LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 818
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 420
  • До хладилника, който обичам
От това бялото сако на Софт Грей така и не успях да поръчам Crossing Arms

Някой ако е натоварил излишни бройки, да свирукне, молим Simple Smile

# 421
Получих си пратката от 30ти, беше за митницата.

Много детски неща всички коментирани тук.

Едни мъжки чехли и обувки на Колумбия - нямам забележки и към двете.

# 422
  • Sofia
И аз да помоля за Кашарелските сандали ,ако на някой му останат големи номера при добро желание да ми кажи, ще се споразумеем, тук нося 39-40, това сигурно означава Кашарелски - No 40-41 Simple Smile,  оле как звучи:)

И аз ги искам, нося 39, моля, очите ми изтекоха по тези чепички! Praynig Praynig Praynig
НО докато се усетя и нямаше вече! Или ако някой забележи, че пак са ги пуснали, моля пишете, уж ги сложих в любими, а незнам как да отворя и да ги видя сега
Най-големия размер от тях беше 39,така че не се надявайте много Peace Умален им е модела

# 423
аз ще заместя Anastasiq, мерките на саката на Soft Grey по 1Е ми ги пусна на ЛС:

Гърди-90
талия-78
Д. на сакото-63
Д на ръкав-62
Х-96
Тове е 38 и ми с добре(жълтото).Другите 2 са 40 и  бялото ми е добре, а розовото леко свободно, ама пак ще си го нося с кеф.

(момичета,как слагате картинка като линк в темата или просто активен линк)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4830.0

ето виж тук е показано как Simple Smile

# 424
Сега да видим в Бургас дали ще ми искат нещо за получването на колета.
П.П. Днес получих известие за "центовия" колет, но да видим кога ще мога да взема, че предполагам, че ще е тежък и ще ми трябва помощник и кола.  Laughing

Мимита в Бургас никога нищо не се плаща, независимо колко тежи.От тази гледна точка тук сме късметлийки Simple Smile

# 425
  • Бургас
Сега да видим в Бургас дали ще ми искат нещо за получването на колета.
П.П. Днес получих известие за "центовия" колет, но да видим кога ще мога да взема, че предполагам, че ще е тежък и ще ми трябва помощник и кола.  Laughing

Мимита в Бургас никога нищо не се плаща, независимо колко тежи.От тази гледна точка тук сме късметлийки Simple Smile

А дано! Ти в кой клон си?
Аз в нашия, 8010, няколко пъти съм виждала пакетчета на Ларедут.

# 426
  • До хладилника, който обичам
Впрочем, забравих да похваля от една предна поръчка:

7/8 гащи. Памук. Въпреки фантастичния раиран вид, на по-широк ханш стоят добре. Ципът е скрит отстрани.

# 427
  • Сливен
Момичета,срам не срам  Embarassed  и аз на опашката(за Кашарелските сандали).Така или иначе се включих късно,но и аз да си кажа.Нося 36,5-37номер предполагам ,че търся 38ном. от тях. Embarassed  bouquet
п.п.Благодарности на змейковица и  Алекс1за разясненията на мое запитване  bouquet

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 15:28 от stamimar

# 428
... Едни мъжки чехли [/url] и обувки на Колумбия - нямам забележки и към двете.

Как върви номерацията на чехлите и на обувките - отговарят ли си? Няма нашия номер чехли, но ако заредят, бих поръчала. А обувките ще поръчам със сигурност.

# 429
  • Сопот
Момичета помагайте!
Получила съм доста поръчки и досега не съм имала никакви проблеми,но днес...Отварям кашона и установих,че липсва един панталон.Има го във фактурата,отбелязан е и с химикал .Какво да правя?Да пиша  в БГ пощи или на сайта newsm78.Мисля че проблема е в Бг,защото кашона беше скъсан и преопакован.Знам че и други имаха такива липси.Моля,който е минал по този път да ми пише-може и на лични!
Предварително благодаря

# 430
DELKA, пусни моля те някоя реална снимка на обувките ако ти е възможно  и кой номер взе от тях.....интересуват ме см. на стелката Praynig

- тези лилавите кожени ли са или тип лачени, че нещо немога да преценя добре.....и много ли са изрязани отпред

- а за тези какво ти е мнението.....харесват ли ти, удобни ли са

Довечера като се прибера, ще ги снимам и ще ги опиша, че сега съм на работа и нямам възможност. Ще измеря и стелките, но ми харесват. Мисля, че жълто-зелените са ми излишни, защото отговорят та 37, а аз помолих една дама от тук да ми ги поръча по-голям номер.

# 431
  Някой поръчвал ли е мъжко бельо - по-конкретно ме интересува тази дума jersey, какво означава, защото по-долу пише, че материята е  памук  newsm78

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324132643&doc … e&pagesize=16

# 432
estrela, кога ще добавиш снимки на получените неща в албума си. Понеже си харесах 2-3 неща

# 433
Момичета помагайте!
Получила съм доста поръчки и досега не съм имала никакви проблеми,но днес...Отварям кашона и установих,че липсва един панталон.Има го във фактурата,отбелязан е и с химикал .Какво да правя?Да пиша  в БГ пощи или на сайта newsm78.Мисля че проблема е в Бг,защото кашона беше скъсан и преопакован.Знам че и други имаха такива липси.Моля,който е минал по този път да ми пише-може и на лични!
Предварително благодаря

Кашона се проверява на място в пощата и при липса се съставя констативен протокол. Малко хора ще се съграсят да приемат такъв протокол, ако вече си носила пакета вкъщи, но ако тези в пощата са ти приятели - може и да стане  Peace Аз лично винаги оглеждам кашоните за нарушена цялост и проверявам по фактурата на място още на митницата.

# 434
Взех си и аз поръчката от 01.07. Като цяло съм доволна  Grinning Довечера ще пусна снимки и повече коментари  Peace

Общи условия

Активация на акаунт