LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 978
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 020
Много благодаря, Алекс1 Hug

# 1 021

познайте кой още не може да влезе в сайта  Mr. Green

# 1 022
tedka*,моя съвет е да и вземеш 108- по-добре да почака 2-3 месеца в гардероба,отколкото да го носите 2-3 пъти само.
А линковете не ми ги зарежда,но си писала туники-те стават за носене и като роклички ако са мааалко по-дългички Wink.
За обувките-казват,че са уголемени,ние имаме само 2 чифта сандалки от тук,определено са уголемени.Дано се включи с отговор и някой,който е взимал този модел и този № Hug

# 1 023

Точно тези не съм взимала. На Виктория крачето й е 17 см. Взимам й обувки №26 от Ла Редут и са й точно. С едно изключение - едни балеринки са й огромни.

# 1 024

Някой взимал ли е маратонки за себе си от младежката номерация (за Пума става дума)? http://www.laredoute.fr/vente-baskets-junior-v-team-de-puma.aspx … e&pagesize=16
Дали да се застраховам с номер по-големи?
Да,аз съм взимала за дъщеря ми-носи 38,взех 39 и са добре.Номерацията си е както при другите пуми,т.е. трябва +1 .
Ти сега ме хвърли в размисъл за тези маратонки.Нямам нужда,но на тази цена. newsm78

# 1 025
  • Пловдив
тедка - петра е на 2.8 години, висока 98 см, тежи ок. 13.5-14 кг и ларедутски дрешки 104 са й точно. аз бих вземала по-големият размер - 108  Peace а за обувките не мога да кажа много - вземала съм само едни кларкове, номер 21. а когато камен беше 21-ви номер, му бяха големи. а, и едни гуменки-балеринки за петра взех. тя сега е номер 26, аз взех 27 и са й огромни. моят опит показв, че детските обувки са леко уголемени, но категоричен акъл за това не мога да дам.

анетка - мисля, че ако мъжът е кльощав, може. моят мъж е 185 см, но е 70 кила и всъщност е с манекенски мерки /носим един и същи номер дънки  Mr. Green/, така че  младежките неща са му супер. за инфо, женската младежка мода при мен идва ужасно тясна  Mr. Green
Благодаря ти ,чудесно!!!
Той е много слаб ,даже няма и 70 кг.,ама е с едни дълги ръце (хаххахах),но ще рискувам . Wink

# 1 026
Имам бързо въпросче .Аз си поръчвам понякога от юношеската колекция ,но за мъжете някой поръчвал ли е от нея .Размер 180 може ли да се поръча за мъж ,който носи L?
на моя мъж пък  панталони 180р-р не му станаха, иначе носи 44р-р от мъжката номерация. блузи съм му взимала 97-106 (  newsm78 ) и една фанела от юношеската му стана . мога да дам размери ако те интересуват

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 10:26 от alabalaxx

# 1 027
леле какво стана с този сайт, още ми седът нещата в кошницата с хикс а като цъкна на тях, излиза жената с книгата  Tired

# 1 028
  • Mediterraneo
Ох, Тарталета, много ме разсмя с този панталон. Ужасен е, наистина  Laughing
Жалко, че не си получила това, което си поръчала.

Смешно ти е, а  Crazy На всичкото отгоре установих, че са ми го пратили на мястото на евтиното сако  #Cussing out

.......
http://media.snimka.bg/0119/006493899.jpg- това пък отива при майка ми вероятно; копринено е, а аз такива неща изобщо не обличам. Ако някой има претенции да го носи, да свирка  Peace
http://media.snimka.bg/0119/006493922.jpg- блузка на Ан Уебърн, голяма  Tired
.........

Какви номера са?

42 и 42-44.

# 1 029
  • Пловдив
alabalaxx , ще съм благодарна за размерите.
Днес получих мейл с код за БД и доставка до 24 ч.???
Възможно ли е това ?
 newsm78 newsm78 newsm78

# 1 030
Да,аз съм взимала за дъщеря ми-носи 38,взех 39 и са добре.Номерацията си е както при другите пуми,т.е. трябва +1 .
Ти сега ме хвърли в размисъл за тези маратонки.Нямам нужда,но на тази цена. newsm78

Мерси!!!  Hug Имам едни Пуми 37 (моя номер и са ми добре), но имам и 37 1/2 и пак са ми добре... май и аз ще се застраховам, ако са ми големи ще ги нося с вълнен чорап  Laughing (определено и аз нямам нужда ама пусти мерак...)

# 1 031
я кажете номер 44-46 за бельо, при мъж с ханш 90, добре ли ще е или да търсе 40-42 newsm78

# 1 032
  • София

Мерси!!!  Hug Имам едни Пуми 37 (моя номер и са ми добре), но имам и 37 1/2 и пак са ми добре... май и аз ще се застраховам, ако са ми големи ще ги нося с вълнен чорап  Laughing (определено и аз нямам нужда ама пусти мерак...)
А дали стават за нещо, не са ли изкуствена кожа. Някой ако ги има да сподели. Simple Smile

# 1 033
  • някъде там
Тези двете нали бяха от един и същи плат и стават за костюм ? В черно имам предвид.Тези които си ги поръчаха зимата дайте мнение хубави ли са?

# 1 034
  • София
Новите албанци са зимните албанци с по-височки цени Simple Smile Нема лошо като има кой да пазарува  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт