Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 58 245
  • 998
  •   1
Отговори
# 555
Лека нощ и от мен,направо сьм скапана вече,но не мога да не мина през форума Embarassed

Четох,четох за поредния изпит ,а в главата ми няма нищоооооо smile3517 да му мисли утре доцента какво ще ме изпитва  Crossing Arms И от това всичкото четене не работя,та нощес сьнувах,че ме уволняват Sad и вьобще налегнали са ме едни тежки мисли. Да ми стискате палци утре,миналата седмица помогна,дано и сега помогне.

Целувки на всички нощни птици и ранобудни хубавици Heart Eyes

# 556
  • София
Здравейте на всички Hug
Аз си чета, чета... #Crazy #Crazy
Мъжът ми ми се разсърди и отиде да си легне, а аз продължавам Joy Joy Joy
Надявам се утре да се включа със снимки от морето, ако успея да ги кача Mr. Green
Лека нощ и дано утре при сутрешното мерене да ни зарадва Кантарев Peace

# 557
  • Някъде там...
scorpia къв игнор бре моме  Mr. Green
А тази твоята приятелка сега колко кг е  newsm78

rien с тва твойте неходене до WC взех да те мисля.  Топло кафенце с мляко не ти ли действа  Thinking При мен пр. мляко ми помага. Също сутрин на гладно топла вода. При липса на магнезий се получава запек.

Айде лека нощ и от мен!

# 558
  • София
Добро утро

kremenafingerscrossed

scorpia , много странно ми звучи цялата работа, но хора - всякакви... То анорексията и прочие красоти са си истински заболявания  ooooh! Ето затова помага форумът, ако човек не лъже, де. Я с подкрепа и с мили думи, я с метла и тиган, поне щяхме да я посъветваме девойката да се мята в трета фаза. Примери живи - дал Господ, на среща щяхме да я каним... А къде сте били вие, приятелките на това момиче - не знам  Crossing Arms

katyadjin, шапка ти свалям, мила... Аз мойте кила шести месец ги мъча, ти ме разбиваш просто  Hug

П.С. За неделната среща: да не очаквате нещо по-така от кафенето - обикновено кафененце на открито с пластмасови столчета и кльощави сервитьорки  hahaha Наоколо са и дървените масички на въпросната пицария - но самата пицария е в "мазето" и обслужването е дооооста бавно  Whistling

П.П.С.  smile3514Орииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии, яля си, бре

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 06:34 от М-зИленкУтУ

# 559
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!
ЗЕленко МЕрси за кафето, ранобудна си! Wink

Горните постове, прескачам с скрула и идвам по същество днес да отбелега, че съм 2-ри ден в МЦ и въпреки това - Огромен минус, чак ме разсъни!!!! Shocked
Ще се изтегля и на работа, на кантарът, на който започнах и тогава ще пиша какво що... С незадоволство отбелязвам, че новия ми електронен кантар тегли почти кило повече, от служебния електронен, който пък всички мислехме за тежко теглещ... hahaha сложно и дълго стана!
П.С.
73.500 - Минус 1 кг от вчера??!!  Shocked Как стана този номер, не ми е ясно, като съм от месец на ПЗ само всеки ден!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm78 Mr. Green
Лек ден ви желая!
Аз май в края на седмицата ще хапвам вече плодове....  Whistling

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 08:24 от katyadjin

# 560
Добро утро милички Wink

Минавам да ви поздравя и да не ме забравяте. Задържам на 76, но се надявам до края на седмицата това да се промени. Вече пробвам бански за морето, даже са ми и големички повечето, а преди направо най-големия , без оглед на цвят, модел, просто някой , който ми става Joy
Разбирам ,че сте си изкарали супер на Ягодите, браво  Hug

Много  Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss!

Както винаги, чудесна темичка с прекрасно оформление, за което блабодарности на  Вещи   bouquet, както и на другите момичета, които често дават идеи за приятното ни пребиваване тук Hug.

# 561
  • UK
  Ха, добро утро!
  Тази сутрин съм 54кг, о чудо! Е, утре пак ще съм 55, но ще се порадвам за един ден Mr. Green Нали така варирал кантарът в трета, бях чувала отнякъде........... Whistling
  Аз пък вчера се напънах да изчета всичко и сега дълбоко съжалявам, защото имам само половин страничка, а кафето ми още дори не е преполовено. Егати проблема Crazy
  Сега един истински проблем - мъжът ми яко го е закъсал с един синузит на алергична основа. Досега години наред го контролираше с хапчета, но нищо не помага вече. Традиционната медицина в лицето на джипито ни предлагат само някакви методи, взети от инквизицията като каутеризация и трепанация през носа, които не съм убедена, че ще решат проблема. Някоя от вас беше споменала някакъв хомеопат, излекувал детенцето й . Ще съм много благодарна на координати.
   Зеленко,Ори,Данито,Гуди и Старозагорки и сие  Hug
  Лек и отслабващ ден на всички
  Едит: Нели VB , понеже си на линия,така и не знам защо не мога да ти пращам лични, просто не ги изпраща newsm78 Дали ми получи онова ЛС за щорите?

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 07:17 от svidni4ka

# 562
  • софия
Добро утроооооо!!! Mr. Green
Пийнах палаво кафенце,зарадвах се на свалени килограми,абе,живота е прекрасен.
Единственото,което ми липсва в момента е ООООООООООРРРРРРРРРРРРРРРРИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!! Heart Eyes
Росчо,браво,успя!И панталоните ,направо ги подарявай! Whistling
Амси,ще,ще. Hug
Лизи,добре дошла!!!Когато можеш,но да знаеш,че писането и четенето на темата се отразяват добре на заслабването Simple Smile
Лек и усмихнат ден,а килограмите да летят.
УбичЪм вЪ!!!

П.П.А Буба ,що не е в списъка за 27  newsm78

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 07:32 от slave

# 563
scorpia А тази твоята приятелка сега колко кг е  newsm78

scorpia , много странно ми звучи цялата работа, но хора - всякакви... То анорексията и прочие красоти са си истински заболявания  ooooh! Ето затова помага форумът, ако човек не лъже, де. Я с подкрепа и с мили думи, я с метла и тиган, поне щяхме да я посъветваме девойката да се мята в трета фаза. Примери живи - дал Господ, на среща щяхме да я каним... А къде сте били вие, приятелките на това момиче - не знам  Crossing Arms

Не питах колко тежи, но тя ми се похвали, че е свалила 55 кг. за тая една година.. По мои наблюдения беше към 40 кг., а е висока бая....  ooooh! Sad

Дадох съвет разбира се да минава моменталически в трета фаза и на шега отбелязах "Ще се свършиш бе, моме!", ама дано да ме послуша! Препоръчах и да наминава тук, че да се запознае с някои тънкости на режима...  А аз лично не съм многооо близка приятелка с нея, че откак се преместих при моя принц Чар, позагубих връзка с много съкварталки... Та и нея не бях виждала има - нЕма година и половина... Майка ми беше споменавала, че много е отслабнала, ама това "много" мен вчера адски ме притесни.. Сега ще я преслушвам от време на време по телефона и ще искам да се виждаме по-често, че трябва да й се помогне определено!
Не исках да я стряскам, а и според мен, ако бях казала нещо отрицателно, тя можеше да помисли, че омаловажавам факта на самото отслабване, завиждам и още не знам си какво (темата е вече обсъждана тук) и да  продължи да си кара през просото на инат!
За това предпочетох, леко, меко и с добро.. Пък сега ще наблюдавам от близо какво се случва...

Добро утро!  Hug

# 564
Добро утро месоядни гадинки    bouquet Hug  bouquet

От 7.00ч ви чета  Crazy
Първо- Благодаря на всички ви за подкрепата.Страхотни сте.  bouquet Hug
Второ Катеджин,Татит  newsm09 Направо нямам думи,прекрасни сте  bouquet Hug

Трето  tooth Продължавам да се чувствам прекрасно/чук,чук на дърво/  Joy
                        Изкушения всякакви,но няма кой да им обърне внимание.Просто нищо не ме дрази и няма как при тия свалени кг  Mr. Green До тук 15см от талията ми я няма... Thinking изчезна бе...ей така и не знам къде...не че съм я търсила де ,ама... Mr. Green

Обичкам си ви много  Heart Eyes

Прекрасен,слънчев и спокоен четвъртък.  Hug  bouquet

П.П. Ори липсваш супер много...плийййсссссс върни се при нас  Praynig Praynig Praynig

# 565
Здравейте раннобудни красавици,   Hug

Гледам панталончето ви е харесало ............ е то вкусове всякакви  hahaha

Аз и нов стУтиен имам, ама него няма да ви покажа  smile3534

Хайде бе момичета, не вярвам никой нищо да не си купува. Това не е в женската природа ..... а аз толкова обичам да се радвам на радостта на другите

Хрисулката - какви са тия приказки дето чувам? Я се стегни! Би ли ми обяснила точно какво означава думата "нелицеприятна"? Че аз нали те видях, кой искаш да заблудиш? Хубавица си тиииииии, хубавица    Hug   Пък и докато се натуткаш да ни покажеш новите тоалети те ще ти станат големи    #Crazy

Татит
- вчера пропуснах да отбележа СЛАДУРАНА СИ ТИ, СЛАДУРАНА    love001

Креми – стискам палци за изпита. Успех 

# 566
            Добро утро на всички - с вас лагам, с вас ставам - какво ми стана БЕ?
           ЗЕЛЕНКУТУ,     ГООДИ - благодаря за кафенцата, много сте ранобудни бе момичета, от мен по-скоро да очаквате  вечерята, кафенцето някак си не виждам да приготвя   някой път. newsm78 newsm78 newsm78
            ЛИЗИ - добре дошла в нашите редици и УСПЕХ Hug Hug Hug
             ТАТИТ - успех, ще стискам палци днес за теб - всичко ще мине спокойно, без притеснения и  Peace Peace Peace
            СВИДНИЧКА - като говориш за синузита на  съпруга си - та се сетих. Миналата зима, лятото и в началото на тая година, моят внук си беше осиновил една кашлица, като го слушаш откачаш, сякаш чукаш на ламарина. Беше опитал вече всякакви антибиотици, чайчета, прахчета, джипито се беше видяло в чудо - НИЩО НЕ ПОМОГНА. Тогава някой каза на дъщеря ми за един  лекар в РУСЕ - алерголог, който лекува с някакви серии - лекарства - билки -истината е, че не съм сигурна какво точно, посетиха го, изписа им ги по някаква схема, още през първата седмица кашлицата понамаля, а след второто посещение спря окончателно. Сега Виктор от две години за първи път яде сладолед всеки ден и няма проблеми. Та ако искаш, ще помоля дъщеря ми да даде телефона да му се обадите, може  и да помогне, защото разбрах, че който е бил при него си е тръгнал с отлични резултати. Ако искаш пиши ми и ще  ти изпратя телефона.  
                Хайде лек ден момичета и успех в смъкването на мазнинките? Гушки и ФИЛЮДКИ и бодро напред!  love001  love001  love001

# 567
  • в баира
ФИФУНДРЕЛА -     амчи кви са тия марудници с ПРЕПЪРЖЕНО МАСЛО - това тук е НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО, особено в 1, 2 и 3 фаза. Не подвеждай млаадежките и младежите.       

Споко бе! Аз съм дала ОРИГИНАЛНАТА РЕЦЕПТА, защото ме попитаха какво е марудник. А по-рано съм обяснила, че съм си я пригодила според режима и си правя тричави марудници. Не ползвам масло.

# 568
  • София
Добро утро на всички!  Hug
Росчо Hug, и на мен ми харесаха твоите панталонки  Joy ще се видим ли на 27?
Василики  Hug на това му се вика форумска зависимост  Joy
Светлат  Hug знаех си, че съм амнезирала и забравям някоя от бременните дюканки  Joy Да ме прощава Мазнислава  Hug
Евгения, Лизи  welcome
Евгения, Дюкан е против използването на  комбинирани витамини, смята, че бирената мая е достатъчна. Но на  някои момичета апетитът им се увеличава от бирената мая и пълнеят. Някои момичета пият Калмацин, но повечето са на Флекс ойл, Ескимо или Олисалвин. Лично аз не съм пила много витамини, по едно време пих Магнезий, после Флекс ойл и това е. От началото имам една кутийка комбинирани витамини Алфабетик, но не съм я изпила, все забравям.
Деси Вал  Hug наистина се радвам, че се сети за нас, ама повода не е за радване.  Ей, да се стягаш този път, че нали знаеш за ваксинирането... И търпиш официално порицание, че не ни се обади толкова време!
Риен  Hug аз много си падам по емотикони  Embarassed но откакто стана многолюдна темата използвам по-малко (представи си какво е било преди това  Embarassed) Имам чуството, че допълват речта ми, нали не може да ме видите как ръкомахам и гримаснича  Joy
Месечинките ги гледат в таблицата НИЕ СМЕ ТУК на 1 стр. Аз чакам някой да се похвали и тогава му честитя, малко наготово  Laughing
А иначе си е спам, верно, и мен по едно време много ме дразнеше. Още повече като не можех да смогна с изчитането на темите. Но после осъзнах, че много момичета чакат да си видят името, чакат да разберат, че някой е загрижен за тях и следи резултатите им. А някои дори се сърдят, ако не си ги споменал  #Crazy
Хайде лек ден от мен! И умната!
Орелияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug

# 569
Добро утро на всички !   bouquet
От много работа вчера нямах време да ви видя....Сега бързам да се запиша, че не знам днес как ще съм...
Та да си дойда на думата. От доста време задържам, но причината почти си я знам. Имам проблеми с МЦ , но те нямат нищо общо с режима. Имам си ги 3-4 години. То не бяха доктори, то не бяха хормонални...Както и да е. И след многото чакане.....днес....МЦ. Хип-хип УРА  newsm44 newsm44 newsm44 . Значи скоро ще имам среща с Кантарев. Може пак да ми е станал приятел.
Плановете ми за края на седмицата претърпяха леки корекции, ноооо на кафепиенето в неделя присъствам smile3521 .
И друго да кажа - мАжо вече е минус 29 кила  Shocked ....Да му се не види . И се е подмладил, и се е разхубавил...хмм...Колегите му викали - "много си окльощавел" Laughing Joy ....а той кльощав чак не е. Но шкембето, бузите, гушката /четворната hahaha/ вече ги няма...или почти. Почти не хърка  Embarassed . Имаше едни проблеми с носа и целогодишно сякаш беше с хрема. Сега и това го няма. Чудеса !!! А дори не е 100% режимен. Хапва понякога вафла, понякога /примерно веднъж или два пъти седмично/ пие по 20-30 грама ракийка вечер, зеленчуците не се знае точно по какъв график ги включва....И такива ми ти работи...И ми вика - "не мога да се нарадвам, че си сменихме начина на хранене. Само понякога много ми липсват пържените картофки..."
Това е от мен засега. Дано имам време днес да се върна назад да ви изчета всички....че вкъщи нямам нет няколко дена...и не се знае кога ще имам....  Weary а на работата не винаги мога...
Лек, успешен и отслабващ ден ви желая на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт