LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 73 061
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 240
Орхидея, вече тръпна в очакване  Peace
Да ви помоля за съвет...
До сега не съм взимала детски връхни дрешки. Харесала съм едно палтенце, но се чудя за размера. Сега е 82см. Дали да взема 86 или 94 newsm78 Точно ли си отговарят на размерите newsm78

Зимата взех яке на Окау размер 94, стана на голямата ми дъщеря, която тогава беше 98см и близо три годишна. После, по време на кръглите цени взех същото, но 86 за малкия (само срещу 5е  Mr. Green), което ще носи тази зима и мисля ще му е добре (дори и малко голямо). Гледам, че сте големи колкото него, затова ти препоръчвам 86 Peace

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 10:56 от Stefoni

# 241
Може и да сте коментирали вече, но намаленията докога ще продължат и ще има ли по-ниски цени?

# 242
  • София
yoanka йде чети моля те, написала съм, че вчера съм дала текста на писмото, ами или се върни назад и го намери или ако си по-хитра влез в моите постове и го намери. Така даже ще можеш да прочетеш накуп всичко по въпроса.  ooooh!

# 243
  • София
Да ви помоля за съвет...
До сега не съм взимала детски връхни дрешки. Харесала съм едно палтенце, но се чудя за размера. Сега е 82см. Дали да взема 86 или 94 newsm78 Точно ли си отговарят на размерите newsm78

Зимата взех яке на Окау размер 94, стана на голямата ми дъщеря, която тогава беше 98см и близо три годишна. Ако го взимаш за тази зима, мисля 86 е по-добре  Peace

И според мен по-добре ще е да вземеш 86......дъщеря ми е висока 90 см. и 86 са й все още добре  Peace

# 244
Може ли някой да ми каже какво да правя.
Пуснах поръчката си 3 пъти и то защото сайта не ме допускаше до последната стъпка и аз си мислех че не правя поръчка и така се оказах с 3 еднакви.Това стана на 18.От тогава им пиша три писма на адреса от 1 стр. като ги моля да не ми приемат две като съм има дала номерата им и им обяснявам какво е станало.Направих го еднага както ме посъветва Алекс1 докато не са я фактурирали.Да обаче никакъв отговор и сега и трите поръчки са и със статус обработане а само на едната имам потвърдителен мейл.Ако не ми отговорят какво да правя.Някой ми каза че има вариант да откажа колета от тук и да им го варнат но и тогава трябва да съм се разбрала с тях да ми върнат парите.Кажете ми какво да правя. Praynig Praynig Praynig

Имаш ли входящ номер на писмата, които им пращаш? Т.е когато им пишеш, връща ли ти се отговор на мейла, че запитването ти е прието и от Отдел обслужване на клиенти ще се свържат с теб? Ако имаш такъв отговор, не ти остава нищо друго, освен да чакаш. Когато ти отговорят, те ще ти кажат какво да направиш точно.  Не се притеснявай. Ако не успееш да анулираш поръчките, винаги има Продавалник.  Laughing А и ние сме ти приятелки, вероятно ще те отървем от туй-онуй...  Hug

.

нищо не са ми пратили.нито отговор-нищо.Затова незнам какво да правя.То мога да си пиша така писма докато не дойде и колета.Да и за продавалника съм си мислила ама те не са малко неща.но мерси много за всичко  bouquet Hug
Искам да те успокоя, че на мен до последно ми бяха фактурирани 2 еднакви поръчки, че аз и късно се усетих, че са 2. Мислех, че само са ми дръпнали пари. Писах им веднаха, но след няколко дни чак получих отговор. Нещата ми вече бяха фактурирани, когато ми отговориха, че ако те не могат да я анулират, да я откажа тук. Вече се чудех какво ще правя с поръчка от 186 евро. Сигурно след 12 дена ми пратиха писмо, че поръчката е анулирана. След 2 дни пристигна само едната. Вече и чекът си получих, даже и го осребрих. А старата поръчка седи в мес.рем. и сруще нея пише анулирана. Така че, до последно бях в напрежение, но французите се оказаха големи пичове  Party

# 245
  • морето, сините вълни...
Момичета, за първи път ми е  Embarassed с поръчките де...
това получих вчера, а иначе си мислех че съм направила поръчката още на 10.07.
Във сиувито виждам че пише че е изпратена на едреса който съм посочила. Има ли някакъв проблем?

"Confirmez votre commande avant qu’il ne soit trop tard !  
  Monsieur Varna Varna,
 Lors de votre derniиre visite, vous avez crйй un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le dйlai de celui-ci arrive а expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !

PS : Bien sыr, ne tenez pas compte de ce message si vous avez validй ce panier entre temps. "

надявам се да ме светнете   bouquet

# 246
Благодаря ти 450-много ценна и навременна информация ми даде  bouquet

# 247
Да ви помоля за съвет...

Зимата взех яке на Окау размер 94, стана на голямата ми дъщеря, която тогава беше 98см и близо три годишна. Ако го взимаш за тази зима, мисля 86 е по-добре  Peace

И според мен по-добре ще е да вземеш 86......дъщеря ми е висока 90 см. и 86 са й все още добре  Peace

Я помогнете за якета за бебета Simple Smile. Бебката ми е 68 см (скоро ще правим 8 месеца), в такъв случай за зимата 74 или 81 да взема. Харесала съм и едно но от него има 74, май ще е малко,а?

# 248
Някой получи ли тези?  Някакви отзиви? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9366857& … ue&ksource=-1 . Отдавна им се каня на златните, но е изчерпан моя номер, но и тези не са лоши

# 249
някои може ли да ми каже имам пора4ка от 03.07 в сюивито ми пи6е товаNous avons bien reçu votre commande du 17/07/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.

EN COURS DE PREPARATION  :

и тука по надолу са артикулите
дали това зна4и 4е на 17 са по4нали да ми обработват поръ4ката  newsm78
мерси много отново  Praynig Praynig Praynig  Hug

# 250
Аз си получих вчера поръчката от 1.07 с код за подарък чантата на ле кю спортив
Искам много да похваля тези полички на Актив

http://laredoute.fr/vente-jupe-femme-lin-coton.aspx?productid=32 … 2&prodcolor=2
и тази(не я намирам вече)

памук и лен,страхотни са и си отговарят на номера.
Също и една дънкова за 1 Е,но тя е коментирана.

# 251
Съжалявам, че се намесвам, но ако някой има някоя от тези бермуди, размер 46 или 44, моля да ми кажете колко см е обиколката на талията, защото аз си взех 48, които са ми големи и се чудя дали да избера 46 или 44  Praynig

тези са същите:

Благодаря предварително!

# 252
Имаме от панталоните с райе 46 номер.Талията е 46 см.Има  и едни бермуди на Актив каре с кафяво не ги откривам сега те са 48 номер но отговарят на 46

# 253
Хей момичета помагай те - харесала съм си едни пуловерчета от новата колекция. Блузи съм си вземала 34/36 и 38, като последните са ми малко широки. Та чуденката ми е това кой размер да си го взема 34/36 или 38/40  Praynig моля кажете

# 254
Здравейте,
надявам се да ми помогнете. Първата си поръчка направих точно когато имаше проблеми със сайта. Тъй като не успявах да стигна до последната стъпка, повторих първите 3.
Сега имам следните въпроси:
1. Как мога да видя колко поръчки съм направила?
2. Какво е " сиувито "?

Общи условия

Активация на акаунт