LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 874
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 300
Хм, почти всичко се е обрало май вече.  Thinking За повечето неща ми дава изчерпан артикул.

# 301
  • Пловдив
Има ли някой тази
Моля за малко инфо дали е уголемена,умалена и изобщо впечатленията ви...   bouquet  bouquet

# 302
  • София
Момичета, налага ми се да заминна за 20 дена точно около датата в която трябва да ми пристигнат колетчетата...колко време може да стоят невзети от митница???
За глобата знам, но ще я преживея, но да не стане някакъв фал ако не ги взема навреме ?

# 303
мисля, че ако до 20 дни не са потърсени, се връщат по служебен път. Май са 20 работни дни  Rolling Eyes

# 304
  • Sofia
Момичета, налага ми се да заминна за 20 дена точно около датата в която трябва да ми пристигнат колетчетата...колко време може да стоят невзети от митница???
За глобата знам, но ще я преживея, но да не стане някакъв фал ако не ги взема навреме ?

20дни

# 305
Хм, почти всичко се е обрало май вече.  Thinking За повечето неща ми дава изчерпан артикул.

И при мен така, ама аз все се надявам да заредят албанците с нови неща, или може би го правят след  разпродажбата, каквото остане... newsm78

# 306
Момичета, бихте ли ми дали линк за форумскитте чаршафи Praynig

# 307
  • В Голямото село
имам спешно питане към софийските мами - дали мога да отида да си взема колета от митницата без да нося известието? че го получавам на служебния адрес, а тия дни не бях на работа и не съм го взела. дали ще ми дадат колетчето без него? да знам, да не се разкарвам напразно до митницата...

# 308
имам спешно питане към софийските мами - дали мога да отида да си взема колета от митницата без да нося известието? че го получавам на служебния адрес, а тия дни не бях на работа и не съм го взела. дали ще ми дадат колетчето без него? да знам, да не се разкарвам напразно до митницата...

МОже! Отиваш, взимат ти пари за справка и ако е там ти го дават!

# 309
  • София

И при мен така, ама аз все се надявам да заредят албанците с нови неща, или може би го правят след  разпродажбата, каквото остане... newsm78
Аз пък се надявам да не заредят, че фалирАх вече  Laughing Купувам какво ли не, а в магазина на живо не бих си взела повечето неща или поне щях "да си помисля", както се вика.

Полита, благодаря за милите думи, но не бях аз Laughing Да си признава умопомрачителната!  Wink
Аз бях мааалко по-рано, преди обяд, че влача целия катун с мен, та уж да не е по жегите. Утре пак ми предстои.

Сори за оф-а  bouquet

Rosie-Posie, можеш, разбира се! Peace

Момичета, бихте ли ми дали линк за форумскитте чаршафи Praynig
Заповядай http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.as … e&pagesize=16

Това е чаршаф с ластик. Вдясно ще ти се отвори прозорче, където можеш да избереш калъфка, горен плик и обикновен чаршаф.

# 310
За при верт видях, че има питане... Аз се ориентирам по марката, ако е популярна дрешката/обувката задължително са със зелена цена. С търсачката не става, иска пробване.

# 311
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Има ли някой тази
Моля за малко инфо дали е уголемена,умалена и изобщо впечатленията ви...   bouquet  bouquet

Аз я имам, взех си номер 38 и ми е добре. Последно верме само този номер си взимам и с малки изключения всичко ми става

# 312
veshti4ka , благодаря!
И да се похваля - фактурирали са неделната ми поръчка.

# 313
  • Beyond the Frontiers

Някой ще може ли да ми даде някакви размери на сандали с висок ток номер 37 или 38? Все не мога да улуча размера, а сега пак съм харесала едни.

За всеки модел е различно. По-късно мога да ти пусна размера на 38 номер от тези http://www.laredoute.fr/vente-sandales-jonak.aspx?productid=3241 … 2&prodcolor=1
Доста е висок тока.

# 314
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6845819&Size … ue&ksource=-1
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8298866&Size … ue&ksource=-1
Има ли някой тези маратонки, отговарят ли си на номера и ако може снимки. Благодаря!
аз ги имам от пролетта маратонките са страхотни много хубава кожа по принцип нося 36/37 поръчах 37 и са ми добре много подробни снимки на модела има в сайта на найк

Кой от двата модела си отговаря на номера?
И аз се колебая за някой от тях или 1 пумичка.
Те нали обявяват номера по френската, а не по европейската номерация?
Защото си бях взела една спортна блуза от ла редута, която беше обявена по европейската, а не по френската. Май много объркано стана...sorry   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт