Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от продуктите на разпродажба в Children's Place и ToysRUs?
-
Какви са мненията за органичните продукти и генетично модифицираните храни?
Мненията за органичните продукти варират, като някои хора ги предпочитат заради по-добрия вкус и вярват, че по-вкусните продукти могат да задоволят сетивата с по-малко количество. Относно генетично модифицираните храни, има различни мнения, като някои се притесняват за възможни здравословни последици, докато други ги разглеждат като повод за шум и паника.
-
Какви са алтернативите на сиренето за готвене в България?
-
Какви са мненията за анимационните герои като Дора, Спондж Боб и Барби?
-
Какви са алтернативите на белтъка от яйце?
Аз на детска година не съм ходила, но като Тандури не обичам всичко, що се тресе. Освен това не обичам карамел. Отделно мога да ги ям, но заедно - на крем карамел - не! А травмата идва от това, че веднъж, като бях на гости на едно приятелче, баба му не прие , че не обичам крем карамел. Първо, било невъзпитано да не си изям всичко, обиждала съм домакинята. И второ, това били пълни глезотии - всички деца обичат крем карамел
. И аз, кротко, послушно, плашливо 5годишно се напънах и колкото и да ми беше гадно, го изядох
.
Ако си гледала Дора, тя е доста образователна и моите попиха сума думи на испански от там, да не говорим, че цялото филмче е под формата на " игра" и детето трябва да прави неща, да отговаря, да запомня точно важните за двуезичните " инструкции в 2+ стъпки". Това, че на пазара има много продукти с нея, е съвсем отделен въпрос. Някой просто иска да си върти търговийка, но то с всичко е така, не само с анимационните герои. Това за мен не омаловажава степента на образователност на филмчето.
), и готвеното месо изяждах с рев и отвращение.
.
!
мммммм, другите не ги пия нито тук нито в Бг, а пък Ванилията я няма в Родината, така че не мога да направя разлика. Но категорично смятам, че содите в Бг са ужасно качество с вкус на оцет, бляк
. Тапета от хартия за скраббукинг ли го сътвори, много е идеен