Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да споделя.....
След 10 процедури с Vela Shape, мисля, че резултатът не е лош. Ще направя поне още един курс от 10 процедури.
Всъщност, с нетърпение очаквам новата машина, с която ще работят в "Медефект"-била на някакъв друг принцип.

# 436
Здравейте от доста време следя темата,интересува ме дали някоя от вас може да ми препоръча добър масажист(ръчен масаж),от който наистина сте видяли да има ефект.

Rolling Eyes

# 437
Маце, все пак, за да можем да ти помогнем,ще кажеш ли за кой град става въпрос или да вадим кристалните топки Simple Smile

# 438
От София съм,ако може да ми препоръчате някой в центъра ще съм ви много благодарна. Simple Smile

# 439
Здравейте момичета, нова съм тук, но се включвам в темата за масажи, защото е едно от любимите ми релаксиращи глезотийки, освен това познавам лечебното му действие.Аз имам доста целулит и направих 20 процедури при един масажист в Пловдив, ефекта беше уникален! Използва специални похвати и отделно използва и вендузи! Видимо се преобразих! Който не е опитал, просто е загубил много, аз не вярвах че може да има ефект! Grinning

# 440
Здравейте момичета, нова съм тук, но се включвам в темата за масажи, защото е едно от любимите ми релаксиращи глезотийки, освен това познавам лечебното му действие.Аз имам доста целулит и направих 20 процедури при един масажист в Пловдив, ефекта беше уникален! Използва специални похвати и отделно използва и вендузи! Видимо се преобразих! Който не е опитал, просто е загубил много, аз не вярвах че може да има ефект! Grinning

кой е този масажист? Иван ли ?

# 441
Айде като сте доволни от някой да казвате поне за какви пари става въпрос...  Whistling

# 442
  • София
Направих 12 процедури LPG, ми определено резултата клони към 0. Sad Ако знаех, въобще нямаше да се захващам. Пари на вятъра.
Може би при около 20 процедури щеше да има някакъв ефект, но нещо не ми се вмества в бюджета на този етап.

# 443
Sandrella, а типа на храната ограничаваше и контролираше ли през това време? А вода по 1.5-2 литра? Чувала съм, че без тези две допълнителни неща наистина не могат да се постигнат резултати.
Да ви кажа честно, колкото и хубави отзиви да съм чувала за LPG процедурите... все пак не вярвам да са съвсем магични. Ако бяха холивудска звезда с целулит никога нямаше да видим. Е, вярно, че те наистина като цяло са поддържани и гладки, но и бая има дето тресат портокалки и те. Wink

# 444
  • София
Май в Младостите в София нямаме масажистки за антицелулитни масажи  Sad

# 445
в центъра съм доволна от салон 2Д-стил: http: //www.2dstyle.com/
имат дермосоник и масажистката е добра ,но истината е че няма панацея за целулита -не може цял живот да сме на масажи !!

# 446
                             Направих 5 дни на морето, всеки ден плувахме и скачахме срещу вълните. Сега нямам и помен от целулита с който заминах там, кожата ми се изглади значително и телесата ми след голямото отслабване вече не висят. Ако знаех, че така ще стане щях да снимам преди/след  Crazy. Дадох пари, но не болеше, беше ужасно приятно и имам забележителен резултат  Peace. Препоръчвам  Peace.

# 447

не, ангел се казва, взима 12 лв. намасаж и идва вкъщи

# 448

не, ангел се казва, взима 12 лв. намасаж и идва вкъщи

мила, а работи ли и някъде в салон, тъй като не ми е удобно да идва вкъщи.

# 449
Мисля че да, но ходи когато има пациенти, не е негов личен, но цените са различни. Ако искаш подробности на лични Wink

Общи условия

Активация на акаунт