LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 660
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 765
А ако знаете колко приключени търга има и колко са доволни хората  ooooh!

Всичко разгледах аз.... Mr. Green

# 766
Не е луд този който яде баницата....  smile3512

# 767
  • София
Моля ако някой има от този панталон 40 номер и +/- един размер да ми даде размери и отзиви.
В поли влизам 40, но панталон досега не съм си уцелила да ми е точен  #Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-pont-femme.aspx?product … tegoryid=48583634

# 768
   Не разбирам защо се дразните,  всеки е в правото си да сложи каквато цена желае.

# 769
Top femme COULEURS D'ÉTÉ No42  ,  Някоя от вас, ако иска да си поръчва този потник,ако иска да ми пише на лични, голям ми е,може да се разберем да поръча за мен No40 или да вземе моя:)

# 770
   Не разбирам защо се дразните,  всеки е в правото си да сложи каквато цена желае.

За тва сме на този хал Confused Що да сложи реална цена, като някой балък ще купи на доста по-висока? Стига бе хора, как бихте се чувствали на мястото на някой от купилите тези дрехи, ако разберете реалните цени?

Извинявам се за спама, но за мен това е ненормално.

# 771
  • Хасково
Някой беше питал за кафявите еспадрили с пайетите. Аз днес си получих поръчката от 2-ри юли. Доволна съм от повечето неща, даже някои от тях се съчетаха страхотно с предната поръчка. Аз нося обувки между 37 и 38 и си поръчах еспадрилите 37-ми номер. Станаха ми и стоят много хубаво, така че бих посъветвала да се взема същия номер, който по принцип си носите.

Много, много благодаря!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 772
  Не разбирам защо се дразните,  всеки е в правото си да сложи каквато цена желае.
Вярно е, дразня се, че не е морално да имаш такава прекомерна печалба.
За тази рокля  http://www.laredoute.es/ES/es/comprar-vestido-con-faldones-cruza … mp;fromBrand=True
мечтая много отдавна, в испанския редут е 34 евро, във френския беше 45 евро, ама се изчерпи. Като знам, че щях да си спестя пари за нея от храната си, не ми се иска някой хитрец да прибере 30 - 40 лева не заради труда си, а заради моята липса на информация. Печалба - да, но в рамките на нормалното. Пък и някои от предлаганите стоки не са нищо особено.

# 773
  • Варна
Забелязахте ли, че каката с книгата се начете вече  Mr. Green и я смениха с друга мацка? Но и тя е доста упорита... Mr. Green

# 774
  • на село
Момичета, да попитам нещо / само не ме бийте, ако вече е казано  Mr. Green/

Имаше ли ограничение за броя карти, с които може да се пазарува от един акаунт,
 знам че с една карта не може да са плаща в повече от две регистрации,
ама да речем с три различни карти мога ли да плащам от моята регистрация?
От снощи пробвам една карта на ДСК и не иска,
до сега съм плащала с такава на същата банка и на Булбанк.

# 775
  • Варна
С 2 карти от акаунт.  Peace Мен не ме пуска с повече.

# 776
  • на село
Явно и мен няма да ме пусне  Wink да платя с трета карта.

Благодаря Pepsilight   Hug

# 777
Julie а да не би дрехите по магазините тук да са на реалните си цени? Или пък тези в редута? Има хора с различни възможности и не всеки търси евтинкото, нито пък го интересува дали евентуално няма да е прецакан.
Божура , ами той затова е хитрец, защото се е сетил за това ...
Сега да не помислите, че на мен ми допада това завишаване на цените, просто казвам, че продавача продава, пък никой не е задължен да го купи, нали така.

# 778
  • София
Тази рокличка хубава ли е на живо

# 779
vicks, страхотна е! Взех я за дъщеря ми, стои разкошно. Обожавам подобни дрехи, с които децата изглеждат деца.

Общи условия

Активация на акаунт