LaRedoute - кодове - 7

• 33 077
  • 501
  •   1
Отговори
# 210
Някой знае ли каква е тази далаверка, която са ми пратили?

Que diriez-vous de recevoir vos petits colis dès le lendemain de votre shopping, en toute tranquillité et à deux pas de chez vous ?

Le saviez-vous ? Pour toute commande passée avant 12H, vos articles sont disponibles en 24h chrono dans le relais colis de votre choix : dans votre quartier, proche de l’école ou de votre lieu de travail, et même de vos vacances !

# 211
  • София
Някой знае ли каква е тази далаверка, която са ми пратили?

Que diriez-vous de recevoir vos petits colis dès le lendemain de votre shopping, en toute tranquillité et à deux pas de chez vous ?

Le saviez-vous ? Pour toute commande passée avant 12H, vos articles sont disponibles en 24h chrono dans le relais colis de votre choix : dans votre quartier, proche de l’école ou de votre lieu de travail, et même de vos vacances !

Това май не се отнася за БГ.....и аз съм го получила, но ако някой е по-наясно да се изкаже и той  Rolling Eyes

# 212
   Стефони, ти като често посещаваща френския сайт за кодове, от любопитство да те питам, има ли някакви коментари за това намаление - в смисъл за повишаването на цените и вдигането на базовата цена?

# 213
# 214
Получих поръчка с код 45381 - БД+ кесета за баня - 4 бр, като не много качествена хавлиена кърпа

# 215
И аз днес взех колет със същия код, тъничка им е хавлията и само ще ги подмятаме из нас, че такова чудо никой не ползва Mr. Green

# 216
  • Plovdiv
да и на мен са го пратили но немога да нацеля с какво работи?

# 217
  • Бургас
Получих поръчката ми с кода за синия плажен комплект, но са ми пратили розовата чанта с това, което прилича на чаршаф. Идея си нямам какво да ги правя  Rolling Eyes На нищо не ми пасват.

Ако някой ги иска, съгласна съм на размяна за друг подарък.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 15:47 от Мимита

# 218
  • София
Някой има ли отказана поръчка с merci?

# 219
Моми4ета, на първа страница е написано, 4е код 50423 дава лилавите прибори, но в кошницата ми влизат сосиерките - поправете го ако може....  Rolling Eyes

# 220
Получих това на мейла днес
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b3cb2f0b9e67582dfe
40 евро отстъпка при 120евро + 2 подаръка - дамски ръчен часовник и гривна, доколкото можех да разбера newsm78

# 221
  • в страната на абсурдите
аз имам отказана поръчка от 02.08 с поръчано шалте.никакъв код не вървеше при мен тогава и за да не бъда без нищо поръчах шалтето!

# 222
Моми4ета, на първа страница е написано, 4е код 50423 дава лилавите прибори, но в кошницата ми влизат сосиерките - поправете го ако може....  Rolling Eyes

По принцип и за съжаление поправки в първия пост както и във всеки един могат да се правят редакции до 24 часа след публикуването му.Явно може и вече да пращат от дежурните сосиерки с него  newsm78
Преди следващата тема ще пробвам кода пак и ще го променя ако дава сосиерките  Peace
nelly6900 ,а писаха ли ти ,че поръчката е отказана заради кода или по някакви други причини?

# 223
не са ми писали нищо,но са ми изпратили код 50423,защото съм искала да вляза някога си в сайта ,а те са имали технически проблеми.не знам дали има значение,че си пуснах поръчката на 02.08. към 22 часа.да не би като я фактурират в понеделник да не важи вече намалението!не знам,в недоумение съм!

# 224
често срещана ли практика е ла редут да отказват поръчки и дават ли обяснения защо я отказват?

Общи условия

Активация на акаунт