Страшно трудно ние да решим:(

• 10 103
  • 230
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА
Радва ме решението, което сте взели. Дано всичко е наред. Имай сили и бъди уверена, всичко останало ще се подреди.  Hug

# 91
  • София
Честито Grinning

# 92
  • Попово
Честито и лека бременност  Hug Hug Hug

# 93
Браво!!!!  bouquet
Всичко ще се нареди,бъди спокойна  Hug

# 94
Поздравления за решението! Аз бих го оставила  Grinning

# 95
  • София
По принцип няма нищо лошо в това децата да са с толкова малка разлика. В твоя случай не бих се притеснявала от това, ами по-скоро от факта, че първото дете съм родила със секцио.

# 96
  • София
Първо честито.
Второ, мойте деца са с разлика 1 год. и 8 мес. и искам да те успокоя, че не чак толкова трудно колкото звучи. Всичко е въпрос на организация и ако имаш на кой да разчиташ по отношение на помощ, то тогава всичко ще се подреди.
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  bouquet.

# 97
  • София; Дружбето
 Hug радвам се за решението, което сте взели и чакам с нетърпение какво ще напишеш довечера

# 98
  • София
Аз бих го оставила. Ние с брат ми имаме 1г и 5 месеца разлика - няма такава братска обич, да знаеш!!!

Майка ми също е живяла при свекърва си много време - ние с брат ми ходехме на училище, когато нашите купиха апартамента и се изнесохме там. Моята майка дори си била записала час за аборт, но като отишла в болницата и решила, че това дете трябва да се роди.  Grinning За което цял живот й благодаря!   bouquet Не виждам защо да не задържиш бебето? Както каза една майка: Това е дар от Бога!

# 99
Момичето вече е решило да остави детето , така че ви предлагам да спрем с дискусиите по темата !  Stop

# 100
  • Бургас
Това, че всеки дава своето мнение не е дискусия.

Аз бих казала само, че нещата понякога не стават по план. Лично за себе си знам, че едва ли бих направила аборт по желание. Имам 2 спонтанни между двете раждания. Всеки аборт е травма.

# 101
Марти, радвам се, че сте взели решение! Поздравления!

# 102
  • София
Браво! Пожелавам ти лека бременност, послушни и здрави дечица и мъж ти да си намери хубава работа, за да ви е спокойно Simple Smile

# 103
Поздравления и честито!
няма такава благословия и такова щастие! Пожелавам сили и кураж и със сигурна че това е правилното решение - няма по-голямо щастие от това да разбереш, че пак ще си мама!
Бих искала да те помоля да споделиш какво  е казал лекарят ти - все пак нали съветват след секцио да се изчака по дълго време - 6 месеца, година, чувала съм дори за период от две години. То най-вероятно е строго индивидуално, но все пак.
Стискам палци...

# 104
Ей,Марти,радвам се за доброто решение! Hug
Честита бременност и леко да ти е докрая!

Общи условия

Активация на акаунт