ЯНУАРСКИТЕ изстребители на каскади са любители!

• 9 997
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро.Днес Вики става на половин годинка и да почерпим за случая

# 91
Добро утро!

Снощи видях в Кауфланд някакви нови пюрета-Little Bee, от 190гр са май, взех едно за проба, някой има ли впечатления от тях? Rolling Eyes
И не преставам да се възмущавам на тоя Ганчев, пише на буркана две основни съставки, а като прочетеш отзад бъкано с други боклуци-то домати, овес, сухо мляко и прочее Close

След няколко дена заминаваме на балкан, само като си помисля какъв багаж трябва да понесем и ми се отщява Confused

# 92
Добро утро,
малката продължава да ми виси по ръцете, иначе я захранвам. Вчера изяде цяло пюренце на Хип тиква и картоф. Следобяд давам каша по няколко лъжици в млякото. Засега толкова.
тедсън стискам ти палци, като знам че и мен това ме чака....страх ме е да ида на лекар направо, но есента ще трябва....
Баткото вчера ме пита" Мамо, ти добра ли си?" аз: Ами Бадем, добра съм , ти как мислиш?" той: "Ами, тогава защо все ми се караш и ме биеш  Shocked (разбирай няколко пъти съм го шляпкала) и Дима (тоест и на Дима, все се карам)? "
Или пък седнал на масата и със заповеден тон : "Мамо къде са ми топчетата и мякото с какау дето си ги пожелах?!!! "
Абе на нищо ме прави това дете...
Лек ден.

# 93
  • София
И аз се завръщам дружина.

Тедсан, стискам палци всичко да се оправи бързо  Praynig Стискам палци и на кафява мечка, резултатите да са добри. И аз тека и не отидох на профилактичен, трябва да се замъкна  Confused

Моят герой както беше стигнал до 190 гр. пюре зеленчуково, ги намали до 130, а от два дни и на 60-тина гр. (половин малко бурканче). Ама венеца така му е надут, а и мляко не иска много. Та явно го мъчи пустия зъб.

Аз почнах да захранвам с меса пуешко, заешко и патешко по препоръка на докторката ни. Патешко не намерих де. От заешкото много хареса едно на гербер за 5-месечни бебета. Купих и едно за 6-месечни (заешко с картофи и копър) но се оказа много едро смляно и го изяде Ева.

Мерките ни на 6 месеца са 7.800 и 70 см. сега ще ги пратя на Ханна на лични.

Честито на месечковците и на Гого, вече гласувах за Мони.

# 94
Добро утро мили мами, надявам се бебчетата спят.
Аз чета.... чета.... ама все не мога да стигна до края, че и аз да се изкажа по въпросите актуално  Whistling
Та за това реших да споделя пък после да наваксвам.
То и не успявам да ви изчета, защото малката беше просто истински ужас през последните дни. Ревеше денонощно!!! Заспива и след 30-40 минутки започва да реве на сън, обикновено се събужда и започва носене ама не може да заспи с часове понякога. Нищо не я успокоява!!! Мислех, че са зъбки и траех, следях за температура, но нямаше. Нощем спеше по 2-3 часа и после пак същото... Като сумнамбули сме станали с татко й (то аз съм си сумнамбул де) ама защо да е така???
Та вчера вече отидохме на доктор... ушенцето й било възпалено. Изписаха ни капчици и май е малко по-добре вече. Спахме 4 часа снощи. А милото как го е боляло!!! Ама като си има МАЙКА-ИДИОТ!!!
Та реших да кажа, че да следите бебоците, че сега често се случвало, а някоя мама беше споделила, че и нейното бебче е така. Абе ако не сте сигурни, че са зъбки... по-добре се разходете до педито да види и да каже.
Много ме е яд на мене си  smile3538 То реве и аз рева, че вече не знам какво да правя.. а милото го боляло, пък уше боли много!
Аз пак да прочета някоя страничка, че принцесата ще стане скоро пък нали съм гузна пред нея сега... само да промърмори и я взимам, а тя постоянно мрънка... май на общо основание... ако мине, ама сега все минава  Simple Smile

# 95
Филипина аз ги пробвах тези пюренца...върху себе си добре ги приемам, не ми излязоха пъпки, не кихам  Joy. Купих ябълка и банан за Боби веднъж и си го хапнах впоследствие защото твърдо съм се запънала ,че няма да стане неговата да яде само плодови пюрета. Снощи и аз купих няколко зеленчукови от тях, но още не знам на колко метра ще ги изплюе...ще докладвам.
Тедсан, Кафява мечка и аз стискам палци  baby_neutral.
Честито на месечинковците днес и пак ще победим в конкурса Naughty,може да докараме равен резултат да ошашкаме журито!

# 96
Честито на месечинковците.

# 97
Tedsan, Кафява мечка - стискам палци за добри резултати!  Praynig

Като гледам всички говорите за захранване, та да споделя и аз. Мъникът абсолютно отказва да му давам нещо в устата и настоява сам да се храни, та съм се принудила да измислям неща, които може да хваща лесно или с моя помощ. Та в крайна сметка не правим точно ПЗ както е описано по руските сайтове, но за мен важното е, че яде с огромно удоволствие всичко, което му предложа. Днеска бях правила тиквички на фурна и на него просто му разрязах една като лодка и така я пекох. Вътрешността става една такава мекичка, направо се топи. На него определено му хареса и си изсмука всичко, за мое най-голямо учудване,  Shocked до сега такова голямо количество не беше изяждал. Най-трудно се оказа яденето на авокадо - много се пързаля пъщината, даже не разбрах дали успя да опита или всичко отиде на пода. Станал е и голям фен на динята, ама то в тия горещини деуго не може и да се очаква.  Wink

За режим не ме питайте - абсолютно не знам да имаме такова нещо. Опитвам се когато се сетя да го взимам с нас на масата, но той все още доста поспива през деня, някъде по 4-5 часа общо и понякога проспива яденето.

# 98
Привет и честито на празнуващите днес!  bouquet

Тед, Кафява мечка, вярвам че всичко ще приключи добре при вас, всички ви стискаме палци. Praynig

И аз гледах онзи ден точно тия пюрета в Кауфланда, чудих се ,чудих се и накрая не ги взех. newsm78
Иначе взех едно царевично нишесте на Jotis за кисел и много му се чудя? С различни плодови аромати е,очаквах че трябва да е нещо чисто, ама само туй намерих....Вие какви ползвате?

# 99
Здравейте дружина.
Честито на Гого   bouquet.
И успех на Мони  Simple Smile.
Теди не се натъжавай. Най важно е ти как се чувстваш, ако имаш лоши мисли току виж си си донесла някоя беля. И майка ми и бяха казали такава диагноза, но отиде на друг доктор и се оказа че всичко е наред. Горе главата и само положителни мисли.  Hug

Честито на месечинковците. Живи здрави и много обичани.   bouquet Heart Eyes

Аз още не съм се върнала от почивка, но минавам само да ви почерпя. Днес имам имен ден  Embarassed.

Hug Hug Hug

# 100
Честит имен ден! Извинявам се за невежеството ама кои празнуват днес?

# 101
Филипина, и аз тези на Ганчев много ги намразих, те май са една обща яхния пасирана и надписана с различни етикети, не знам какви кинтроли минават, но аз повече няма да ги давам, то не че има особен избор, нали всичко е с домат...
А за тези Little Bee съм виждала тук във форума при списъка с пюрета и състава май ги имаше, но може и да си измисля, мног инфо ми се събра и се обърквам вече.

# 102
Тедсън,Кафява мечка и аз стискам палци всичко да е наред.Горе главата и няма да се предавате. Praynig Praynig Praynig

Шушони,аз ползвам чисто царевични нишесте на Биосет,българско е и на Илия му понася добре.
Еви,по принцип 40 дни след раждането ти се полага един профилактичен преглед при гинеколог.Но аз тогава не успях да отида.

Честита половин годинка на Вики и всички родени днес.

Zaika Baika,честит имен ден.

# 103
mama tan4e, Честит Рожден Ден на момченцето ти! Да стане умен, красив и добър батко!

zaika baika
, честит имен ден!!!

Филипина, и ние сме се насочили тази година на балкан да почиваме. Вие къде ще ходите? За багажа не смея да си помисля, скоро започвам да правя списъци... #Crazy

Bibun, да ти е жив и здрав Бадемчо Hug

Горско духче
, и аз обичам да пробвам пюрета и каши върху себе си  Joy

# 104
Днес е Св. Марина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт