LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 944
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 165
Stefoni, обувките ги нямаше, но ми се струва че изглеждаха точно като на снимката. В магазина  бяха 29лв.За 70лв Wink, но всичко е въпрос на вкус.Тези също ги има ,но са 49лв.Много са готини,но толкова високи аз немога да нося

# 166
  • София
veshti4ka , би ли измерила стелката на маратонките. Аз също днес ги получих, но нося 41 номер и са ми големи.

Може ли размер на стелката

Моите са 26 см - така меря и така пише на вътр. етикет Peace

# 167
Момичета, в нашенски магазини срещали ли сте от ларедутските стоки? Имам предвид, има ли такива търговци, които поръчват от сайта и после продават в магазините си?

# 168
veshti4ka , би ли измерила стелката на маратонките. Аз също днес ги получих, но нося 41 номер и са ми големи.
Аз също поръчах 41, но този си нося. В никаква обувка 40 не може да ми влезе кракът и затова не ми се рискуваше, а е по-хубаво да са ми свободни. А ти кой номер носиш по принцип? newsm78 и Би ли ми измерила стелката и подметката на 41Н плийс  bouquet. Масово има жени с големи крака, така че в продавалника може да ги продадеш дори и на двойна цена. Mr. Green(реално вървят към 40 лв - купих си подобни от Рънърс)

# 169
  • Бургас
аз пък да се оплача, няма ми го подаръка - тренча , нито във фактурата, нито в суивито, нито в  кашончето  Tired
то е ясно, че кода не беше мой, но за година и нещо пазаруване ми се случва за първи път такова нещо  Outta Joint  не знам дали си струва да им пиша, има ли някой подобен случай ?

и да похваля тази пола :
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-courte-femme-prix-mini.aspx?p … e&pagesize=16
много е хубава , взех си в бяло, леекичко прозира, но стои много добре дори на моята "крехка" фигура Mr. Green

# 170
Stefoni, обувките ги нямаше, но ми се струва че изглеждаха точно като на снимката. В магазина  бяха 29лв.

Мерси, zeza69  Hug В момента са ненамалени, а с код се намаляват 50% до 17Е, а щом са като на снимката явно са сладки  Grinning "Флавия Пловдив" да не изнася за французко с надпис "La redoute creaton"   Wink

# 171
Момичета, да сте поръчвали тези детски балеринки?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9784373& … rce=-1#DescDetail

Някакви отзиви за номер и качество.

Мммм, тези много ми харесаха - за мен. Дали ще си отговарят на номера или, като са от детската номерация, трябва да си взема +1?  newsm78

# 172

Може ли размер на стелката

Моите са 26 см - така меря и така пише на вътр. етикет Peace

[/quote]
veshti4ka А кой номер носиш по принцип, за да зня защо са ти големи 39 и много ли ти хлапат, в смисъл ще ги носиш ли newsm78
Аз доколкото успях да си измера моите (рънърс) 26, 5 см стелка е за 41Н

# 173
Днес получих поръчката си от 1.07.   тениска много е хубава http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13366&AlbumId=119815    р-р102  ,  панталон р-р102 много добро попадение,  анурак малко е къс но е супер ,панталони 7/8 найк -стават за парите си,бодито и блузката ми се струват малки за мойто бебе ,което е на 2 месеца,а взех размер  67.И най-не успешната ми поръчка дънки от 1 евро ,които са дефектни и толкова стари ,че като ги докоснеш и се порят

# 174
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, в нашенски магазини срещали ли сте от ларедутските стоки? Имам предвид, има ли такива търговци, които поръчват от сайта и после продават в магазините си?

Да, в София има поне 2 такива магазина. Единия е в Младост 1а, а другия в квартал Редута. На мен ми подариха туника купена от Младост

# 175
  • София-Младост
И за двете детски комплектчета съм сигурна, че е писано, но просто ми е трудно да го намеря. Трябва да избера едното
това на Cocoon или това?
За първото имам някакъв бегъл спомен, че някоя от вас писа , че е супер...ама може и да бъркам. Благодаря ви Simple Smile

# 176
  • София

veshti4ka А кой номер носиш по принцип, за да зня защо са ти големи 39 и много ли ти хлапат, в смисъл ще ги носиш ли newsm78

Аз нося 38 - стелка 24. мислех да се застраховам с 1 см в повече, ате се оказаха уголемени бая - с цели 2 см. Реално погледнато, може през есента да се носят и така, много са хубави. Още не съм решила какво да ги правя. Поръчах си и Пуми за 33 евро, като оня ден почти същите гледах за 151лв. (тях ги взех пак 39, че те пък са умалени), та като дойдат и те, ще реша със сигурност, дали да ги оставям или не.

# 177
  • София-Младост

Да, в София има поне 2 такива магазина. Единия е в Младост 1а, а другия в квартал Редута. На мен ми подариха туника купена от Младост
Къде в Младост 1А?

# 178
И за двете детски комплектчета съм сигурна, че е писано, но просто ми е трудно да го намеря. Трябва да избера едното
това на Cocoon или това?
За първото имам някакъв бегъл спомен, че някоя от вас писа , че е супер...ама може и да бъркам. Благодаря ви Simple Smile

Cocoon са с много добро качество, аз бих взела него  Peace

# 179
Ала-Бала, аз получих вече второто, тъничко е, идеално за лятото, синът ми е на 1 година - уцелих размера, 81 взех. Намалих го с код (65110 или 65129, не помня кой от двата) на 0 евро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт