66 шишета на 66 ЩАТСКИ шосета

• 13 673
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Никакъв чийзкейк, нали ще отслабваме  Twisted Evil Аз имам още 5г и така са се лепнали, че няма отлепяне.

Обаче точно това щях да ви питам за тортите - кой ги яде и не са ли много сладки с това покритие отгоре? Иначе е голяма красота, снощи по никое време ги разглеждах.   chef

Уинкс
, и мен ме привличат университетите, ама не знам как стои въпроса с ваканцията.  newsm78 Май си работят и през лятото, само дето е с намалено работно време.

# 136
Пингвинче, честити рожден ден. здраве и късмет от все сърце ти желая  bouquet
Браво, бе торти , конкурси, а тези които ги гледат по сред нощите Naughty. добре, че имах едно бурканче със сладко от череши, че се пооправих. Няма да отслабна, дебела ще си ходя Crossing Arms
Clairette , да вземеш едно парченце , към NC  да изпратиш, ако не е много нахално. Брат ми е тук  вече 3 години с удължаване на туристическа виза.
Имам нужда от малко помощ относно един превод, мисля че основно схванах значението, ама искам да  на 100% сигурна какво пишат, за да знам от БГ какви документи да приготвям за колеж. Някой знаели какви са тези изпити към колеж, четене, писане, алгебра, пре-алгебра newsm78. Пишат, че не е ТОЕФЛ newsm78. Ако някой може да ми помогне пишете на ЛС
 Не искам да си работя по специалноста - учител , въпреки че обожавам географията.
Сега съм се заела за 6 месеца да си седна на д.... и да понауча доста, т.к. има доста хубави специалности, който са ми в кръвната група, както се казва Peace
Ох, да лягам да спя, че то 2 часа станало ooooh!

# 137
Благодаря ви мили момичета, много ме трогнахте  Hug
Аз все още мъча тортата, дано стане хубава за да мога да ви се похваля утре Simple Smile
Тинке дрес кода.....по бански, бтв ще бъде пуул парти   Sunglasses  Всички сте поканени ! Ам сериозно, аз и без
това нямам много приятели тук още, та ще бъдат само колеги и приятели на мъжа ми, половината от които
даже не познавам  Crazy
Клеър що така бе жена, айде намери начин, сегашните ти работодатели не могат ли да помогнат?

# 138
блажка, мерси! wavey

penguin, честит празник! Желая ти много щастие и само хубави преживявания, бъди здрава и щастлива със семейството си. Визуалният материал на Тина е право в целта.  Laughing

Гледах филм за Фрида, ама не игралния с Хайек, а документален - много съм впечатлена от тази жена. Не знам как да го опиша - бръкна ми в здравето с нещо, не мога да определя с какво. Интересна мадама....Нито положителен, нито отрицателен привкус ми остави, някак объркана останах, подтисната и не съвсем. Игралният филм нещо не ме грабна, но документалния беше, уф.

Охо, сега виждам, че има и друга рожденичка, която е доста тиха и почти не пише тук, но е много специален човек, който заслужава всичкото щастие! radi-t, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 12:57 от Джи

# 139
Джи, бейбе, дай го тоз документален насам. Мен от игралния ми бръкна таз жена, и се заинтересувах от нея...представям си импакта на документалния....
  Честит ти празник, radi-t!
 Отивам да се стягам за пуул партито  bombs

# 140
Студентска виза ...хубаво, навита съм вече на всякакви варианти, ама като интернешенъл ми искат луди пари, дори за най-простия колеж  Sad и то без право на работа. Освен това ми обясняват как по-сигурния начин е направо да си сменя статута докато съм тук, а аз не смея честно казано. Искам да съм напълно изрядна, освен това при този вариант няма да мога да се прибера 1 година до Бг. Не че ми е голям зор, ама знам ли, всичко се случва, може да ми се наложи  Tired Иначе наистина вече нищо не ме задържа там, оказа се че шефката ми ще напуска и с нея почти всички колеги, тоест дори да се върна в Бг оставам без работа...а пък и знам ли ги онези в посолството...да не вземат да ми откажат студентска виза и да не мога да дойда  Confused . На вас как ви звучи варианта с променянето на статута от тук  Rolling EyesНормално ми звучи на мене, и си е изрядно.  Simple Smile И ние сме сменяли все оттук - от J към H, после към зелена карта. Ако искаш да пътуваш до България, е само притесняващо, защото ще ти трябва нова входна виза от консулството.
Учудвам се от това, което са ти казали, че със студентска виза не може да се работи. За F виза ли става въпрос? Ако е така, визата сама по себе си ти дава право да работиш, само че в рамките на учебното заведение и до 20 часа седмично. Освен ако не са променили нещо.
пингвинче, честито!

# 141
Клеърет идеята за о-пер хи4 ама не е ло6а,аз ве4е сериозно се замислям да взема някой!

cubbit махането не  е с сложното а постявянто после пак на рамката.Но ако има кой да ти съдейства е ре6ение на пренасянето особено ако място няма.А ако все пак  са в контейнер мисля 4е трябва да са в кутии тип картон със стодопор да не се двийат насам натам .....Аз както споменах от гледана то4ка на сигрност и малко място в багажа ги нося навити на рула.А да не забравя да кажа 4е зависи и с какво са рисувани.

bouquet весел празник и на Ради-т   bouquet

# 142
Клеърет - сменяй статута! Като си отидеш в Бг, я камилата, я камиларя. Това е, всички сме на това дередже или били по някое или друго време. 1-2 години лесно и бързо минават.  Освен това, ако се ожените, може веднага да пуснете за зк документите и после когато стане гражданин, да смените петишън-а. Аз ако нямах 2-години да ги прекарвам в Бг, щяхме така да направим, защото чакахме 3 и половина години да стане той ситизен.  Иди в www.immigrationportal.com и си пусни въпроса, там пишат и адвокати.

Бубка, колко съм съгласна с теб - нали за това казвам, че живеем и работим в мъжки условия, каквото и да си говорим за възможности за жените, и почти равното заплащане, си остава проблем - жените все ги смятат, че много искат. И това за нахалството и да се набутваш напред. Добре, че не е толкова зле в моята сфера, щото просто мъжете не искат да работят такива неща, тъй като  не плащат достатъчно. То затова всички мед сестри и учители са жени, както и всички ниско платени работи в обществото, и от там се определят и социо-икономическите условия, че жените винаги са били и продължават да са на по-ниско стъпало от мъжете.

Аз вент-нах по темата, щото един ми намекна за въпросния clout, дали съм щяла да го имам в средите, в които работя (докторски с големи его-та), ако съм на друга длъжност, и то не заради друго, ами защото той също има аспирации за въпросната длъжност.

За обличането, няма избор просто - ако не си костюмар или близко до костюмар не те вземат на сериозно. Така, че Хиър и това се променя. Иначе, дей-то-дей си ходя сравнително небрежно облечена, но всичките тези срещи и командировки трябва да ги костюмвам.

# 143
ЧРД на Пингвин и на Ради-т!

# 144
Честит рожден ден на Раади  bouquet

# 145
penguin, честит рожден ден! С пожелания за здраве и щастие!   bouquet

Ради, приятелко мила, и тук да ти честитя празника и да ти пожелая да бъдеш най-обичаната жена и майка! Щастие!   bouquet

# 146
Пингвинче айде честито и от мен . newsm51 newsm59 nbirthday . Много щастливи рождени дни да посрещнеш още . И да покажеш тортата при тортите
Ради-т ЧРД и на теб . newsm59 nbirthday  Gift Черпя ви и двете с моята торта ( брех няма кой да я изяде) да раздавам и аз като Клеър
 Клеър мой познат така смени преди 2г. Вярно за интернешънъл са много високи таксите , затова и той е в Къмюнити колидж. За работата дават 20 ч на седмица . Иначе това с женитбата - докато стане ситизен , ще отнеме време. Айде дано намериш начин за оставане   bouquet
Ати ние не го ядем - отделям от парчето и хвърлям. На мен ми се разваля вкуса на цялата торта , ако трябва да я ям всичката тази пудра захар. По-добре в коша че и по-малко калории  Wink
 Клеър  я пак теб да те подхвана - къде се буташ ти за чирак на Ани , искам и аз  smile3514 Кофти че моите две "циганета" няма кой да ги гледа, докато чиракувам аз  Mr. Green

# 147
Честит да ти е Ради-т Simple Smile

Сред много смях и щастие да прекараш и деня и годината!

# 148
MVK, повечето колежи искат GMAT (предполагам, че за това питаш). Според мене не е труден. Има граматика, математика и още няколко раздела. Според мене не се различава много от CSAP

# 149

За обличането, няма избор просто - ако не си костюмар или близко до костюмар не те вземат на сериозно. Така, че Хиър и това се променя. Иначе, дей-то-дей си ходя сравнително небрежно облечена, но всичките тези срещи и командировки трябва да ги костюмвам.

Абсолютно съгласна! Като ходим по срещи с фондации, се докарваме, но иначе правилото е, че в офиса трябва да ти е удобно да работиш.

Ей, рождениците! Весело!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт