Болница ТОКУДА-2

• 139 451
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 450
Да и е честито на Галисис  bouquet Да е живо и здраво малкото съкровище. Леко възстановяване и бързо тук да се похвали Naughty

# 451
  • София
Честито!!! Да й е живо и здраво детенцето и мнооого да ги радва!
Бързо възстановяване на майката и да сподели после как е минало!

# 452
 Честито на Галисис , да е много, много здраво бебенцето!  bouquet

Момичета, аз ходих при Димитров, останах доволна от него, но той защо ми каза, че не води женски консултации, защото само в понеделник бил на кабинет, а другите дни бил в отделението и в операционната, каза ми, че трябва да си избера друг лекар, който по всяко време, ако се наложи да мога да го безпокоя!! Въпреки, че така ми каза, аз му казах , че искам той да ме следи дори и по-на рядко  и той каза ок! Обаче после, като се замислих, и реших, че си ми трябва наистина д-р, който да мога да "Притеснявам" по всяко време и се записах при д-р Герганова! И сега се чудя дали не сбърках??!!! То не е късно, пак да се запиша при него, преди да ми дойде датата за следващ преглед при Герганова, то всъщност  и тогава ще ме заведат, поне така разбрах, ще ме впишат ,като бременна!!!
Някой има ли мнение за нея- тя също ме  е гледала досега веднъж и също останах доволна от отношението и към мен!!!

# 453
И аз се присъединявам към момичетата - ЧЕСТИТО ГАЛИСИС!ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!

# 454
somebody, родих при д-р Герганова и съм много доволна от нея като професионализъм, отзивчивост и отношение.

# 455
somebody , аз мисля,че само Евтимова в Токуда води ЖК.Извинявай ако вече ти е ясно , но аз да ти обясня- жк ти води лекар, който работи със здравната каса , пуска ти болнични, следи ти бременността и накрая ти дава 45-дневния отпуск и направлението за раждане. Моят лекар за раждането също е Димитров, но жк ми води съвсем друг лекар от друга клиника. Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 456
Ради81, това не го знаех, много объркано!аз си намерих един гинеколог, който само да ми пуска изследванията по ЗК и болничните и си мислех, че д.рите от Токуда, ти водят женските консултации, защото аз не бих се доверила на друг гинеколог, тъй като съм пациент на д-р Карагьозов от години и съм с конизация и се доверих изцяло на неговия избор за гинеколог, който да ми проследи бременността, а той ми препоръча Димитров и Герганова, за да могат да си кореспондират, ако случайно недай си боже ми се появи проблем свързан с конизацията! Така, че какво явно ще ходя при няколко гинеколози, уф това е кофти!!

# 457
Да, така е,аз в началото тръгнах при един доктор в Майчин дом, той ме прати при този, който ми води ЖК в МЦ Полимед(и съм много доволна) и после се отказах от Майчин дом, чудех се между Св. София - частната и Токуда и.... най- накрая взех решение- че ще е в Токуда при Димитров. Та исках да ти кажа, че и аз минах през 5 доктора, докато си реша при кой искам, но до последно продължавам да си ходя на ЖК в Полимед. Вече съм в 9-тия и след 20 -тина дена очаквам голямото събитие. Успех и леко бременеене!

# 458
Момичета, благодаря ви за съветите за Дженерали! Ще проверя детайлно как стоят нещата, но предварителното ноу-хау със сигурност е от полза! Hug

Уф, а днес попаднах в зловещо протяжно задръстване на НДК и си изпуснах часа! Беше ми много важно, трябваше да ме впишат най-после като бременна  Embarassed, да се посъветвам, защото ми предстои пътуване със самолет, и един куп други неща, които си бях намислила, та малко истерясвам. И понеже в Токуда е сложно презаписването на часове, някой има ли личните координати на д-р Лазарова? Ще ви бъда много признателна, ако можете да ми ги пратите на лични.

# 459
  • Sofia
Здравейте момичета

Незнам дали точно за тук ми е въпроса, ако не е моля да ме извините.
Аз си търся педиатър, и съм се спряла на д-р Кендерова от Токуда.Някоя от вас ползва ли услугите на педиатрите там?Работят ли със Здравната каса, т.е мога ли да си избера като Gp и за двете си деца?Без да се налага да имам един педиатър на часто и друг Gp.

# 460
  • София
Здравейте,

имам един въпрос към мамите, които са родили секцио в Токуда - може и да е малко смешен, но съм се замислила от вчера:
Престоя за секцио, ако всичко е наред се води 5 дни. Аз трябва да постъпя в болницата във вторник, а секциото ми е в сряда, на 19-ти.
Ако вторника влиза в тези дни, по мои сметки би следвало в неделя да ни изпишат, живот и здраве...?
Не, че има чак такова значение...  Laughing

При вас как беше?

galisis - честита радост! Да ви е жива и здрава и много да се слушате Simple Smile

# 461
  • Sofia
Здравейте момичета

Незнам дали точно за тук ми е въпроса, ако не е моля да ме извините.
Аз си търся педиатър, и съм се спряла на д-р Кендерова от Токуда.Някоя от вас ползва ли услугите на педиатрите там?Работят ли със Здравната каса, т.е мога ли да си избера като Gp и за двете си деца?Без да се налага да имам един педиатър на часто и друг Gp.

Доколкото знам, не е възможно в Токуда да имаш GP, но д-р Кендерова е направо невероятна. Водя дъщеря ми при нея вече втора година и съм изключително доволна.

# 462
  • София
Здравейте,

И аз живот и здраве до месец трябва да родя бебчо в Токуда и следя темата от доста време Simple Smile

somebody , аз мисля,че само Евтимова в Токуда води ЖК.Извинявай ако вече ти е ясно , но аз да ти обясня- жк ти води лекар, който работи със здравната каса , пуска ти болнични, следи ти бременността и накрая ти дава 45-дневния отпуск и направлението за раждане. Моят лекар за раждането също е Димитров, но жк ми води съвсем друг лекар от друга клиника. Надявам се да съм била полезна Simple Smile

Искам само едно уточнение да направя по поста на Ради за Somebody. Аз си следя бременността само на частно от началото. В Токуда съм записана при Герганова и се водя на ЖК при нея, тя ми издава всички документи, изследвания, болнични и т.н. Затова мисля, че не е необходимо да се записваш по здравна каса при Евтимова, за да си на ЖК. Герганова още в началото ми каза, че ще ми издаде всички необходими документи за раждането по ЗК.
Аз съм много доволна от нея и се надявам всичко да мине добре и при раждането. Praynig

# 463
somebody, родих при д-р Герганова и съм много доволна от нея като професионализъм, отзивчивост и отношение.
Здравейте,

И аз живот и здраве до месец трябва да родя бебчо в Токуда и следя темата от доста време Simple Smile

Искам само едно уточнение да направя по поста на Ради за Somebody. Аз си следя бременността само на частно от началото. В Токуда съм записана при Герганова и се водя на ЖК при нея, тя ми издава всички документи, изследвания, болнични и т.н. Затова мисля, че не е необходимо да се записваш по здравна каса при Евтимова, за да си на ЖК. Герганова още в началото ми каза, че ще ми издаде всички необходими документи за раждането по ЗК.
Аз съм много доволна от нея и се надявам всичко да мине добре и при раждането. Praynig

Въпрос и към двете Ви, може ли да и звъня по всяко време, ако недай си боже се наложи или пък имам някакъв въпрос да и задам , относно бременността???

# 464
Да ти кажа аз през цялата си бременност се чудех ако нещо ми се случи и се наложи на кой да звънна - на Димитров или на този лекар, който ми води жк и слава Богу досега не ми се е налагало, дано стане така и с теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт