LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 866
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
да ви питам тези неща които ги имам от вчера в кошницата днес са без снимки но не са оградени в червено трябва да ги има нали ooooh!
При мен е така, но не смея да поръчвам, защото когато си отворя нещата от друго място ми дава жената с книгата.
Иначе имам получен колет от 30.06, но утре сутрин ще стигне до мен  Party

# 871
  • София-Младост
Охх момичета, възмутена съм от снимка бг, исках да кача още няколко реални снимки, но става ужасно бавно.
Дайте някой друг сайт за качване, където да става веднага. ))
Сори за спама. )

tatito, моля, моля. ))))
Аз ползвам http://picasaweb.google.com , но трябва да имаш и гугъл акаунт.
Алекс невероятно ме разсмя, аз днес ходих до пощата, но нямаше моята поръчка от 01.07. , няма да им се разсърдя ако утре са пуснали известие в пощата.

# 872
  • София
Днес получих 3 колета от 30.06, един от 01.07 и един от 03.07. Помежду им има още, ма не са дошли. Нищо, ще чакаме. Някой от нещата са ми отрязали, някой дойдоха и така.
 явно не е за моя малък бюст. Взех го в сребърно, няма да се носи.
 Взех 94, Вики е 80 но и сега може да се носи. Чак се съмнявам другото лято дали ще и стане. Уж такава ми беше мисълта като я купувах.
 пише 38/39, аз нося 38, но са му късички  newsm78
 тези ми харесаха.
 имам и от преди такива, много съм доволна. 3/4 са, малко са и дълги сега 81, но ми харесват много.
Единия от колетите ми го дадоха в чувал. Как не са си харесали нещо незнам, ама всичко беше налично.

# 873
Ейй,4 дена не съм влизала в темата и не мога да ви изчета Mr. Green

И аз днес получих известие за поръчката от 1-ви с центовите цени.Да видим какво са ми изпратили Laughing

В петък взех колет от 27.06.
Ето снимки на нещата.

Можеш ли да дадеш линк към тази туника http://www.kammy.snimka.bg/album.php?album_id=249334&pid=6494604&lp=-4410  , ако още я има Wink

# 874
Ох, не става и не става логването  Close Close Close
А не искам да изпусна едни мъжки бермуди Confused
Дано поне утре има голяяяямо намаление  Twisted Evil

# 875
  • някъде там
Това имаше ли го преди при албанците http://www.laredoute.fr/vente-pull-a-capuche.aspx?productid=3241 … 2&prodcolor=6  newsm78

# 876
мен ме пуска, ама аз центовите не съм ги пазарувала. има намаление на бебешките стоки. това виждам за сега. космонавт - 3Е. а беше 30.

# 877
Тия от 3-те евро са там от 2 седмици, имаше и в светлорозово, а сега само в прасковения цвят. Няма промени в цените ...засега, ама като гледам доста сме дето дебнем и сайта, и темата.

# 878
  • Sofia
От миналата година седи това там и цената му беше по-ниска.

# 879
мен ме пуска, ама аз центовите не съм ги пазарувала. има намаление на бебешките стоки. това виждам за сега. космонавт - 3Е. а беше 30.

Ако имаш предвид розовия космонавт - не е намален отсега, а поне от 1 седмица. Аз го пуснах с поръчката ми от 12.07  Peace

# 880
ооо, този космонавт отдавна е 3 Е. Жалко , че няма в друг цвят, че ми трябва за подарк за момченце
Аз успях най-накрая да вляза и сега дилемата ми е дали да пускам едни мъжки бермуди на Active Ware, които съм сложила от 2 дни в кошницата, не са ми оградени, че липсват, обаче не мога да вляза в артикула. Изкарва ми ги и при мъжките панталони , обаче и от там не ми се отварят. Дали ще ми ги пратят? Нямам желание да ми блокират суми  Confused

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 22:22 от alabalaxx

# 881
  • София
Момичета има ли сте подобен проблем:
В Suivi de commande има изписано всичко, което съм поръчала. Като влезна да разгледам обаче съответната поръчка - липсва един артикул в списъка. Нямам нищо обявено за липса Mes remboursement. Има ли проблем според вас?
Мерси   bouquet

# 882
  • Sofia
При детското и бебешкото има някой нови неща, които не съм виждала до сега.
Мисля да си навия часовника за 6 сутринта.

# 883
да споделя с вас наблюденията си от днес:
от време на време ми се появяват неща, с по-висока цена от вчера, в които не мога да вляза!
Това ми намирисва на увеличение от утре, на неактивните сега неща Thinking
Дано все пак греша Tired

# 884
При детското и бебешкото има някой нови неща, които не съм виждала до сега.
Мисля да си навия часовника за 6 сутринта.

къде при албанците ли, я дай линк за нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт