67 извънкласни занимания в САЩ

• 14 874
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък се запалих по "Weeds" - сериалът де.  Sunglasses  Много готини закачки си правят със Събърбия.  Laughing Та покрай това се сетих да ви питам има ли тенденция във вашия край за местене от събърбията обратно към града? Тук в Минеаполис цял един квартал се образува, където преди са били изоставени фабрики. Сега са блокчета, има кафенца, ресторанти, даже Whole Foods ще отварят. Ако живееш там си на 10-15мин пеша от downtown Минеаполис и можеш пеша да си ходиш на работа. Сред колегите ми от училище също забелязах накаква подобна тенденция, голяма част живеят в града, а част от тях са във  first ring suburbs. Повечето, да не кажа всичките обаче, са все още без деца, та не знам дали това няма да се промени като се обебят.

Чувах за такова нещо, че става в страната. Особено сред по-младите, които са израсли в събърбии. При нас би било малко трудно, защото близкият нормален даунтаун е много скъп, та затова си налягаме парцалите в събърбиите. Из местния форум са се обаждали обаче хора с деца, преместили се на 10-15 минути пеша от даунтаун, и казват, че са много доволни, доколкото може да им се вярва. То и ние сме пеша, но на час.  Mr. Green
На мене на моменти много ми се иска да се местим, за да не бъдат децата толкова зависими от колата и училищния автобус, там децата ходят пеша на училище, до библиотеката, до парка, за сладолед ... Даже наскоро пак обикаляхме да гледаме улички и квартали, ей така, да си изплакнем окото. Но това градче кризата на пазара за недвижимо имущество не го лови (хубав признак, разбира се). Има го и другият момент, че не знам дали искам да сервирам на децата нова училищна среда, те се чувстват добре адаптирани в сегашната, правят си проекции как ще учат в това училище, после онова, като цяло е добър дистрикт ... и в същото време им харесва даунтаун средата. Но такива дилеми ги решава бъдещето.  Simple Smile Като хлапетата са бебета, местенето сякаш е много по-лесно. Достатъчно доволни са, че мама и тати са с тях, нямат собствени връзки със средата, балансираш интереси на по-малко хора.

# 196
Aгентке,според мен перли 6те ходят,ама ако деколтето е пи6но изпълнено може и ни6то да не слага6,но обувките и 4антата трябва да каже6 какви 6те са, 4е да дам о6те съвети...

# 197
Следите ли новините, какво става в Грузия? Ще се избият тия там.. Официално са във война, казал Путин ....

# 198
ухааа ,дай сайта каде 4ете6?

# 199
Следите ли новините, какво става в Грузия? Ще се избият тия там.. Официално са във война, казал Путин ....
Не знаех, но много гадно изглежда.
аморитка, ето на Ройтерс:
http://www.reuters.com/article/worldNews/idUSL768040420080808?pa … ualBrandChannel=0

# 200
Зора, за какви петролни залежи иде реч...
опс, видях какъв предлог се използва ...

Амор - перли не искам, твърде ню ингландско prude with a twist ще стане!
Гърди - кърмачески, но не чак D...
Обувки - черен велур, много висок ток, много класически... чанта, уффф, черна, минималистична, тип плик...

- това е деколтето, но роклята е до под коляното, и под бюста има панделка, много строга,пак черна...

# 201
Доста сте изписали...
Да, Ева, тук е Джоджо, не си ли пролича....чатенето ми в темата рязко намаля  Laughing
Авокадото(атеншън Зора!): разрязвам го на две, махам костилката, и го започвам с лъжичката. Обожавам го. Нарязвам си и в салата.  Laughing
  За Батман- цялата еуфория край фима ме отказа да го гледам...нещо като да ми тригърваха ганчовският инат- "аре, бе, те ше ми кажат", нещо такова стана при мен и бесният летен кинохит  Laughing Чикаго се преобразява на Готъм сити, нали знаете, ей  bowuu Ще го гледам един ден, къде ще ходя....
  Много искам да изоргиналнича нещо, по повод чивията на Джи...ама не мога...музата ми дреме ...
  Отивам да си гетна лайф  Mr. Green 
П.П. Джи, дааарлин', ако нямаш скайп, аз и на кю съм О.К. да ми дойдеш Laughing Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 21:54 от ТинаХрис

# 202
Агент - диаманти на тънка верижка, understated трябва да е.

Еееей, пак съм в групата на непопулярните деца, до кога, кажете ми до кога!? Оттеглям се да си пия просекко и ям 'хауда с маман и да се чудя какви още докИменти ще ми искат за да стана и аз, като вас отличничка със зелена карта.

# 203
Роклята не знам с какво ще върви, но по така даденото описание смятам, че без бельо ще е най- добре. Laughing
Иначе аз бих сложила гривни и обеци само.

Забравих какво щях да пиша. Кюбит, защо е забранена тема МС?

За събърбите и града - умирам да живея в даунтаун, имам или нямам деца, просто не мога да се нагодя към този начин на живот. Не искам да ходя с колата за вода, като едновремешните девойки със стомните до съседния кладенец! Ама няма как - задръстванията са големи, а мостовете -тесни.. Не са ли се сещали да пуснат shuttles по вода тия хора, не знам. Crazy

Мимоска, ще се радвам да ми пишеш, не знаех, че сме в един и същи край.  Simple Smile

Много постен пост, но другата алтернатива щеше да е по-кофти.

# 204
Ами много 4ерно бе жена ама зависи де 6те ходи6....може да сложи6 не6то малко на панделката само так за блясък примерно,забоди не6то(но много малко)  или вкарай не6то в косата,там пак зависи с каква при4еска 6те си....А ако си от по смелите вкарай ярко 4ервено 4ервило ако ти ходи,аз не съм дръзвла о6те да слагам 4ервено,но сестра ми(доста добра фигура,стра6ни гърди) на коктейли и по-така събирания много го ползва ефекта е стра6ен,но тя само на това раз4ита 6тото от бижута се обрива много,набляга както казвам на допълнителни ефекти
Стана дълго ама не6то се впе4атлих много 6тото аз отдвн не съм се докарвала за някъде и сега с теб се захласнах мого...
За гърдите не така моля, моля 4е съм 4а6ка и след Д....

# 205
  • Boston, MA
Съгласна за червеното червило - много ще ти отива!

Днес се разработих и малко седях тук (от работа влизам, да и забранено ми е уж, да), но единствено постигнах да се ядосам яко от темата за бай ви Тошо. Докога?

# 206
Бубка, мен се опитват да ме убедят, че възрастни хора (наричани за цвят бабушкери, същества) трябва да освободят място в гр. транспорт на  едногодишно дете. Децата били приоритет. Преглъщам глътка ледена вода Confused

# 207
  • USA
Бубка, защо се ядосваш за глупости? Wink Аз ако видя такава тема направо я подминавам.

Ники, кой се опитва да те убеди в това? Аз като бях в БГ отстъпих място на една женица и тя направо се изненада. Много ми се зарадва. Защо така станаха възрастните хора без приоритет за нищо?

# 208
И двете теми са двуяки, чела съм ги. Най - мразя да се абсолютизира, а във форумската реалност се превръща в спорт...
Има и баби, и бабички; и хубаво, и лошо от бай Тошо.. Не разбирам какъв вид наслада носи опита и желанието да се убеди събеседника си в точно обратното на това, което мисли той. А имаше тема за толерантността в клю и много хора се разписаха тогава..

Гледам сайта uglyNY и се усмихвам, много благодаря за линка.
Никога не съм носила червило, но ако носех, щеше да е червено - много изразително!

П.П. Ще ми препоръчате ли препарат за упорити петна от кръв ( и сосове, примерно). Споко, с чисто досие съм, малък инцидент на покривката..  Grinning

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 03:42 от Ева на сцена

# 209
Има един велик препарат за петна на RIT, от който аз съм много доволна, има го в Лонгс Дръгс, ДжоАн и подобни. http://www.joann.com/joann/catalog.jsp?CATID=cat2865&PRODID= … _requestid=636811

Другият вариант е Oxy clean, Shout, Spray and wash.

Общи условия

Активация на акаунт