LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 160
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 395
Аз пък не мога да си направя поръчката, защото при плащането ми дава само карта Америкън експрес, а моята не е такава.При вас има ли такъв проблем?

# 1 396
Аз доколкото разбрах, защото се вкл. по-късно, лятната разпродажба е започнала на 25 юни. Ако е така, до 25 юли ли се очаква да е? newsm78
Някой, който е участвал и преди нека да сподели, дали се очакват още намаления, нови стоки при албанците, въобще ...ще намажем ли още или ще продължат да вдигат цените (поне на това което аз си харесвам)...щуро намаление!
Тия хора верно са направили гаф!

# 1 397
Аз пък не мога да си направя поръчката, защото при плащането ми дава само карта Америкън експрес, а моята не е такава.При вас има ли такъв проблем?

Затвори сайта и после пак влез, аз днес така от третия път успях.

Аз доколкото разбрах, защото се вкл. по-късно, лятната разпродажба е започнала на 25 юни. Ако е така, до 25 юли ли се очаква да е? newsm78
Някой, който е участвал и преди нека да сподели, дали се очакват още намаления, нови стоки при албанците, въобще ...ще намажем ли още или ще продължат да вдигат цените (поне на това което аз си харесвам)...щуро намаление!
Тия хора верно са направили гаф!

Никой не може  да каже, то това намаление като цяло е доста страанно Rolling Eyes. На предното най-ниските цени бяха най-накрая

# 1 398
  • Къде ли не...

Привет!
Не мога да ти дам размери защото ги поръчах за приятелка.Но за ориентир поръчахме номер 34 и аз ги пробвах и ми бяха леко големички.Висока съм 172см. и съм 51кг.
Благодаря ти,много!  bouquet

# 1 399
Относно форумската дудунка,прочетох преди малко лоши отзиви за нея и затова исках да дам един глас за якенцето.Страхотно е ,много съм доволна поръчах си 162 оранжево.Исках да поръчам и за синовете ми,но уви нямаше размери.Всички много го харесаха,за зимата ще е супер.

# 1 400
Змейковица, това детска рокличка ли е? И ако може, линк  Praynig

карамелена, излез от сайта и после се логни наново  Peace

неРахова, мъжките дънки 34 размер отговарят на М, мисля  newsm78 Може и да греша, обаче, така че по-добре някой, поръчващ този номер, да се включи  Peace

# 1 401
Fancy N, а какво е мнението ти за палтенцето, харесва ли ти?
 Палтенцето е хубаво , но аз очаквах като че ли малко повече от него  Rolling Eyes За съжаление цвят sable, в който мисля, че ще стои най-добре,  беше изчерпан за №38, когато го поръчвах  Confused   Сега гледам, че е налично и в пясъчно, но за 59,90   #Crazy   Късичко е, отвътре е със симпатична шарена подплата на гърба и предницата, на ръкавите е с едноцветна.

# 1 402
  • София
Препоръчвам ви тази блуза. Получих я с пратката от 26.06. Стегнато трико, модел "прегърни ме", който позволява лека корекция в ширината. Цветовете са наситени.
http://laredoute.fr/vente-cache-c%c5%93ur-taillissime.aspx?produ … e&pagesize=16

# 1 403
много съм си харесала тези дънки обаче тоз 34 размер ме притеснява  newsm78

# 1 404
много съм си харесала тези дънки обаче тоз 34 размер ме притеснява  newsm78

Е, какво те притеснява, ще ти заспят  Peace  Hug  Пък аз досега не съм ги забелязала, страхотни са   Heart Eyes Побързай с поръчката, че да не те изпреваря  Mr. Green

# 1 405
Днес взех пратка от митництата от 27.06. Ще пусна реални снмки тези дни.
Този мъжки бански обаче вся раздор в семейството.
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-long-de-speedo.aspx?produc … e&pagesize=16
Поръчах го за баткото, като си мислех, че  е за талия около 70 см. Обаче то било в инчове и се оказа 90см. Нито за таткото, нито за баткото... Мислех че съм гледала и не съм разбрала, ама не е така, 34-36 го дават. В действителност е 90см талия. Много е готин и си заслужава да се поръча. Ефектен и марков LaughingАко някой иска р.ри да заповяда.

# 1 406
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montants-femme.aspx?produc … e&pagesize=16
а за тези също ли важи правилото за +1. Принципно нося 35-36 номер и имам много тесен крак

# 1 407
  • Sofia
Станах за смях на гугутките вече с този Редут ooooh! Ставам и мъж ми вика: Айде,че албанците те чакат Mr. Green
Като съм влезела в Редута и компа започвал да вие,щял да изпуши от мен hahaha

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 08:09 от chocha

# 1 408
  • София
Цитат

Etna - каква материя е пуловерчето - плетено ли е имам предвид? Аз го бях сложила, после го извадих - чудя му се. Crossing Arms
А и панталонките сладки ми изглеждат.
А може ли да те помоля за реални снимки на тези неща! Praynig
Мерси предварително!  bouquet

Да,плетено е пуловерчето,но не е грубо,а фино.От "гладката " плетка е.И то и панталонките не са най-доброто на фирмата  Simple Smile ,но хич не са и лоши.Ако мога днес ще снимам и ще пусна реални снимки.

marzeliva,взех си 42 номер,при ханш 94,талия 74 и бюст 100(това и за статистиката,че не се отчетох при всеобщото даване на мерки  Grinning ).Свободна ми е навсякъде -около гърдите е 53 см.,точно над коланчето замервам 51 см.,но е изпрана и не е гладена,та може и да не е съвсем точно.Под колана има плохички,които дават допълнително ширина,дълга е около 70 см

# 1 409
Поръчах си бански в един цвят, а след това, като погледнах в suivi.... се оказа друг. За първи път ми се случва

Общи условия

Активация на акаунт