ПРОБВАТЕ - НЕ СТАВА, А НА КОЛКО СТЕ ?

• 14 233
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз още няколко дни съм на 33 и после ставам на 34.  Mr. Green Съвсем млада съм си! Да не говорим, че вътре в себе си се чувствам на 18.  Mr. Green Мъжът ми е на 32, след няколко месеца на 33. Холивудските звезди на над 40 раждат.  Simple Smile Успокойте се всички. Само да сме живи и здрави, всичко ще се нареди!  Hug

# 76
аз съм на 25, той на 30
правим опит от 4 юни, дано стане скоро

# 77
  • Видин
Аз съм на 22 години, съпруга ми е на 32.Правим опити от 2 години, имам едно кухо яйце.Не сме изгубили надежда и знам,че скоро ще стане  Praynig

# 78
Здравейте и от мен!Аз след две седмици ставам на 27,а мъжа ми е с девет месеца по-голям.От малък град сме и двамата и затова той все казва,че когато се е родил,моите родители са го видели и толкова им харесал,че се прибрали и ме направили мен,и така аз съм се появила 9 месеца след него! Joy/това е извън темата,просто исках малко да ви разсея/.
Относно темата-според мен не годините,а стреса оказват влияние при правенето на бебе.Поне аз така си го обяснявам при нас.Първото ни дете го родих когато бях на 21г.и стана от първия път,но тогава бяхме студенти и всяка вечер си бяхме заедно в леглото.Ако тогава си правех графика,то тя щеше да е пълна със сърчица.А сега вече втори месец работим по въпроса за второ съкровище,но ако ми видите графиката,ще си помислите,че и след 100 години няма да се получи.Дори и да си остановя овулацията, с неговите непрестанни  нощни смени няма как да оцелим момента.Работим като идиоти за по една заплата и не можем да работим по най-важното и желано нещо от нас!За съжаление като погледна и вашите графики,май проблема не е само в нашия телевизор.Дано Бог се смели над всички нас и скоро да уцелим момента и да се похвалим с реализирани мечти!Успех на всички и много Hug

# 79
Прави ми впечатление , че повечето забременели момичета напоследък са много млади, а и съм чела за възрастта и забременяването.
Та нека видим какво ще излезе. Peace
Май нещо не излиза така.

# 80
Аз лично не вярвам да е от възраста Peace
На 19 забременях от раз без даже да разбера как стана/аборт по желание не бяхме готови или може би аз не бях готова не зная но съжалявам и до ден днешенSad
На следващата година мъжа ми ми предложи брак и започнахме опитите/той на 32/9 месеца не се получаваше но въпреки че всичко излгеждаше наред и нормално се оказа че има проблем който в момента в който се отстрани забременях!на 21 той на 33 Peace
Най-лошото е когато си го набиваме в главата и ни става фикс идея!!Това съсипва всичко-от психиката до интимността между двама души!Моето мнение е че независимо от годините трябва да се изключат евентуални проблеми и тогава да се премине към сериозните опити!На всички желая да им се случи чудото много скоро

# 81
вчера ви писах ама беше прибързано
при нас се получи вече
успех

# 82
  • София
вчера ви писах ама беше прибързано
при нас се получи вече
успех
БРАВО, дай Боже още такива хубави новини  bouquet EFP

# 83
  • Пловдив
ох не знам какво да мисля вече newsm78 , може би връзката с младините Embarassed е ,че наистина сме по- буйни, по- сексуално активни, ако щете и по чисти/ в смисъл от възпаления, течения  ..../, като сравня моята активност на 21 и сега на 35......е наистина тогава бих  запълнила графиката си от - до Mr. Green. Мой бивш приятел си хвана гадже, след два месеца вече беше бременна, ожениха се , на 19,07 им се роди момченце- живота му се разви страшно набързо. Та той ми казва- рецептата е по 3 пъти на ден за месец и половина Mr. Green. Да ама след връзка от 2-3 години , а в други случаи и доста повече- къде ти 3 пъти на ден #Crazy. Та така - пресните връзки май успяват по бързо и извода май е - Любов и Секс в огромни количества  Peace

# 84
Любов и Секс в огромни количества  Peace
И това не е. С моя 60-дневен цикъл пробвахме един цял с тая ежедневна сексуална рецепта. Освен че смъкнах пет кила, друг резултат нямаше.

# 85
  • Видин
 hahaha
тогава май извода е че е до късмет. някои успяват лесно, някои не  ooooh!

# 86
Освен че смъкнах пет кила, друг резултат нямаше.
Ееее, да можех и аз да смъкна пет кила от секс.....пак е файда Crazy А аз хем дебела, хем небременна Joy

# 87
Освен че смъкнах пет кила, друг резултат нямаше.
Ееее, да можех и аз да смъкна пет кила от секс.....пак е файда Crazy А аз хем дебела, хем небременна Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 88
И това не е. С моя 60-дневен цикъл пробвахме един цял с тая ежедневна сексуална рецепта.
Определено не е. Naughty След посл. разговор с док. направо ми се скара за сексенето през ден. Embarassed
Как сме искали да се получи, когато не даваме шанс на спермитата да узреят?! Rolling Eyes

# 89
  • Видин
Ние тогава тотално да се откажеме.... с нашето всеки ден че даже и по 2 пъти на ден  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт