LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 743
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia

Материята и кройката са такива, че ако не си слаба ще изглеждаш като лелка.
А този ластик отпред е най-смущаващ -  обикновено ги слагат на гърба.  Rolling Eyes

Какво пощуряхте по тези Кашарелски обувки? 
На мен ми изглеждат китайска шаренийка еднодневка от Илиенци.
Изкуствена кожа и плат. Sick

# 451
  • Сопот
Благодаря за отговорите!
Ще пробвам в пощата,ще пиша и в Ларедут.Но да питам адреса от първия пост ли да ползвам?

# 452
  • Варна
Ето и реални снимки на жълто-зелените балеринки.  Peace

Ей, благодаря ти, улесни ме.  Hug Действително реалният цвят е по-тъмен от този на снимката. От плат са, отзад не е съвсем мек да се изхлузва, а и не ми се струват твърди. Моите ми стават на дължина, но съвсем леко ми теснеят отпред, но може би ще се разширят, нямам представа. Затова ще изчакам да пристигне и по-големият номер и ще реша кои ще задържа, а другите най-вероятно ще отидат към продавалника.
Предполагам, че са удобни, изключително леки са  Simple Smile
И моите ми бяха малки и сега чакам с номер по-големи. На мен много ми харесват. Peace

# 453
  • Пловдив
Да споделя, че в днешната поръчка, която взех, имаше поне 10 сака и всичките бяха прилежно опаковани със закачалка и полиетиленов голям плик с пластмасов цип  Grinning
То само опаковката струваше сигурно над 1 Е, а то повечето неща бяха около еврото  Mr. Green

Направо съм очарована от французите, дори да са се объркали с цените, чест им прави, че си ни ги доставиха  Peace

# 454
  • Варна
От доста време чета за ла редут, но успявам да прочета само малка част и затова ви моля да ми отговорите на някои въпроси:
Някой знае ли каква е дължината на крачола ( вътр. и външно) на детски панталони размер 102. Притеснява ме дали ще стават за догодина, пък не смея да поръчам още по-голям номер
И какво означава да ти блокират сума, че се стреснах?
И моля, ако има някоя мама от Варна, която има желание да ми помогне с поръчката да ми пише на лични. А още по-супер ако приема да прави поръчки.  bouquet

# 455
red shoe, обувките на Колумбия от естествена кожа ли са?

# 456
  • Къде ли не...
Момичетааа, давайте снимки на центовите поръчки  Praynig

# 457
  • Варна
елмак, мерси

видях в remboursements, че ми липсва един артикул от поръчка и че ще възстановят парите с Note d'avoir, което предполагам е чек. досега винаги са ми възстановявали с Bon d'achat и ако горното наистина е чек, дали трябва да им пиша, че искам ваучер или вече е късно и ще си го бия тоя чек в главата

Не се притеснявай от чека, нещата са организирани по същия начин , както плащането с ваучер. Peace

Имах чек за 16Е , който ползвах за центова поръчка. Номера на чека го изписах в първото поле(както е при ваучер). И доплащането си изписах номера на кр.карта. Така , че няма какво да им пишеш. Ето това пише в реда на Рембусмента: REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE

Сигурна ли си, че точно чек си получила и си попълнила номера на чека? На мен Събине ми писа, че не става с чекове да се поръчва онлайн (то и номера на чека е по-кратък, не е 9-цифрен, доколкото си спомням), затова, като ми получиха чековете, ми ги възстановиха като ваучер. Thinking

# 458
  • София

Някой знае ли каква е дължината на крачола ( вътр. и външно) на детски панталони размер 102. Притеснява ме дали ще стават за догодина, пък не смея да поръчам още по-голям номер

102 е височината на детето

# 459
  • София
red shoe, обувките на Колумбия от естествена кожа ли са?

Според мен са набук  Peace

# 460
  • на село
Права е chockolina с чек не можеш да платиш он лайн,
за чека е обяснено в първия пост, това което си попълвала е било ваучер.

# 461
  • Plovdiv
Някой да е поръчвал тази рокля?[img][/http://media.laredoute.fr/product/picture/40458311o_aix.jpg[img]

# 462
  • Пловдив
Честити ви първоюлски придобивки, момичета.   party006
Наистина е добре да се качват снимки на нещата, които вече ги няма в сайта. Получили сте страхотни неща.
Само аз ли не съм си получила дрешките от 01. 07?

# 463
Честити ви първоюлски придобивки, момичета.   party006
Наистина е добре да се качват снимки на нещата, които вече ги няма в сайта. Получили сте страхотни неща. Само аз ли не съм си получила дрешките от 01. 07?

И аз. Обаче имам 2 колета на Митница, днес не успях да стигна да си ги взема. Утре ще се хваля.

# 464
  • Plovdiv
Не стана да пусна снимка-линк-ето само линкhttp://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324134043&documentid=299108&categoryid=43041440&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Общи условия

Активация на акаунт