СПОДЕЛЕТЕ 7,2 битурбо

• 24 964
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 435
Ели,
как ме нацели....може би наистина е имало съдба. Ако бяхме отишли на време, щяхме да сме пред сцената, той слизаше на няколко пъти долу, щяхме да се срещнем....
Той е толкова секси, ама ужасно секси. Докато пееше, все едно правехме либоф, басовете даваха ритъма, солото на сакса бе кулминацията...
Абе има провидение, това момче е истински любовник. Нямаше да устоя и аз.
Споделям глад, на който е, да си го взима!

# 436
  • София
Ох, Фрида, Фрида. Ти защо мислиш слизаше Лени от сцената. Но просто не можа да стигне до мен - гардове, ограда, мръсници....

# 437
Ъъъъъ...чудя се къде да публикувам питане за един модел дигитален фотоапарат.

http://www.dpreview.com/reviews/sonydscv3/

# 438
  • No Line On The Horizon
И аз споделям ох, ах и ох по Лени. Уникален концерт беше!

# 439
# 440
  • София
Следващия път, когато няма досадни пречки по пътя ни, бих искала да чуя тази песен на ухо
"Yesterday is Gone"

# 441
Добро утро, красавици.  Grinning

Споделям, че дразнещите фигури стават все по-смешни. От това не страда нито нашето настроение, нито тяхното самочувствие. Е, и после не можело хем вълкът сит, хем агнето цяло.  Grinning

# 442
  • UK
Аз пък споделям, че май няма да можем да се организираме за тази среща.

# 443
Защо мислиш така?  Grinning

Не е необходимо да сме много, нали. Щом сме повече от един, вече е среща. Пък и по-малобройните срещи, са по-задушевни. Часът и мястото са известни. Всеки, който иска и може, ще е добре дошъл. Резервация ще се направи само за предварително обявилите и потвърдилите и така........
Не се притеснявай.

# 444
Ох,  Летяща, не разбрах за какво говориш, но  щом се усмихваш, е хубаво  Grinning
Имах предвид предния ти пост.

Блазя ви, ще ходите на кръчма. МГМ, редно е ти да избереш мястото  Grinning

# 445
  • UK
Ами никой не пише в онази тема и затова.

# 446
4 сме в онази тема. И малкия змей ще е с нас, т.е. и кавалер си имаме. Мисля, че всичко е наред.

# 447
  • UK
Все пак, за невиделите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317306.0

# 448
  • Варна
Хай банда Hug!
Споделям, че от петък до неделя бях на селото на зет ми с двете деца. Те изкараха страхотно, а аз докато пиех вино под асмата по тъмна доба явно съм понастинала. Сега страдам със запушен нос, температура и сънливост  Confused.

ЧРД на умбра на патерици  bouquet!

# 449
Виждам, че сте доволни от срещата си с Лени - и аз го намирам за страшно секси и магнетичен мъж. И на живо ли е така прекрасен, както във видеоклиповете?
Смях се много на поста на Ивонска, защото усещането ми е познато - живея в непосредствена близост до елитарния цигански квартал и като се зададе циганска сватба, светът ми става тесен. Братята изнасят някаква супер мощна апаратура и като надънят музиката (даже не е чалга, а натурални мазни кючеци), целият квартал кънти, имам чувството, че под прозореца ми извиват... Ужасно е, особено в жегата, когато затварянето на прозорците е немислимо... Close
Снощи детето ми много ме изненада - намерих в Тубата песничките на Сънчо, с които в детството ми започваше "Лека нощ, деца!". В началото страшно му харесаха, няколко пъти си ги пуска, но изведнъж взе да плаче - много сърцераздерателно... Каза, че плаче за Сънчо... Много дълго го успокоявах, но така и не разбрах кое в клипчето толкова го натъжи, че и разплака...

Общи условия

Активация на акаунт