LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 305
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 930
Много се извинявам, че нахлувам така в темата, вчера поръчах детско спално бельо, но съм объркала размера, знаете ли дали има начин да си сменя поръчката с правилния размер или направо да пускам нова?

Пиши им писмо, но шансовете са малки. Ако не стане ги питай дали, ако откажеш да приемеш колета в Бг, като се върне там ще ти възстановят пълната сума на поръчката.

# 931
Много се извинявам, че нахлувам така в темата, вчера поръчах детско спално бельо, но съм объркала размера, знаете ли дали има начин да си сменя поръчката с правилния размер или направо да пускам нова?

Пиши им писмо, но шансовете са малки. Ако не стане ги питай дали, ако откажеш да приемеш колета в Бг, като се върне там ще ти възстановят пълната сума на поръчката.

Оо, по-скоро няма да се занимавам, заради един плик, чак с такива неща, още повече, че грам не разбирам/пиша френски. Явно или ще купя нов, или ще го коригирам като дойде.
Благодаря все пак, момичета newsm51

# 932
Мен пък не ме пуска да си вляза в профила. А като отворя някоя дреха, не мога да избера нито цвят нито размер. И така цяла сутрин, а вече искам да си пускам поръчката.

# 933
Вижте какво намерих   http://www.generation-shopping.com/  има ли доставка до БГ пише, че става за 48 часа

# 934
момичета имам нужда от помощ, че нещо не мога да се ориентирам в мъжките мерки.

За мъж с талия 99 см. и ханш 100, височина 182, кой номер панталони вземате

В таблицата с мерките на панталоните не разбирам какво значи t. de ceint en cm. - ясно е че е няква обиколка ама на талията или на ханша.

благодаря предварително

# 935
  • Бургас
radda, няма доставка до БГ.  Wink

Момичета, дайте ми съвет за дънките! Висока съм 1,72м. Мерих по мои дънки, по вътрешния ръб са ок. 80-82см. Дали да поръчам entrej. 85 или 80? Нося ниски обувки.

# 936
......може ли нещатата дето ги поръчахме за по 1-2 е ,сега да са утроени ,че и отгоре Joy

Може, може  Mr. Green Това не те ли кара да се чувстваш чудесно  Mr. Green Само ако ни чуе някой!!! Ще рече, че тотално сме изперкали (и няма да е далече от истината) Joy

kaloqnis2007, мерси за препоръката и размерите на сакото на Актив (дойде от 26-ти на поща):

Взех ivoiry, 36-ти номер - перфектно е! И като цвят и като размер ми е идеално! Довечера ще го снимам и ще го пусна. Цвета е точно млечно бял с жълтеникъв оттенък.
chocha, дано някой даде размери за тези, за които питаш, само ще кажа, че блузи взимам 34/36, имам само една връхна дреха 36, затова и от тази взех 36. Модела е такъв, че в раменете ми е добре, надолу е широко - няма вталяване или стесняване. Снимката малко обърква, че от под мишницата надолу се разширява, но всъщност е право и стои леко широко и определено леко късо. Плата е като дънков  Peace

А за форумската дънкова пола на Актив нямам думи. Дори я взех на по-ниската цена...

Просто е чудесна и като материя и като кройка, още не мога да я сваля след пробването  Embarassed Върви ги разбери размерите на Актив - всички панталони/поли 36 са ми добре, на Актив обаче влизам в 38  newsm78

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 13:59 от Stefoni

# 937

kaloqnis2007, мерси за препоръката и размерите на сакото на Актив (дойде от 26-ти на поща):

Взех ivoiry, 36-ти номер - перфектно е! И като цвят и като размер ми е идеално! Довечера ще го снимам и ще го пусна. Цвета е точно млечно бял с жълтеникъв оттенък.

Сакото го има снимано в албумчето в подписа ми. Размери е трудно да се дадат, защото е с паднали ръкави и доста особена кройка. Но си отговаря напълно на номера - ако досега си взимате размер 40, от това сако - също.

# 938
  • София
За протокола: Получих митническо известие за поръчка от 26.06. Основно с форумските чаршафи. Когато взема пратката ако има нещо иинтересно - ще коментирам

# 939
Момичета,някоя от вас да чака поръчка от 20 юни?Моята е от тази дата,за поща е и още я няма!Взех да се притеснявам,защото никога досега не ми се е бавела поръчка.
mila_elena, не е от 20, но от 06.06 чакам, вече не вярвам, че е изпратена, защото и парите са само блокирани, а не са изтеглени.Въпреки,че на запитването ми отговориха, че е изпратена на 09.06 Confused.Ще изакам 6-те седмици и пак ще им пиша, ядосвам се, че нещата, които поръчах се изчерпаха и половината са къси панталони за морето, но явно от тук ще се обзавеждаме Simple Smile.

# 940
Сакото го има снимано в албумчето в подписа ми. Размери е трудно да се дадат, защото е с паднали ръкави и доста особена кройка. Но си отговаря напълно на номера - ако досега си взимате размер 40, от това сако - също.

Сега го видях!  Peace Явно съм го пропуснала, защото помня това на Калоянис в кафяво  Peace

# 941
  • Пловдив
Ох момичета ,от вчера луднах,ту ви чета ,ту в ларедут.Не мога да се включа...  ooooh! ooooh!
На мен тая леля с книжката много взе да ми изскача.Направо  #2gunfire
Исках да кажа ,че на мен форумската пола ми е голяма.По принцип нося 38 и тя е точно толкова.Яд ме е ,че няма по-малки размери.Аз нещо не ги улучвам редутските размери за поли и панталони и вече поръчвам само блузи и якета.
Напр.: Полата ми е голяма , панталоните на Типстер 38 ми стягат.

# 942
  • До хладилника, който обичам
Извинете, а коя е 'форумската пола'? Само аз ли останах по долни гащи, без пола? Thinking

# 943
  • into the blue
Бу,на предната страница Stefoni е дала снимка Peace

# 944
  • До хладилника, който обичам
Бу,на предната страница Stefoni е дала снимка Peace
Да, видях я. Но търсих, не намерих такава в Редута.

Общи условия

Активация на акаунт