Юлски бебчета '08 (тема 83)

• 12 967
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Еми Дуци, няма къде освен вкъщи, не мога си представя да висят цял ден с количката някъде навън - времето го дават лошо от утре с валежи и т.н. Ще източвам по малко дето вика Белинда и това е, пък няма да седя дълго, то и няма да ми е интересно без него Simple Smile

Белинда, споко бе човек, работи си процеса, ще те изненада Simple Smile

Кети, честитутка  Laughing Laughing Laughing

# 181
Момичета, искам да ви питам - от къде се купува здравна карта за дете? Трябва ми за консултацията в четвъртък, а нямам идея къде да я търсим  newsm78

НБМ, корема ми е изтръпнал около белега и даже лекичко болезнен на пипане. Едно такова неприятно усещане  Sick

# 182
  • София
Айде бе мамита, никой ли няма да ми обясни що не мога да влеза в албумчето ни Praynig Praynig Praynig

Оправих го  Peace
Понеже аз направих албума съм сложила моят e-mail, ако искате може да го сменим.

# 183
Честита годишнина на Кетито!Пожелавам ти много любов и неизмерно щастие! txtloves Two HeartsДнес и ние направихме първата разходка,ама надвечер,че сутрин много силно пече и не ща да го пържа.На малчо явно му хареса,така бързо заспа в количката и спа в нея даже и като се прибрахме докато не дойде реда за къпане.
 Честито бебче и на Ема.Емилия!Да е живо и здраво и само да ги радва!
Дано не съм пропуснала някоя мама! Embarassed

# 184
Да, НВМ, и на мен ми е изтръпнало и някак неестествено подуто и твърдо около раната от секциото, доки каза, че е съвсем нормално и ще се възстанови чувствителността му, но доста бавно /ако не греша, каза нещо от порядъка на половин година, но може и по-малко да е било, просто като каза, че е нормално и аз спрях да го мисля  Grinning/

# 185
  • София
Момичета, искам да ви питам - от къде се купува здравна карта за дете?

В повечето поликлиники има книжарници и там продават всякакви такива медицински документи. В обикновените книжарници не знам дали има.

# 186
Аеля, попитай доки, те знаят къде се продават, но обикновено е по книжарници, в които се продава формуляри разни. А тази листериоза май е доста неприятна болест, дано няма последствия за бебчето. То как е?
Белинда, твоят термин не е ли 30--ти? Гледам,че бързаш да раждаш. Аз вече съм спокойна, дочаках "Лъв".
Поздравления за всички нови мами. Извинете, но изтървах малко броят им. Да са ви живи и здрави дечицата!
След двуседмично лечение на кашлицата на синчето, днес стигнахме до антибиотик, та малко изтървах родените бебчета.
Кети, щастие и любов!

# 187
  • София
ЗА МЛЯКОТО: Когато се сменя марката на млякото могат да се получат алергии, тъй че аз бих посъветвала с каквото сте започнали - такова да давате. Това го обясни   акушерката в Тина Киркова. Там добавката е НАН и аз си купих такова за всеки случай, но до сега кутията си седи затворена.

ЗА ПЪПКИТЕ: и Дея и сега Алек имат едни червени пъпки по лицето и в косичката даже. Педито каза, че това е акне - пубертетски пъпки, защото в бебчовците има натрупани майчини хормони, които избиват. Лечение: измиване на личицето с чай лайка и сами утихват.

Още щях да пиша ...ама забравих какво. Честито на новите бечета!

# 188
  • София
Белинда, твоят термин не е ли 30--ти? Гледам,че бързаш да раждаш.

Абе 30-ти е...има време Simple Smile Бързам, защото другото ми детенце има рожден ден на 1-ви август и ще ми е тъпо ако тогава съм в болницата или ако точно на същия ден се роди и второто...Но Божа работа! Каквото стане - да сме живи и здрави Hug

# 189
Белинда, планирано ли е второто бебче така, че да съвпаднат ражданията? Но пък има някаква символика в това да са и двете родени на една дата, не мислиш ли?
Лека вечер на всички!

# 190
Белинда, излагаш се - вместо да пишеш тук трябваше да работиш по въпроса - бях 100% сигурна, че днес ще ти честитим Wink  Hug

NBM ние сме на Фризолак 1,първо бяхме с Фризо HA.

Аз не съм много голям спец по АМ ама по моите скромни знания е много рано за 1ви номер? Аз като дохранвах каката преди си дохранвах с PRE постоянно. То е най-близко до майчината кърма и може да се дава на поискване. Мине ли се нагоре -1,2,..трябва да се спазват 3ч интервали Rolling Eyes Тук номер 1 се препоръчва чак след 6ти месец. Колкото по-голям е номера на АМ - толкова по не-адаптирано е. 3ти номер си е а-ха краве мляко Peace

Честито и от мен на Катичето - и аз си мислех тези дни дали е родила и да и пиша ЛС Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 00:08 от Майра

# 191
  • София
Белинда, планирано ли е второто бебче така, че да съвпаднат ражданията?
Не, планирахме го за пролетно бебе, обаче стана чак след няколко месеца опити, точно по същото време, когато забременях и с Никола. Явно ноември месец е нашият месец  Wink

Майра, не ме ядосвай Laughing

# 192
  • София
Честита масачинка на Емилиян , Ноеми и Стелиян

Благодаря ви за поздравите за годишнината  Heart Eyes и за именния ден на Маги  Heart Eyes
Днес времето беше с нас и успяхме да излезнем. Ако успея ще кача снимчици.

Ето снимки от днес, Маги с рокля и кърдави гащи Mr. Green, двамата герои спят  Heart Eyes
http://ketito.multiply.com/photos/album/19#9

Пъпките мажа с Бочко
АМ Аз давах на Дени първо Нутрилон/ от него се помпат най-малко бебетата . Така ми казаха лекари/ Минахме през няколко млека, той ги отказваше и накрая пиехме Милолил. Това е като Аптамил, но за злояди деца  Crazy с вкус на ванилия.

Друго не се сещам какво щях да кажа newsm78 Ааа, да .Какво му има на детенцето на Ине, защо говори за болница не разбрах Thinking

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 01:48 от ketito

# 193
Добро утро момичета! Hug

Имам време да ви драсна няколко реда.

За протокола: свалих 10 килограма от раждането насам от общо 12.  Mr. Green
Коремът ми вече е същият само че по-отпуснат от преди /ще трябва стягане/. Вкарвам се във всички мои предишни дрехи, за което адски се радвам. Има някои изключения, защото като че ли се оказва, че въпреки голямият ми бюст тези излишни 2 килограма съм ги качила точно там и някои мои любими секси потничета сега ме стягат и не мога да ги нося. Но това да ми е кусура...

Да ви се похваля: Имам страшно послушно дете. Папка без проблем /мляко, колкото иска/, спинка и гука много рядко да го държиш на ръце. БОНБОН. Честно казано не съм очаквала, че толкова много ще се привържа към него. И баща му не може да му се нарадва. Непрекъснато се хвали на всички, колко красиво и сладко дете си имаме. Да се разтопиш направо. Той го къпе, оригва, сменя му памперса /нещо което каза, че никога няма да прави/ и изобщо всичко свързано с бебето. Сутрин не му се тръгва за работа, а вечер бърза да се прибере при нас и да ни нагушка. ИДИЛИЯ! Но предполагам, че при всички вас е същото положение, за което искрено се радвам. Защото тук в този форум доста неща си споделяме и то кое от кое по-интимни и вече ви чувствам страшно близки. Благодаря, че ви има и че си помагаме взаимно кой с каквото може. Обичам ви. Толкова чувства напират покрай това мъниче, което спи до мен в момента. Гледам го и не мога да му се нарадвам. Все едно, че цял живот съм била с него и в същото време не мога да повярвам, че е до мен. Странно чувство, но прекрасно...

И да ви кажа: направихме първата си разходка на вън преди 3 дни и се прибрахме изморени и страшно гладни от всичките тези емоции. Днес Дани прави 15 дни от както е на бял свят. Joy

# 194
  • София
Добро утро и от мен !

Относно АМ - с каката ползвах МИЛУМИЛ, а сега съм купила ХИП - розовата серия с пребиотици, която ми препоръчаха.

Иначе аз все още си имам проблеми с новата помпа на АВЕНТ, с която не мога да образувам никакъв вакум, каквото и да правя или пък се образува за малко. Трябва да ходя до Пигиса сигурно, за да ги питам какво може да се направи. Много мами казаха, че и те имат проблеми с вакума, но пък и много бяха доволни ...

Общи условия

Активация на акаунт