LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 73 062
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хей момичета помагай те - харесала съм си едни пуловерчета от новата колекция. Блузи съм си вземала 34/36 и 38, като последните са ми малко широки. Та чуденката ми е това кой размер да си го взема 34/36 или 38/40  Praynig моля кажете

По-малкия размер. Пуловера е акрил и се разтяга Peace

# 256
  • Там....където всичко е възможно ....
Маратонки умбро пак за приятел.Много е доволен LaughingВ тази връзка да попитам има ли някои които е виждал маратонките умбро на нашия пазар да каже за колко се продават newsm78Много ми е интересно Wink

А от маратонките Умбро кой номер беше поръчала и отговарят ли си?
+1 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Peace.

# 257
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
надявам се да ми помогнете. Първата си поръчка направих точно когато имаше проблеми със сайта. Тъй като не успявах да стигна до последната стъпка, повторих първите 3.
Сега имам следните въпроси:
1. Как мога да видя колко поръчки съм направила?
2. Какво е " сиувито "?
Почвам отзад напред - в  сиувито ще видиш колко поръчки си направила. Бутона се намира точно под буквата Е от надписа най-горе на страницата LA REDOUTE. Натискаш SUIVI DE COMMANDE и ще видиш поръчките си. Peace

# 258
  • София
Да ви попитам следното:
Сина ми е 78 см а му поръчах блузи и суичери 86 защото са все пак за есеннта и зимата,дали ще са ни много голями? Rolling Eyes
Сега като се замисля ме е страх да не са огромни Confused                                                        

# 259
  • Beyond the Frontiers
Да ви попитам следното:
Сина ми е 78 см а му поръчах блузи и суичери 86 защото са все пак за есеннта и зимата,дали ще са ни много голями? Rolling Eyes
Сега като се замисля ме е страх да не са огромни Confused                                                        
Според мен ще са ок. То така или иначе различните модели варират в размера. Аз още миналата зима при ръст 75 му взех 86 пуловери и жилетки, покриваха му дупето и само малко дълги му бяха ръкавите, но аз ги подвивах.

# 260
Според вас ще заредят ли номерацията при кръглите цени?

# 261
  • Plovdiv
shrek,за поличките на актив кой номер взе и при колко сантиметра талия?Моята е 83 newsm78  bouquet

# 262
  • В света на мечтите
Преди малко си взех от митница Пловдив колет от 07/07/ . Имаха доста колети получени. Много съм доволна от всичко и довечера ще се хваля, че имам не коментирани неща

# 263
  • Варна
изпопренадях се вече за колетите от 2 и 4.07 - как може да получа от 1-ви още края на по-миналата седмица, а тези още да ги няма  Sad

Успокоявам се пазарувайки  Mr. Green така че кажете отзиви за тези ботички

стават ли за зимата, каква им е материята и евентуално ако някой има 28-ми номер да ми каже стелчицата колко е Hug

# 264
Благодаря ти elku - elena!
видях си поръчките  Sad
Явно заради проблемите със сайта съм пуснала 3 пъти 1 и съща поръчка.  #2gunfire
Всъщност как да разбера дали вече са обработени 3 тепоръчки? Аз съм получила само 1 мейл(за последната поръчка). И кошницата ми стоеше пълна до последно.

# 265
В Бургас някой получил ли е от 1-ви юли колет? 
Аз чакам центовата поръчка от тогава , която без да искам утроих #Crazy в началото се паникьосах и им писах веднага Е-мейл да откажа двете от три поръчки......а сега така съжалявам  Hug  дано да ми изпратят и трите  Mr. Green  20 артикула за около 25 Е как да не съжалявам за прибързаните си действия  newsm78 
аз я получих още преди седмица,че може и повече

# 266
AvAnA успокои ме, значи има шанс тези дни да си получа колета от 30.06  newsm44

# 267
 Моля за спешна помощ, имам дублирана поръчка (една от 20.07 и 21.07, т.е едни и същи артикули и в двете)и не мога да се откажа или изтрия по никакъв начин една от двете. Това, което пише в хелпа на сайта по моя въпрос или не го разбирам правилно или не работи. Ако някой се сблъсквал с такъв проблем ще съм много благодарна да сподели как се е справил. Praynig Praynig Praynig

# 268
  • Там....където всичко е възможно ....
Ето снимки на покупките ми от вчера http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240720&pid=6570689

# 269
  • София
Я помогнете за якета за бебета Simple Smile. Бебката ми е 68 см (скоро ще правим 8 месеца), в такъв случай за зимата 74 или 81 да взема. Харесала съм и едно но от него има 74, май ще е малко,а?

Взимаш връхна дреха не клин . Аз не бих рискувала с  по-малък размер. / а до 2 месеца може и да сте вече 74 см./ Peace

Общи условия

Активация на акаунт