LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 135
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Sofia
защо реш,че ти е забавена поръчката

# 1 186
аз  искам да попитам нещо,  защо не може да се пазаруват килими???  Blush ужасно мн съм си харесала 1 - съгласна съм и на по- висока доставка и въобще , знаете ли - сънувам го , гледам го всеки ден . За мебелите ми е ясно  но 1 килим не е  чак толкова обемен,  получавала съм кашон с поръчка, където се побират 2 килима Tired newsm45
 Не са ми ясни тия франсета- ЗАЩО НЕ ИСКАТ ДА МИ ПРОДАДАТ КИЛИМ fight
Чудя се дали да не побвам от немския сайт
 ако някой има алтернативна идея?

Сега направих опит и аз. Не позволява да се добавят големи килими, но от малките "Descente de lit" става. Дори си харесах тези и сега им се чудя  Thinking: http://www.laredoute.fr/vente-descente-de-lit-avec-arabesques.as … e&pagesize=16

# 1 187
  • София - Бургас

защото са минали 15 дена , а всички които са поръчали на тази дата дори и след това са си ги получили .

# 1 188
  • До хладилника, който обичам
Тъй  Grinning Взех си от митница два колета, от 25-ти и 27-ми, чакам си центовите цени от 1-ви и една не-центова от 8-ми.
Колетите ми си отлежаваха там  Rolling Eyes Едва днес ми дойде за по-стария известие, добре, че си ги потърсих на място. Г-жа Къртева има колет от днес.
Пак съм много доволна от поръчките си  Laughing Сигурно такъв ми е вкусът, знам ли  Laughing

За мен (р-р 38), снимките са линк:

Бански в две части

Много хубав. Стои добре, долнището е с ниска талия, но отзад не е изрязано, ляга добре.

Клин на Канабийч
който те дават за пижама, но аз взех за спорт. Много еластичен и удобен. От шарките и кръговете така му се завива свят на човек, че не вижда изпъкналостите на носещия го  Mr. Green Учудващо, но стои добре въпреки хоризонталните раета (раета ли са, щом са хоризонтални?) Взех го по-скъп, малко ме е яд. В действителност е по-ярък и папагалски от снимката.

Маратонки Скечърс, бяха на 10Е, вече ги няма, снимката води към много подобно изглеждащ модел.
в черно и розово, взех си точния номер, отговарят напълно, даже ми остава мъничко място да си шавам пръстите. Много удобни, ест. кожа.

Чанта Софт Грей
пише 'гранд формат' и вярно е гранд - чантата е огромна  Crazy За да няма спекулации и втора чанта на Бу - ето колко огромна е: 1, 2. Но - като изключим размера, който си го пише и там, чантата е много хубава. Единствен недостатък - има само 1 вътрешен джоб, ще трябва да се добавят нови. Взех я на 8, после беше на 4 и ме беше яд, сега е на 10 и няма да сбъркате с нея.

Пола на Актив
в бяло. Много лека, стои добре на моя по-широк ханш. Леко прозира.

И една пола на AM.PM. в черно, плисирана, беше на 1,20, одеве я мернах на 6, но сега я няма. Малко ми теснее, но става.

За детето (5г, 18 кг, 115 см, р-р 114)
Комплект 4 боксерки. Тях вече ги няма, ето подобни. Изглеждат много добри. Вътре има парче плат върху шева, да не дразни частите.

Рокля
тънка, хубава за лятото.

тениска с Дора
тънка памучна, гумена щампа, взех я по-евтина. Добра е.

детски комплект туника + клин
туниката не е лоша, гумена щампа, за която подозирам, че ще сдаде фронта бързо, клинът е по-добър, памук с еластан.

Обувки Минибел
в червено. Взех й 29 номер (сега носи 28), за есента. Ест. кожа, изглеждат много добри.

Жилетка-болеро
нищо особено не е, акрил, мека. За връхна дреха в по-топло време.

# 1 189

Дали си отговарят на номерата?

Получих ги тези, много са хубави. Нося 40.5 тук, 42 са ми точно  (с широк крак съм)#Crazy Много са плитки обаче  Whistling

Довечера мога да измеря стелката Simple Smile

# 1 190
  • Sofia

защото са минали 15 дена , а всички които са поръчали на тази дата дори и след това са си ги получили .
чака се 6 седмици,не 15 дена Peace

# 1 191
Получих си поръчката от 25.06 Повечето неща са многократно коментирани, само за този бански не съм виждала някой да е писал.  Тук нося сутиени 80 D, банският е 95 D, но ми е ужасно малък, половината от циците са ми отвън  Mr. Green Не знам какъв точно е проблемът - или съм наедряла  Embarassed, или моделът е много изрязан, или банският е умален. Иначе долнището е 42, става ми, отговаря си. Материята е много хубава и стегната.

# 1 192
От мъжкия комплект на адидас някой получил ли е ръст 198 ?
Много моля за размери - за ръст 192 фи има но се чудя каква ще е разликата в ширината и дължината  Praynig
Копирам ти това за 198 размер, Vif даде размерите по-напред в темата, ето:

Комплект Адидас 198 р-р
горница: ширина под мишниците - 66 см, дължина гръб от яка до долен ръб - 76 см, ръкав отгоре от яка до китка 88 см, ръкав подмишница до китка - 63 см
долница: талия неразтегната 45, талия разтегната докрай - 56 см, ханш най-широката част - 68 см, дължина крачол външен ръб - 110 см, вътрешен ръб - 83 см.

# 1 193
  • Варна
Alexandra дай размери на панталона и полите Simple Smile
панталон - тали 38, ширина под ципа 47, крачол горе 28см
пола №1 талия 38, дължина 64
пола №2 талия 37 дължина 64
Иренка, ето снимки на втората пола:
http://lexi81.multiply.com/photos/album/12#8
http://lexi81.multiply.com/photos/album/12#9

# 1 194
Reason, явно не си чела темите за ларедут, направи си труда моля. От скоро започнаха да изпращат толкова бързо поръчките, преди си го получавахме за 20 дни или месец, понякога дори и повече. Трябва да минат 6 седмици за да им пишеш.

# 1 195
  • Къде ли не...
Бу, полата на Актив отговаря ли си на номера?Ти в какъв цвят я взе и каква е талията-нормална или паднала?

# 1 196
  • Варна
Обувки Минибел
в червено. Взех й 29 номер (сега носи 28), за есента. Ест. кожа, изглеждат много добри.

Бу, измери, моля те стелката, че и Мони в момента носи 28 номер, а от тези й поръчах 30, да знам много ли огромни ще пристигнат. Crazy

# 1 197

iveta76 , ако не те затруднява, би ли измерила стелката на 44 номер?   bouquet

29см.

Ето и размери на Комплект Адидас 198 р-р
горница: ширина под мишниците - 66 см, дължина гръб от яка до долен ръб - 76 см, ръкав отгоре от яка до китка 88 см, ръкав подмишница до китка - 63 см
долница: талия неразтегната 45, талия разтегната докрай - 56 см, ханш най-широката част - 68 см, дължина крачол външен ръб - 110 см, вътрешен ръб - 83 см.

# 1 198
  • София
Обувки Минибел

Бу, измери, моля те стелката, че и Мони в момента носи 28 номер, а от тези й поръчах 30, да знам много ли огромни ще пристигнат. Crazy
А с връзки ли са или с ластици - нещо не ми става ясно от картинката. И аз чакам размер   bouquet

# 1 199
  • София
Бу, за тези маратинки ли става въпрос? Вчера ги пуснах, но с един номер по-големи, май ще са ми големи.  Sad

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5073510& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт