Хитринки за всякакъв случай (3)

• 107 490
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
За тази паста ли говорите?

Ако е за нея, ето и инфо - третият подред продукт на тази страница е ...

Имам го това вкъщи, кумата ми ми го подари.. ама никаква работа не съм забелязала да върши..

# 466
За тази паста ли говорите?

Ако е за нея, ето и инфо - третият подред продукт на тази страница е ...

Имам го това вкъщи, кумата ми ми го подари.. ама никаква работа не съм забелязала да върши..
Сериозно ли? Пробвай го за пъпки! Изчистих с него старо тиксо и лепенки на племенника ми по гардероба! Загорели съдове също чисти - без да търкаш само го намазваш отгоре и изчакваш!
Не мога да си обясня защо имаш такова мнение за него!

# 467
Ми пробвала съм го точно за каквото казваш.. Без търкане нищо не измива.. А за тиксото - ми и с мокри кърпи го махам  Laughing
За пъпки такова нещо не бих използвала в никакъв случай  Sick

# 468
  • Пловдив
Играчки не чистя с нищо. Синът ми ги потрошва преди да се изапат  ooooh!
Аре бе, какво има да и се чупи на плюшена играчка?! Даже Антон не е толкова сръчен Simple Smile

# 469
Аре бе, какво има да и се чупи на плюшена играчка?! Даже Антон не е толкова сръчен Simple Smile
Е плюшките и аз ги мятам в пералнята Simple Smile Ама друга е темата колко им обръща изобщо внимание, че чак да ги пера  Laughing .. тъй Simple Smile квот иска да прави Simple Smile
А един мечок имам 10 кг тежи, 150 е висок .. него как да го напъхам в пералнята  Twisted Evil

# 470
Духи и аз така реагирах като ми заяви майка че прави и такива неща, но пробвах и действа! Даже сега се сещам , че като ми беше запушен носа от хрема и си мазнах малко на нослето - до сутринта нямаше и следа от запушване!

# 471
Духи и аз така реагирах като ми заяви майка че прави и такива неща, но пробвах и действа! Даже сега се сещам , че като ми беше запушен носа от хрема и си мазнах малко на нослето - до сутринта нямаше и следа от запушване!
Може би действа на психологически принцип  Mr. Green - нещо като самовнушение  Laughing
Сериозно - всичко пробвах, нищо не усетих, честно Sad Мъжо и той се зариби да се занимава с него - е вика не тръкна ли сериозно нищо не виждам да мие..

# 472
Ми не бих седяла да ви пиша лъжи тука! Всеки сам си преценява!

# 473
Ми не бих седяла да ви пиша лъжи тука! Всеки сам си преценява!
Ами .. и аз Simple Smile

# 474
Е плюшките и аз ги мятам в пералнята Simple Smile Ама друга е темата колко им обръща изобщо внимание, че чак да ги пера  Laughing .. тъй Simple Smile квот иска да прави Simple Smile
А един мечок имам 10 кг тежи, 150 е висок .. него как да го напъхам в пералнята  Twisted Evil

На каква програма ги перете?

# 475

На каква програма ги перете?
Все тая Simple Smile на 30 градуса и след това ги изчетквам с четка още мокри, че иначе много се "сбръчкава" козината  Laughing

# 476
  • There I was on a July morning
Ние за "козината" на плюшените играчки, не се притесняваме. Ставаше въпрос за механизмите, на тези, които са с батерии.

# 477
аз веднъж бях изпрала едно пате , което като му стиснеш корема издава звуци. забравих и го метнах в пералнята. като го извадих не работеше, като изсъхна, пак си работеше.

# 478
Пера всички плюшени играчки в пералнята на 30 градуса,като изсъхнат си работят.

# 479
  • Пловдив
аз веднъж бях изпрала едно пате , което като му стиснеш корема издава звуци. забравих и го метнах в пералнята. като го извадих не работеше, като изсъхна, пак си работеше.
Именно. Като изсъхнат напълно пак почват да бачкат.

Общи условия

Активация на акаунт