LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 729
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 855
  • София-Младост
Момичета, моля за помощ... от тези три нюанса на кафявото кой е най-тъмно кафяв - marron, bronze, noisette  newsm78
Без да съм категорична май трябва да е marron, другото е бронз и лешник.
Виж ги на 1-ва стр. в цветовете.

# 856
  • София
Момичета, моля за помощ... от тези три нюанса на кафявото кой е най-тъмно кафяв - marron, bronze, noisette  newsm78

И аз съм за първото......имам поло в цвят "noisette" и не бих казала, че е тъмно кафяво  Peace

# 857
  • Перник
Виж ги на 1-ва стр. в цветовете.
Би трябвало да е маррон. Кафявия тренч - подарък е този цвят.
Една изгодна дудунка в черно за нисички мами http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324 … tegoryid=23112482

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 15:42 от nadiad79

# 858
момичета ,  как влизате на страницата с кръглите цени ? уж помнех как , а днес пробвах къде ли не и  не я намерих  Rolling Eyes!

# 859
Цитат
Публикувана от: sis7

Аз пак да попитам има ли някой това http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe-en-taille-34-36-mollet … e&pagesize=16 и може ли размери и мнение за материята,стегната ли е?

Имам го  сиво 34-36, стегнато е. Мога да дам размери, но като гледам този номер е изчерпан, иначе е много приятно.
Ще съм ти много благодарна,аз и без това си бях харесала синьото,за един панталон,а и обожавам този цвят,дано само докато се натуткам не свърши и то,ще те помоля за размери и главно ръкава ме интересува че съм дребна на ръст и все са ми дълги ужасно ръкавите.

Ето размерите на 34-36:
ширина под мишници 44, ширина долу 38;
дължина 54;
ръкав въшна дължина 59, вътрешна 46.

# 860
# 861
chocha  mishelin   bouquet
моя мъж е 1,60 и на него май му трябва детска номерация  newsm78

# 862
# 863
Tikvichka,на линка,който си дала на синята блузка с ципчето се вижда р-р 116/124.Него ли поръча,ако да-моля те за размери Praynig?
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7015828&Size … ue&ksource=-1

# 864
  • varna
Все не оставаше ред ,но да ви похваля този потник - стои просто страхотно  Peace - аз си взех в черно и кафяво .
Както и този пуловер - / благодаря на всички момичета,които го похвалиха   bouquet/ , тази блуза - въпреки ципчето на рамото,което ме притесняваше - наистина съм очарована,и една тениска на Columbia,която за съжаление не откривам,но пък също е сред фаворитите ми  Laughing - тази

И да попитам за тези сандали - отговарят ли си?Ако някой има н.39 ще може ли да измери мястото за ходилото?- Скоро някой пита пак за тях,но не видях отговор,а в предните теми и да е обсъждано докато ме нямаше не ми се отварят линковете и не мога да разбера кой отговор за кой артикул е  Blush
отговарят си сандалите Peace

# 865
# 866
  • Варна
Момичета, моля за помощ!
Получих си поръчката, но на едно от якенцата на гръбчето има петно! Има ли някакъв начин да направя рекламация или няма смисъл... Ако няма смисъл да се пробвам да го изпера и да се надявам да се махне, а?! На някой случвало ли му се е такова нещо, моля споделете!!! Най-гадното е, че го бях поръчала за подарък на племенницата... Sad

# 867
  • В събота
Tikvichka,на линка,който си дала на синята блузка с ципчето се вижда р-р 116/124.Него ли поръча,ако да-моля те за размери Praynig?
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7015828&Size … ue&ksource=-1
Ето:
дължина от рамото до долу - 73
ширина - 59
ръкав - 67
ширината на гърдите, от шев до шев под мишниците - 62

Маратонките - стелка - 28 см

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 16:34 от Tikvichka

# 868
Je verifie et je valide ma commande - какво ще рече? Някаква проверка за плащането? От къде може да се следи статуса на поръчката? Благодаря!

# 869
Може ли някой да ми каже дали разликата в р-р114 и р-р126 е голяма? Става въпрос за момчешката номерация. Вземала съм на моето момче 126 и са му големичко - макар и да стават за носете, панталонки съм му вземала 120 и са му добре, но блузи с р-р120 не намирам. Та си мислех да се пробвам с нещо  с р-р114, ама пък да не му е малко  newsm78  Ако може в сантиметри  Praynig

Впрочем ще съм благодарна и на сантиметрите на блузка или тениска в размер 94

Имам предложение: да измерим в сантиметри различни дрехи, по номера, вид, марка и да ги сложим към списъка от първа страница, така  АКО ЧЕТЕМ ще е още по лесно пазаруването OK!  Embarassed не помислих за размера на първия пост

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 19:58 от contesa

Общи условия

Активация на акаунт