОК. Peace

# 794
  • Все на втория етаж
Някой получил ли е вече такава пола, знам, че има поръчали я :

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7637926& … ue&ksource=-1

Това бродерия ли е? И кой номер да поръчам за майка, която е 160 висока и около 65- 70 кг. не е дебеланка, но е набита и с широка талия. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт