LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 640
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 155
# 1 156
...
Във фактурата го има, но не е отметнат с химикал. Rolling Eyes В Suivi-то също го има.

Пиши им докато ти отговорят  Peace

# 1 157
момичета искам да подаря едни блузки на една приятелка с мерки :
ханш 119,  гръдна обиколка 100, талия 91
по таблиците ми изкарва, че е 52 номер, вижда ми се много голямо Shocked
може ли някой с подобни размери да ми каже какъв номер му пасва?
  bouquet

# 1 158
  • На черешата
Здравейте на всички! Днес си получих поръчката от 20.06. от пощата, а очаквах да е от митница заради подаръка Tasse et sous tasse. Отварям го в къщи и ...няма подарък. #Cussing out Писах им, ама .. то кел файда. Crossing Arms При вас получавало ли се е така? И как сте процедирали в случая?

При мен се случи.Писах им,на следващия ден ми отговориха.
Извиниха се и казаха,че ще ми го изпратят отделно.После видях,че са гоотразили като отделна пратка в суивито.
За извинение ми пуснаха и личен код за подарък,ще видим какво е. Peace

# 1 159
  • Варна
cvetomir@, мерси много за Пума-та! Сега ще се мъча да ги тикна в кошницата, защото и това не ми дава. #Cussing out

Линка за гащите, които си дала, не мога да го отворя.  Confused Едни момичешки синьо-зелени карирани панталонки, мисля, че на Актив Уеър бяха. Rolling Eyes

С какъв браузър сте, че ви отваря всичко? Аз пробвах през Мозила, Опера и ИЕ - не става и това е! #2gunfire

# 1 160
Мойте са други-мъжки,сещам се за кои говориш но не ги виждам при кръглите цени,ще ги потърся при другите.

# 1 161
  • София
Ей, най-после успях да пусна поръчка!  Sick И от през Internet Explorer, а не през Mozilla.
От кръглите цени поръчах от Пума-та за мен и за дъщеря ми и трите мъжки тениски за 5 евро. И имах разни други неща, сложени от вчера.

# 1 162
  bouquet

Блузи 42/44
Панталони 46, но не съм сигурна, може би 48.

# 1 163
  bouquet

Блузи 42/44 Панталони 46
Ми...аз съм с талия 92, ханш 122, пък по талицата ми излиза 50  newsm78...Поръчах един панталон, дано ми стане  Rolling Eyes

# 1 164
Ей, най-после успях да пусна поръчка!  Sick И от през Internet Explorer, а не през Mozilla.
От кръглите цени поръчах от Пума-та за мен и за дъщеря ми и трите мъжки тениски за 5 евро. И имах разни други неща, сложени от вчера.
Тия тениски преди три дена ги поръчах за 2,50

# 1 165
  • София
Аз пък съм с талия 110 и влизам в панталони от 42 до 46 в зависимост от модела CrazyЗа блузите мога да кажа,че 42/44 са ми по тялото/гръдната ми е 102/,а 44/46 са ми свободни.... Crazy

# 1 166
Момичета,имам въпрос- пускам си поръчката и накрая ми дава този надпис  Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse. ЗАщо не ми я приема? Може ли да е защото вкарах парите в картата преди 1 час и още да не може да се работи с тях?

# 1 167
Момичета,имам въпрос- пускам си поръчката и накрая ми дава този надпис  Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse. ЗАщо не ми я приема? Може ли да е защото вкарах парите в картата преди 1 час и още да не може да се работи с тях?

Много е вероятно да е така Rolling Eyes, а ако имаш късмет някой банков служител да е решил да си остави днешната работа за утре, е възможно чак утре сутрин да са ти налични в сметката паричките. Дано имаш късмет! Hug

# 1 168
  • София
Относно ръчната обработка на поръчката ми току що получих следното:
Vous souhaitez accйder а votre suivi de commande sur Internet.

C'est avec plaisir que je vous communique la marche а suivre.

- sur la page d'accueil du site,
cliquez sur "le suivi de commande"
- indiquez votre identifiant (numйro client ou adresse Internet)
- saisissez votre mot de passe (le crйer la premiиre fois)
- vous arrivez sur la liste de vos commandes.

Bon surf!

Доколкото разбирам ме пращат в трета глуха, че такава поръчка няма. Така ли е поне да я пускам наново?

# 1 169
  • Варна
момичета, какви са тези мъжки тениски от 5 Е? Дайте линк, моля ви.

Общи условия

Активация на акаунт