Ти какво сготви? Снимай и покажи

• 38 606
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде на път....
***Диди***, ти ме прати в трета глуха направо бе!  Hug
Супер е, страхотно си се справила!  Peace 
Моя пай направо бледнее пред твоя!  Sad

# 226
t_ilieva , все пак ти си тази , която ми даде идеята и заслужаваш половината от 5 минутната слава !    bouquet  Laughing  А и винаги е по-добре да мислят двама !  Peace

# 227
  • София
t_ilieva, задължително ще направя и аз пая, много вкусно изглежда.
***Диди*** , наистина много апетитно изглежда и твоят пай. Peace
Аз направи мляко с грис за следобедна закуска на детенце.

# 228
Диди, какво направи ти, Диди.......

# 229
Диди, какво направи ти, Диди.......

Вече го преполовихме с дъщерята ! Не знам дали ще остане за мъжа - да се спасява !  Mr. Green

# 230
Горкия... Не стига, че го хокаш зарад Рет, ами и гладен ще го оставиш.  hahaha

# 231
Няма , Теди , споко ! Довечера ще му правя от пилешките хапки.Този път съм изкарала 2 кг. пържоли от пилешки бут без кожа и ще ги правя.Ти нали каза ,че ще ги правиш от бут , а не от филе гърди - направи ли ги ?

# 232
Не съм, нямаше кога. Снощи беше на постно моя, нали шницели от тиквички правих.
 А за таз вечер кебапчета на скара и пържени картофи - традиционно и бързо  Mr. Green
За хапките - другата седмица.

# 233
  • София
Момичета , от снощи ви чета!Направо останах без думи,без очи и най- вече без "лиги" - замина 1 пак. салфетки да ги попивам!!!!Чета и записвам  имената на рецептите.....ама те са толкова много....За съжаление мога само да ви чета,защото аз не мога да снимам.Но ми е достатъчно да ви гледам кулинарните творения.Възхищавам ви се най-искренно!Продължавайте в същия дух, а аз ще ви следя с огромен интерес!!!!

# 234
Еее , рени55 , разсмя ме с този 1 пакет салфетки ! Joy Четенето и зарибяването по тази тема разваля дисциплината у нас.Нещо много взех да се въртя около печката и това ще доведе до придобиването на лоши навици от домочадието !  Thinking Бях си много добре ,като не готвех , сега нещо ще се разглезят все на специалитети , че и украсени на всичкото отгоре !  Crossing Arms

# 235
  • София
Вярно е! Откакто чета този форум и аз взех да се застоявам повече в кухнята.Но тук научих много неща - човек се учи докато е жив!!!!Почнах да разнообразявам  менютата и получавам много похвали - благодарение на ВСИЧКИ ВАС!!!!

# 236
Диди, може рядко да готвиш, но когато го направиш е страхотно  Peace

Много хубаво изглежда   bouquet

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 16:30 от pep-4o

# 237
Благодаря , pep-4o !   Hug Ако трябва да съм честна ми се иска да имам твоите , както и на няколко още мацки тук  умения и тогаааваааа - дръжте се , че идааааа ! 

# 238
Кебапчета, люти чушки и лук на скара с гарнитура от пържени картофки и краставица

Салата от домати, краставици, пиперки и лук

# 239
Мацки, първата ми работа сутрин е да разгледам яденета в картинки.  Mr. Green
Много ме радвате, но аз съм по-мързеливичка и нямам гладни деца на главата още.  Wink

Имам питане за краставиците. Гледам, често в салатките ви необелени краставици.  newsm78 Домашни ли са, че нямате проблем с кората или просто не ви пука?

А това руло "Чистене-на-хладилника-и-един-шкаф" е направо супер и в двата варианта t_ilieva и ***Диди***. Утре ще имаме неофициални гости, които няма да карам да се събуват, и смятам да го направя!

Общи условия

Активация на акаунт