Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са алтернативите на PVC надуваемите играчки?
Как да избегнем използването на PVC в играчките?
Как да изберем безопасно покритие за дискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са алтернативите на PVC надуваемите играчки?
-
Как да избегнем използването на PVC в играчките?
-
Как да изберем безопасно покритие за дискове?
-
Как мога да създам зелен подфорум?
-
Има ли достатъчно възможности и разнообразие от екологични материали за изграждане на къща?
.
Аз съм умерено екологична, и понякога чак се дразня от такива неща.
). Когато ползвам яйца, черупките ги събирам и изсушавам. После ги натрошавам много ситно и с тях подхранвам цветята. Ако ползвам повече яйца, отколкото черупки ми трябват за тор вкъщи, ситно натрошените излишни ги разпръсквам в градинката до нас или в парка. Много ми се иска да отгледам няколко дървета, затова буча наред костилки (на плодова диета съм в момента), дано се хване нещо. В момента тръгнаха някакви неща в една от саксиите, но още не знам дали са череши или просто някакви бурени. Иначе имам и портокали по около 10 сантиметра, но те вероятно ще умрат по някое време - не вярвам да ги докарам до по-големи.
Иначе розите на дворчето ги полива дъжда
Имам екологични действия, но някои неща не са ми по силите и джоба 

. Това с изхранването на животните е, защото с тези зърнени храни могат да се изхранят много повече хора, отколкото с произведеното от тях месо. Отделно, има проблем с пръцкането и отделянето на газове, но не съм сигурна дали беше само при кравите -
. От друга страна аз лично имам стимули да избягвам месото: диоксин, луди крави, хормони, лош холестерол и още куп други... Свинско не бих консумирала... По-здравословно е да не се консумира месо като цяло, надявам се да се преборя със себе си скоро. И със сигурност има и други варианти, освен осолено месо и хладилник. Просто в момента съм на диета и избягвам да мисля много за храна