LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 234
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 125
Взех си единия пакет от пощата от 26.06 поръчка, друг ме чака на митницата, супер много съм доволна, повечето неща които поръчах са на Актив и са за дъщеря ми, уцелила съм я на 100%, до сега не съм поръчвала за нея, пуснах поръчката с код комплект за пикник, но дойде чанта, рогозка и хавлия за плаж, и те много ми харесват, ето част от покупките:

потниче от 1евро- страхотно, жалко, че не взех и за мен

сега видях, че още е налично  Mr. Green
Като си заредя апаратчето ще пусна и реални снимки  Wink

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:35 от mamahrisi

# 1 126
Тези балеринки дали си отговарят на номера?

http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-double-bride-cheville-la … e&pagesize=16

# 1 127
Моля за отговор,ако някой е наясно. Rolling Eyes
Виза Електрон на MKBUnionbank,мога ли да пазарувам с нея?
Обаждах се на телефона на гърба на картата,никой не ми отговаря от вчера,но от записа разбирам че е Обединена Българска Банка??

# 1 128
Момичета, някой поръчвал ли е от тези да каже как върви номерацията?
http://www.laredoute.fr/vente-basket-homme-adidas-oracle-iii-log … 2&prodcolor=1
Днес ги получих с евтиния анцуг.Мъжа ми носи обувки 43,а всичките му маратонки са 44 и тези поръчахме 44 и му заспаха

iveta76 , ако не те затруднява, би ли измерила стелката на 44 номер?   bouquet
И аз ще чакам за стелката. А естествена кожа ли са? Cuir pleine fleur какво означава, с преводача нищо смислено не се получава. Rolling Eyes

# 1 129
  • Варна
Отчет от поръчката от 27.06 за митница:
ленена пола 38 номер
още една ленена пола 38 номер
ленен панталон 38 номер, на дупето ми заспа но е малко дълъг
евтините дънки 38 номер, но не можах да се събера. Ако някой има 40, бих ги заменила, моите са цвят bleu rinse
един потник и един топ, пускани са като линкове, произведени в БГ, страхотни са  Peace

# 1 130
Alexandra дай размери на панталона и полите Simple Smile

# 1 131
  • София
С дебитна карта Виза Електрон на Уникредит Булбанк може ли да се плаща?  Hug

# 1 132
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е от тези да каже как върви номерацията?
http://www.laredoute.fr/vente-basket-homme-adidas-oracle-iii-log … 2&prodcolor=1
Днес ги получих с евтиния анцуг.Мъжа ми носи обувки 43,а всичките му маратонки са 44 и тези поръчахме 44 и му заспаха

iveta76 , ако не те затруднява, би ли измерила стелката на 44 номер?   bouquet
И аз ще чакам за стелката. А естествена кожа ли са? Cuir pleine fleur какво означава, с преводача нищо смислено не се получава. Rolling Eyes

Да, естествена кожа са.  Peace

# 1 133
  • Beyond the Frontiers
http://www.vpredoute.fr/default.asp?ikObject=S856 разпродажба на RIP CURL и BILLABONG

# 1 134
И аз така - станах за да ровя за цените по 10е, ама нъц.... Crossing Arms
Тия франсета определено взеха да правят каквото си искат 

Офертата за 10е за днес е на Rush collection, които не доставят до България   Peace

# 1 135

Да, естествена кожа са.  Peace
[/quote]
Благодаря!  bouquet

# 1 136
  • Варна

аз така и не успях да преведа пари чрез това онлайн банкиране. първо се оказа, че не са ми дали списък с ТАН кодове, после уж всичко беше наред, но така и не успях.  зарадси това изпуснах 3-4 хубави неща от сайта Crossing Arms
[/quote]

пазаренето от сайта не става чрез онлайн банкирането а чрез картата по сметката в сайта
тановете нямат общо с онлайн покупки , а само с нареждане на преводи

# 1 137
  • София
Бързам аз тази сутрин да не изпусна нещо, но май пак няма нищо ново.......  Crossing Arms Всичо по 10 евро че няма, няма, но и друго интересно не виждам....
Няма смисъл да го чакаш, това нямаление няма да важи за България.  Hug

# 1 138
  • Бургас
Сигурно вече са ги давали, но би ли дала размер на дънките

# 1 139
Момичета моля ви за помощ  Praynig Как се определя размера на бременееща жена? Имам една приятелка , която забременя и искам да и поръчам нещо за  подарък. Ако определя размера и от Бг номерация към Фр достатъчно ли е за да и оцеля номера или там номерациите са по различни.

Благодаря много за инфото, предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт